The Perfect Day

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

The Perfect Day

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Prijs vanaf: 6.500 €

Gediplomeerd Weddingplanner | Praktisch| Inlevend | No nonsense | 

We maken van jouw bruiloft een Perfect Day!

Een bruiloft organiseren is natuurlijk gewoon leuk en misschien wil je liever zoveel mogelijk zelf doen. Alles begint met een goed idee, maar door alle mooie plaatjes op Pinterest en internet heb je steeds weer nieuwe ideeën en zie je door de bomen het bos niet meer. Wat past er nou bij jou en welke details maken het nou jullie bruiloft?

Doe een Brain & Bruis sessie

Om tot een uniek ontwerp van je bruiloft te komen bied ik een Brain & Bruis sessie aan. We zoomen in op de details en sfeer van jouw bruiloft. Je gaat bruisen van de ideeën, je krijgt nieuwe inzichten en je wordt creatief. Daarna heb je focus en kun je aan de slag met jouw unieke trouwdag.

Alles moet kloppen. Een planning maken, locaties bezoeken, de styling, een thema bedenken, op zoek gaan naar leveranciers: het zijn maar vijf onderdelen van een checklist waar geen eind aan lijkt te komen.

Als je geen tijd hebt om alles zelf te regelen of gewoon wilt dat alles tot in de puntjes verzorgd is, ben je bij mij aan het juiste adres. Geef je alles uit handen, dan zorg ik ervoor dat jullie onbezorgd naar je bruiloft toe kunnen leven en op de dag zelf heerlijk relaxt van elkaar, lieve vrienden en familie kunnen genieten. Natuurlijk kun je ook alleen die onderdelen van de voorbereiding aan The Perfect Day uitbesteden waar je echt hulp bij wilt.

Quick Scan van je huwelijksplannen(draaiboek)

Het maken van je draaiboek vergt veel tijd en is best een dingetje. Want hoeveel tijd moet je voor alle onderdelen reserveren? Ik geef je tips en advies zodat je verder kunt. Mijn doel is om je een ontspannen en relaxte dag te bezorgen waar voldoende tijd is voor elkaar, familie en lieve vrienden. Je kunt het opstellen van het draaiboek ook aan mij uitbesteden.

Ceremoniemeester

Ben je op zoek naar een ceremoniemeester? Geen probleem, ook dat neem ik graag voor mijn rekening. Zo hoeven je vader, je moeder, je broer, je zus en al je vrienden maar één ding: GENIETEN!

Waterbruiloft

Als schippersdochter breng ik graag mijn liefde voor het water mee. Trouwen aan of op het water heeft iets magisch, het voegt altijd iets toe. Van een prachtig terras aan het water tot een huwelijk in een salonboot of, als je van snelheid houdt, zoevend over de Maas in een watertaxi. De mogelijkheden zijn eindeloos…

Kijken of het klikt?

Ik vind het super om bruidsparen te helpen en ze nieuwe inzichten te geven. Mag ik jou ook helpen? Vraag gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan, dan kijken we of het klikt.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
6.500 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De betalingsvoorwaarde is dat 50% van het geoffreerde bedrag bij opdracht wordt betaald. 30 dagen voor de bruiloft wordt 30% van het bedrag in rekening gebracht en de laatste 20% 14 dagen na de bruiloft. Een laatste factuur voor meer of minderkosten wordt 14 dagen na de bruiloft verzonden. De betalingstermijn van de facturen is 14 dagen na factuurdatum, tenzij anders overeengekomen. Bij de offerte worden de algemene voorwaarde, waaronder de betalingsvoorwaarden, van The Perfet Day meegezonden.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over The Perfect Day

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3203 LJ

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact