• Prijsklasse Midden

Bij Jippie’s is zowel de binnen als de buitenkant belangrijk! Om de aller beste kwaliteit te realiseren maken wij álles met de hand, volgens een zelf ontwikkeld recept. Hierdoor is geen smaak ons te gek en kunnen wij precies maken wat het bruidspaar lekker vindt. Ieder bruidspaar is uniek, daarom wordt iedere bruidstaart volledig afgestemd op jullie wensen. Daarnaast stemmen wij graag alles af met de rest van de bruiloft, zodat de bruidstaart een perfecte aanvulling wordt op jullie grote dag. Iedere bruidstaart begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik geef jullie voorafgaand een klein beetje huiswerk mee om alvast wat keuzes af te bakenen, om zo tot de meest persoonlijke taart te komen. Tijdens het gesprek hebben we het over jullie wensen op het gebied van uiterlijk en smaak en sparren we samen over de mogelijkheden. Op basis van het kennismakingsgesprek maak ik een voorlopige offerte. Vervolgens wordt de tweede afspraak ingepland: de proeverij! Hier proeven jullie smaakjes/sweets die ik heb ontwikkeld op basis van jullie wensen en kiezen jullie de meest geschikte smaak/smaken. Tot slot bespreken we nog de laatste details en vanaf daar neem ik de laatste zaken m.b.t de bruidstaart op mij, zodat jullie hem alleen nog maar aan hoeven te snijden op jullie dag :)! Willen jullie graag sparren over jullie wensen en de mogelijkheden met mij? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Bezoeker, laat een review achter over Jippie´'s en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Jippie´'s

4.9 3 reviews
Door Lean
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor onze bruiloft hadden we een prachtige heerlijke bruidstaart van Jippie's en een bijbehorende sweet table met mini cupcakes en witte chocolade fudge. Jippie's luistert heel goed naar je wensen en probeert er echt achter te komen wat je mooi en vooral lekker vindt, om zo tot de beste combinatie te komen in uiterlijk en smaak. We wilden een themakleur terug laten komen en ze was hier heel creatief in: o.a. verf, een onderzetter en een taarttopper werden speciaal voor ons besteld. Ook heeft ze de bloemen van het bruidsboeket terug laten komen in de taart en op de cupcakes. Naar wens levert ze mooie houten etagères erbij. Een heel mooi resultaat! We hebben veel complimenten ontvangen. Ik beveel iedereen Jippie's aan: de service is geweldig, de producten zijn heerlijk en mooi en tot slot is Jip een hele vriendelijke meid. Zeker een aanrader!

Misbruik rapporteren
Door Audrey Hollanders
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een heerlijke en prachtige taart laten maken door Jippie's. Erg goede service, er werd ontzettend met ons meegedacht. Jip heeft speciaal nieuwe bakvormen besteld voor onze taart, echt ontzettend tof. De smaken die ze aanbiedt zijn heerlijk. Iedereen was heel enthousiast over onze taart, maar wij nog het meeste. Aanrader!!!

Misbruik rapporteren
Door Loes
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat hebben wij tijdens onze bruiloft genoten van de heerlijke en geweldige mooie sweet table verzorgd door Jippie’s! De tafel zag er geweldig uit en voldeed helemaal aan onze wensen. In onze gesprekken vooraf werd alles duidelijk uitgelegd en kregen wij het vertrouwen dat dit wel goed zou komen. Wij kijken terug op een geweldige dag en een prettige samenwerking! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Ongeveer een week voor de bruiloft ontvangt het bruidspaar de rekening via de mail, deze moet worden voldaan voor de bruiloft.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Bij Jippie's wordt echt alles met de hand bereid. Verwacht dus sweets van zeer hoge kwaliteit en smaken om je vingers bij af te likken!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 5411 RK