Mooiste Moment Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Mooiste Moment Weddings

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 1.395 €

Jullie liefde vieren! Dat is waar het om gaat tijdens jullie droombruiloft. Of dit nou in een kleine intieme setting is of volledig uitgepakt op verschillende locaties, ik help graag om jullie te laten stralen op jullie trouwdag!

Wat mag ik voor jullie betekenen?

Jullie wensen zijn uniek en daarom is elke bruiloft voor mij maatwerk. Hieronder staan korte beschrijvingen van wat ik voor jullie kan betekenen, maar natuurlijk kan het zijn dat dit nog niet is wat jullie zoeken. Ik sta voor alles open, dus neem contact op met jullie vraag en dan komen we er vast wel samen uit. Dit geldt ook voor het tarief dat ik reken. Ik denk graag met jullie mee wat ik met het beschikbare budget voor jullie kan betekenen, en dat is meer dan je denkt!

Weddingplanner van A tot Z: ik neem de volledige organisatie van jullie droombruiloft uit handen, waardoor jullie zowel van de voorpret als van de grote dag zelf optimaal kunnen genieten! Natuurlijk gaat alles volgens jullie wensen, ik doe niks zonder jullie akkoord. 

Professionele ceremoniemeester: willen jullie dat jullie vrienden en familie ook met volle aandacht kunnen genieten van jullie mooie dag? Als professionele ceremoniemeester zorg ik op de achtergrond dat alles op rolletjes loopt.

Kickstart jullie droombruiloft: wel zelf de organisatie in handen hebben, maar geen zin om eindeloos te zoeken naar de mooiste locaties en beste leveranciers? Ik doe het voor jullie! Daarna kunnen jullie zelf aan de slag om alles te regelen.

Surprise bruiloft: wordt de hele dag verrast en val van de ene verbazing in de andere! Vinden jullie het jammer dat je zelf al van alle details op de hoogte bent? Dat hoeft niet! Ik regel, eventueel samen met een goede vriend(in) van jullie, jullie volledige bruiloft en zorg dat alles aan jullie smaak wensen en smaak voldoet. 

Over mij

Hoi, ik ben Astrid, ik ben 30 jaar en heb één hele grote passie: weddings! Dit samen met mijn talent voor organiseren, ondernemersdrive, aanpakkersmentaliteit én oog voor detail, maken dat ik mij helemaal op mijn plek voel in de rol van weddingplanner. Door veel vriendinnen en familie werd ik gevraagd als ceremoniemeester voor hun bruiloft, en dat heeft mijn ogen doen openen dat ik dat graag voor veel meer mensen wil doen. Daarom ben ik gestart met het waarmaken van mijn droom, en ben ik nu trotse CWO (Chief Weddings Officer) van Mooiste Moment Weddings Ik help jullie heel graag bij het realiseren van jullie droombruiloft, jullie Mooiste Moment! 

 

Neem contact met mij op, vind ik gezellig! En no worries, jullie zitten niet meteen aan mij vast als jullie weddingplanner.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.395 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
In drie termijnen: een als aanbetaling, een 2 weken voor de bruiloft en een na de bruiloft.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Mooiste Moment Weddings

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2671JC

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact