MCV weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

MCV weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Geluksbruiloft
Als gediplomeerd weddingplanner & professioneel ceremoniemeester doe ik niks liever dan met jullie geluksmomenten maken. Ik plan geluksbruiloften in Nederland, op Mallorca & Spanje vasteland en in Italië, als teamlid van Trouwen Italie. Het is superbelangrijk dat we een fijne klik hebben met elkaar, als we samen gaan werken aan de planning van jullie mooiste geluksbruiloft.

Wil je weten hoe ik mijn koffie het liefst drink en hoe ik jullie droomhuwelijk uit kan laten komen?

Let’s meet!

Hoe ga ik te werk?
Graag maak ik kennis met jullie om te kijken of we een klik hebben. Dan breng ik jullie wensen in kaart en maak ik een voorstel. Komen we eruit? Dan gaan we verder de details uitwerken voor jullie geluksbruiloft en zoek ik de juiste leveranciers voor jullie. Van locatie tot de bruidsjurk, van bloemen & styling tot de taart, ik help jullie met alles op weg! Uiteindelijk komt alles bij elkaar in een prachtig draaiboek voor de dag zelf. Dan rest jullie het allerlaatste om te doen en dat is simpelweg heerlijk genieten!

Wat nog meer?
In mijn wedding-studio in Barendrecht geef ik wedding-expert-sessie en masterclasses voor (startende) weddingpanners. Zo help ik andere weddingplanners/ondernemers met hun branding, marketingen allerlei andere aspecten van het ondernemerschap.
Daarnaast ben ik trainer bij Weddingplanners International, waar ik seminars en masterclasses verzorg. Op incidentele basis kun je me ook inhuren als eventmanager voor een (zakelijk) event. 

Fijn om te weten
Ik ben sinds 2008 gediplomeerd weddinglanner & ceremoniemeester en aangesloten bij de BWPN, de Beroepsoprganisatie voor WeddingPlanners Nederland. 

Koffiemomentje?
Graag! marielle@mcv-weddings.nl

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over MCV weddings

4.6
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(3)
(1)
Aanrader?
(3)
(1)
dj_schrijvers
Door Deborah Schrijvers
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Zeer professioneel, oog voor detail en enorm gedreven! 

Misbruik rapporteren
dedelmanhaak
Door Diana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marielle heeft onze bruiloft van a tot z geregeld! Op de dag zelf was ze ook ceremonie meester. Ze is het grootste organisatie talent wat wij kennen. Alles wat zij doet is tot in de perfectie geregeld. Ze heeft een natuurlijk talent voor organiseren en doet dit met flair en liefde. Ze laat niets aan het toeval over. Als je ontzorgt wilt worden op de mooiste en meest bijzondere dag van je leven, dan zit je heel goed met Marielle Cruz Vargas. Een dag om nooit te vergeten! 

Misbruik rapporteren
mvisschedijk
Door Maud
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Marielle is een super ervaren en professionele Weddingplanner. Wij hebben haar ingehuurd om het ceremonieschap uit te voeren, dus niet de planning. Maar ook voor het huwelijksweekend was ze zeer betrokken en hebben we meerdere malen gezeten om de plannen in detail door te nemen.  

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2992 NA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact