KVfoto

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

KVfoto

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.160 €

Hé hoi, ik ben Karen. Gevoelsmens, dierenliefhebber, harde werker, bourgondiër, nuchter, grappenmaker, gek op het leven met alle rust en chaos, Groningse geboren en getogen. Ik fotografeer met een knipoog, een bult liefde en nabijheid

'Ik hou er van als foto's mooi maar bovenal echt zijn. Ik geniet van foto's met een mooi moment, een verhaal. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde'.


Voor als jij op zoek bent naar gezelligheid en intieme, ongeposeerde foto's die eerlijk en oprecht zijn. Die een verhaal vertellen. Als je houd van ongegeneerd jezelf zijn, geen doen alsof. Van het echte leven houd omdat die het mooist is, gewoon zoals die is! Als je houd van een boel foto's waarvan je niet door had dat ze gemaakt zijn.

 Ik hou ervan om alles lekker ongecompliceerd te houden dus zo zijn mijn tarieven ook. Ze zijn altijd 'the whole packadge' er zijn geen verborgen kosten achteraf.  Vanaf 1075eur

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.160 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat jullie mij geboekt hebben, vraag ik een aanbetaling. Voor jullie trouwdag volgt een tweede factuur en het resterende bedrag volgt naderhand, voor de foto's worden afgeleverd.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over KVfoto

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
riafenneman
Door Ria
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Karen is een fotograaf die echt die dingen ziet waar een ander niet op let. Juist op die wijze fotograferen levert de mooiste, bijzondere en liefdevolle herinneringen op. 

Echt een aanrader om herinneringen vast te laten leggen. Daarbij komt ook nog dat zij heel erg prettig is in omgang. Gewoon een topper.  

Misbruik rapporteren
etenhebhonger
Door t
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Eenmaal op de voorgestelde plek door de fotograaf kregen we uitleg wat verder de bedoeling was. ‘soms vraag ik jullie wat te doen of ergens heen te lopen maar verder vergeet maar lekker dat ik er ben’. En zo hebben we een prachtige serie foto’s gemaakt. Het voelde zo ontspannen en natuurlijk dat ik eigenlijk de fotograaf vergat. Daardoor zijn de foto’s erg mooi geworden. Een mooi moment en heerlijke foto’s om op terug te kijken.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 9611

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact