• Prijsklasse Midden
  • Website

Geluksbruiloft
Geluksmomenten maken is wat ik het liefste doe. Als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester maak ik ze daarom met jullie! Daarom is het superbelangrijk dat we een fijne klik hebben met elkaar. Wil je weten hoe ik mijn koffie het graag drink en wat ik voor jullie kan betekenen? Let’s meet!

About me
Mijn naam is Mariëlle Cruz Vargas en ik woon in Barendrecht en werk in Nederland als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester. Ook ben ik werkzaam als weddingplanner in Italië als teamlid van Trouwen Italië. Het is een enorm feest om bruiloften te organiseren en deel te mogen uitmaken van misschien het meest bijzondere moment in jullie leven. Life events zijn er tenslotte om te vieren. En dat is waar het om gaat: het vieren van geluksmomenten die plaatsvinden in jullie leven!

Hoe ga ik te werk?
Graag maak ik kennis met jullie om te kijken of we een klik hebben. Is het gevoel van beide kanten goed? Dan breng ik jullie wensen in kaart en maak ik een voorstel. Komen we eruit? Dan gaan we verder de details uitwerken voor jullie geluksbruiloft. Van locatie tot de bruidsjurk, van bloemen & styling tot de taart, ik help jullie met alles op weg! Uiteindelijk komt alles bij elkaar in een prachtig draaiboek voor de dag zelf. Dan rest jullie 1 ding en dat is simpelweg heerlijk genieten!

Tanti Saluti!
Willen jullie met een gezelschap een weekendbruiloft in Italië? Zien jullie het al voor je? Een prachtig landschap, lange tafels, zwemmen, pizza - party, buiten eten, buiten trouwen, goede wijn en heerlijke Italiaanse hapjes? Met een fantastisch groot netwerk van locaties en leveranciers kunnen we jullie van A tot Z adviseren en jullie bruiloft uitvoeren. Als teamlid van Trouwen Italië ben ik een ongelooflijke geluksvogel dat ik als weddingplanner in Italië werkzaam mag zijn. 

Wat nog meer?
Ik trainer bij Weddingplanners International, waar ik seminars en masterclasses verzorg voor startende weddingplanners. Ook kun je bij terecht voor advies op maat aan (startende) ondernemers en geef ik masterclasses op het gebied van jezelf profileren & presenteren, marketing en PR. Op incidentele basis kun je me ook inhuren als eventmanager voor een (zakelijk) event met een wow - effect. 

Fijn om te weten
Ik ben gediplomeerd weddinglanner en ceremoniemeester en aangesloten bij BWPN, de beroepsoprganisatie voor weddingplanners in Nederland. 

Koffiemomentje?
Graag! marielle@mcv-weddings.nl

Met een wow - effect!
Mariëlle Cruz Vargas

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door dedelmanhaak
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marielle heeft onze bruiloft van a tot z geregeld! Op de dag zelf was ze ook ceremonie meester. Ze is het grootste organisatie talent wat wij kennen. Alles wat zij doet is tot in de perfectie geregeld. Ze heeft een natuurlijk talent voor organiseren en doet dit met flair en liefde. Ze laat niets aan het toeval over. Als je ontzorgt wilt worden op de mooiste en meest bijzondere dag van je leven, dan zit je heel goed met Marielle Cruz Vargas. Een dag om nooit te vergeten! 

Misbruik rapporteren
Door mvisschedijk
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marielle is een super ervaren en professionele Weddingplanner. Wij hebben haar ingehuurd om het ceremonieschap uit te voeren, dus niet de planning. Maar ook voor het huwelijksweekend was ze zeer betrokken en hebben we meerdere malen gezeten om de plannen in detail door te nemen.  

Misbruik rapporteren
Door caroline_de_jong
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hadden oorspronkelijk een collega van Mariëlle in de arm genomen, die van te voren al aangegeven had dat ze op onze dag al een ander huwelijk had. Die collega heeft ons bij het voortraject geholpen, en Mariëlle ingeschakeld om onze trouwdag zelf in goede banen te leiden.

Voor ons was vanaf het moment dat we besloten te gaan trouwen duidelijk dat we geen van onze vrienden of familie wilden opzadelen met de taak van ceremoniemeester. We wilden dat iedereen een feestdag had, zonder stress en geregel.

Dat is helemaal gelukt. Mariëlle kwam, goed voorbereid door haar collega, en met draaiboek en al, naar onze locatie en heeft de hele dag in goede banen geleid. Ze was overal en nergens. We hadden best een lange dag met een redelijk strakke planning van de verschillende onderdelen, dus Mariëlle heeft hard haar best moeten doen om steeds de tijd in de gaten te houden en onze gasten te ‘sturen’. Wij hebben hier zelf nauwelijks wat van gemerkt. Ze moest hiervoor af en toe wat streng zijn, maar juist daarom is het prettig als een professional, die geen persoonlijke band heeft met de gasten, die taak op zich neemt, en niet een van je vrienden. Want dat is best moeilijk!

Ze zorgde ervoor dat wij tussendoor onze rustmomentjes hadden en overlegde af en toe kort met ons.  Ze keek echt om naar ons welzijn. Natuurlijk is het best apart om op je trouwdag, op een vrij intiem en spannend moment, een onbekende erbij hebt die veel in je buurt is en vanalles wil weten. Misschien ook voor onze gasten bijzonder. Maar toch was het dat voor ons waard omdat Mariëlle, als professionele ceremoniemeester, ons (en onze vrienden) op de dag zelf veel stress bespaard heeft, en alles soepel verlopen is (en we ons niet schuldig hoefden te voelen omdat ze aan het werk was, want daar kwam ze voor!).

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Adres

Stad: 2992 NA