SC Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

SC Weddings & Events

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

SC Events is een professioneel weddingplanbureau dat ik oprichtte met een gedrevenheid om te organiseren én om mensen blij te maken. Deze gedrevenheid, in combinatie met creativiteit, vormt het fundament van al mijn werkzaamheden. Ik houd ervan om dingen net even iets anders te doen.  

Uiteindelijk gaat het hier om het vinden van de balans. De balans tussen formeel, maar niet te serieus. De balans tussen zakelijk en persoonlijk. De balans tussen klantwens en out-of-the-box. De balans tussen trendsetter en trendvolger. En de balans tussen luxe, en het waarderen van de kleine dingetjes.

 

Op weg naar die onvergetelijke dag creëer ik samen met jullie een route die altijd opgebouwd is door maatwerk. Elk traject begint met een vrijblijvend, persoonlijk gesprek om de wensen en mogelijkheden af te stemmen. Aan de hand hiervan wordt bekeken hoe SC Events jullie zo optimaal mogelijk van dienst kan zijn. Dit kan zijn in de vorm van een overkoepelend weddingplan-traject, maar ook als verzorger van de styling, het vervullen van een rol als ceremoniemeester, of zelfs het aanleren en verzorgen van de openingsdans.

Meningen over SC Weddings & Events

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5342 HE

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact