8

Omschrijving van het bedrijf

he Lake House  is een Bed & Breakfast  in het bijzondere dorp Uitdam (NH), op slechts 20 minuten van Amsterdam. Een sfeervol appartement in een vrijstaande, houten woonboerderij aan het IJsselmeer. Midden in een prachtig natuurgebied (Waterland Oost), beroemd om zijn vele soorten weidevogels.

Grutto’s, wulpen, kieviten, maar ook roofvogels als buizerds en kiekendieven zijn vaste bewoners van het eeuwenoude weidelandschap.

Op de dijk aan het IJsselmeer kun je zitten en van het vrije uitzicht genieten, in het meer zelf kun je heerlijk zwemmen. Er is een grote tuin aan de andere kant van de boerderij, met een terras aan het tweede meer, de Uitdammer Die.

Hier kun je s’ avonds in alle rust barbecuen of met de roeiboot een romantische tochtje over het water te maken. 

Waterland is een  gebied waarin wandelaars, fietsers en watersporters zich volledig kunnen uitleven. Vlakbij Uitdam bevinden zich historische plaatsen zoals Broek in Waterland, Monnickendam, Marken, Edam en Volendam.

Daarmee is The Lake House een ideale plek om rust en natuur te combineren met leuke en interessante uitstapjes. Welkom in The Lake House.

Details

De eigenaar van het bedrijf heeft nog niet op het antwoord formulier gereageerd

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x5

Reviews (0)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0 0 reviews

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

De inspirerende bruiloft van Eric en Shantie!
De inspirerende bruiloft van Eric en Shantie!

Adres van The Lake House B&B in Noord-Holland:

Uitdammer Dorpsstraat 31 1154 PS Uitdam