• Prijsklasse Midden
  • Website

Gediplomeerd Weddingplanner | Perfectionist| Inlevend | Bruiloft aan of op het water | Ontzorgen

We maken van jouw bruiloft een Perfect Day!

Alles moet kloppen. Een planning maken, locaties bezoeken, de styling, een thema bedenken, op zoek gaan naar leveranciers: het zijn maar vijf onderdelen van een checklist waar geen eind aan lijkt te komen.

Als je geen tijd hebt om alles zelf te regelen of gewoon wilt dat alles tot in de puntjes verzorgd is, ben je bij mij aan het juiste adres. Geef je alles uit handen, dan zorg ik ervoor dat jullie onbezorgd naar je bruiloft toe kunnen leven en op de dag zelf heerlijk relaxt van elkaar, lieve vrienden en familie kunnen genieten. Natuurlijk kun je ook alleen die onderdelen van de voorbereiding aan The Perfect Day uitbesteden waar je echt hulp bij wilt.

Een magische bruiloft op of aan het water

Als schippersdochter breng ik graag mijn liefde voor het water mee. Trouwen aan of op het water heeft iets magisch, het voegt altijd iets toe. Van een prachtig terras aan het water tot een huwelijk in een salonboot of, als je van snelheid houdt, zoevend over de Maas in een watertaxi. De mogelijkheden zijn eindeloos…

Ceremoniemeester

Ben je alleen op zoek naar een ceremoniemeester? Geen probleem, ook dat neem ik graag voor mijn rekening. Zo voorkom je dat je onbedoeld een vriend, vriendin of familielid opzadelt met een verantwoordelijke taak en zorg je ervoor dat álle aanwezigen maar een ding hoeven te doen: genieten van jullie bruiloft.

Kijken of het klikt?

Ben jij op zoek naar een ceremoniemeester of weddingplanner in Zuid-Holland en wil je graag trouwen op of aan het water? Vraag gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan, dan kijken we of het klikt!

Liefs,

Anja

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betalingsvoorwaarde is dat 50% van het geoffreerde bedrag bij opdracht wordt betaald. 30 dagen voor de bruiloft wordt 30% van het bedrag in rekening gebracht en de laatste 20% 14 dagen na de bruiloft. Een laatste factuur voor meer of minderkosten wordt 14 dagen na de bruiloft verzonden. De betalingstermijn van de facturen is 14 dagen na factuurdatum, tenzij anders overeengekomen. Bij de offerte worden de algemene voorwaarde, waaronder de betalingsvoorwaarden, van The Perfet Day meegezonden.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
€65,00 per uur
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Taart en champagne in de kerk, wie houdt dat voor mogelijk? Een roofvogelshow op uw tuinfeest? The perfect day regelt het voor je!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 3203 LJ

Vergelijkbare leveranciers

Definitely Yes Top
(17)
Definitely Yes
Vlaardingen BWPN Beroepsorganisatie
Naoomevents Top
(2)
Naoomevents
De Lier BWPN Beroepsorganisatie
MCV weddings
(3)
MCV weddings
Barendrecht BWPN Beroepsorganisatie
Waanzinnig Trouwen
(1)
Waanzinnig Trouwen
Rockanje BWPN Beroepsorganisatie
Lavandula Events
Barendrecht BWPN Beroepsorganisatie
Gerelateerde tags:
  • BWPN Beroepsorganisatie
  • Midden
  • BWPN Beroepsorganisatie