• Prijsklasse Midden
  • Website

Jezelf mooi voelen op je trouwdag, dat vind ik belangrijk!

 Ik houd van mensen en ik geloof dat iedereen mooi is. Want weten dat je mooi bent maakt ontspannen. Zo krijgen jullie waanzinnig mooie foto's waar je 'verliefd' op wordt.

Mijn stijl is te vangen met de woorden: Spontaan, fris en romantisch. Als je daar aan toevoegt mijn oog voor schoonheid en detail dan krijg je foto’s als in een Magazine. Ongedwongen & Relaxed!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 8 reviews
Door simonettesnieder
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 12-04-2019 zijn wij getrouwd. De mooiste dag van ons leven! Op advies van onze trouwambtenaar zijn we opzoek gegaan naar een fotograaf die deze fantastische dag voor ons kon vast leggen. Voor ons was het belangrijk dat we een goede klik met de fotograaf hadden. Iemand waar we mee konden overleggen, ideeën uit konden wisselen en waar we ons prettig bij voelde. Onze zoektocht eindigde bij Tilly. Haar website en al haar mogelijkheden sprak ons ontzettend aan. Vol spanning, zenuwen en enthousiasme hadden we een afspraak in gepland. “We hopen zo dat het klikt”! En vanaf moment één was het raak. We werden bij haar thuis uitgenodigd en verwelkomt. Wat een rust, wat ontspanning, wat een goede mix van professionaliteit naar terug naar gezelligheid. Kortom wij zaten gelijk op ons gemakje aan de keukentafel met een bak koffie en thee. Haar gastvrijheid brak het ijs en na de eerste kennismaking hadden we ook nog eens een aantal raakvlakken. Tijdens de gesprekken werd het alleen maar duidelijker. Wij willen met Tilly in zee. Nu de foto’s nog. Om een voorproefje te nemen op Tilly, haar werk en de sfeer hadden we besloten om een ‘love shoot’ te doen. Voor ons mega onwennig! Maar gelukkig hadden we Tilly bij ons om ons gerust te stellen. Me één oogopslag zag zij wat een super mooie foto zou worden. Zoals gezegd was de shoot in eerste instantie een beetje onwennig maar dat gevoel werd snel weggenomen. Door middel van overleg, met elkaar praten en ideeën uit te wisselen was deze shoot een groot succes. Super mooie foto’s en een uitstekende kennismaking met de fotograaf Tilly. Niks moet en alles mag. Vanaf hier wisten we het zeker. Wij kiezen voor Tilly. Tot aan onze trouwdag geregeld contact gehad zodat alles op rolletjes zou lopen. Dit allemaal op een hele prettige, ontspannen en professionele wijze.

12-04-2019. Onze grote dag. Vastgelegd door Tilly. Tilly had ons al gezegd: “Geniet van de dag, maak je vooral geen zorgen, dan leg ik de dag vast!” Hier vertrouwden wij volledig op. Vanaf het begin tot het einde was dit ook zo. Tilly zorgde weer voor een enorm prettige sfeer met open communicatie. Gedurende de dag konden we rustig kletsen en overleggen en daardoor waren we weer volledig op ons gemak. Op sommige momenten vroegen we ons zelfs af of ze nog aanwezig was, zo onopvallend bewoog zij door onze dag en langs onze familie en vrienden. Door deze (haar) aanpak konden wij ons gedurende de dag volledig genieten. Van elkaar, van onze familie en vrienden, van de gehele bruiloft met alles erop en eraan.

Na deze fantastische dag waren wij ontzettend benieuwd naar de foto’s. We kregen zelfs een aantal preview foto’s die we al mochten bekijken. Nu werden we alleen maar nieuwsgieriger en konden we amper wachten. Toch moesten we geduld hebben want ons trouwalbum moest natuurlijk nog klaar gemaakt worden. Gedurende dit proces hadden we weer geregeld contact met Tilly en verliep dit heel prettig. Mijn Vrouw en Tilly waren druk aan het trouwalbum aan het sleutelen. En ik geloof dat ze daar zelfs een bepaalde klik in hadden. Alles was weer mogelijk. Meedenken, meehelpen en het prettige overleg heeft ervoor gezorgd dat ons trouwalbum snel af was en volledig naar wens.

Na een aantal weken een afspraak ingepland om ons album op te halen. Dit ging wederom gepaard met een heerlijk bakje koffie en thee in het zonnetje. Het leuke aan Tilly is dat de gastvrijheid en de gemoedelijkheid weer prima in evenwicht was met haar professionaliteit.

Na het overhandigen van het trouwalbum was er een soort einde aan onze fantastische samenwerking. We vonden het eigenlijk wel jammer! Van een afscheid is geen sprake van. We houden contact, we volgen elkaar en in de toekomst spreken we hopelijk weer eens af voor een heerlijk bakje koffie of een ander drankje.

Ben je opzoek naar een fotograaf met passie? Iemand die meedenkt? Met ideeën komt? Je op je gemak stelt? Professioneel is? Tot de puntjes verzorgd is? En daarnaast ook nog eens een heel leuk mens is? Twijfel geen moment en neem contact op met Tilly voor al je foto ideeën. Niets moet alles mag!

Liefs,

Ger en Simonette van Dalfsen.

Misbruik rapporteren
Door eiske.v.d.lei
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Tilly is een geweldige fotograaf, de foto's van onze bruiloft zijn prachtig. Ze is professioneel en heeft goede ideeën. Ze weet precies de juiste foto te maken, zodat zelfs iets heel simpels er prachtig uitziet. De communicatie verliep soepel en Tilly is een lieve vrouw, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen! 

Misbruik rapporteren
Door friedahamming
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tilly heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft! Voor de bruiloft aan hebben wij eerst nog een mooie loveshoot gehad. Op die manier konden wij al wennen aan de camera. Van te voren hebben wij alles besproken hoe de dag zou gaan en wat wij graag wilden. Tilly hielp ons ook met de planning voor de dag. Dat was erg handig. Tilly is een hele fijne fotograaf om op je bruiloft te hebben! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
vanaf €895,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat we de overeenkomst hebben gemaakt ontvangen jullie een factuur voor een aanbetaling. De laatste betaling vindt plaats nadat jullie het trouwalbum hebben ontvangen. Uiteraard is het ook mogelijk om in verschillende termijnen te betalen.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een tijdje terug wilde een bruidspaar een foto gemaakt met het vennetje op de achtergrond. Geen probleem, ik deed een paar stappen op zij en ging van het pad af. Toen ontdekte ik dat het daar nog al moerasachtig was. Een beetje springend van graspol naar graspol kon ik uiteindelijk de foto maken. Niet met droge voeten voor mij maar het is wel een top foto geworden. Zoek de foto nog maar eens in gallerij. Ook help ik met hoepels die uit de jurk vliegen, schoenen schoonmaken, ringen zoeken. Dit soort dingen gebeuren en als ik dichtbij ben dan help ik natuurlijk graag. Maar niet voordat die ene mooie foto is gemaakt:)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk samen met heel veel ondernemers die jullie verder kunnen helpen van bruidsbloemen, trouwringen, en trouwkaarten. Kijk maar eens op www.partnersintrouwen.nl
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Ik doe altijd mijn best om 3-5 weken na jullie trouwdag de foto's op USB aan jullie te kunnen geven. Het trouwalbum ontvang je 6 weken na jullie laatste goedkeuring op de proefdruk.

Adres

Stad: 9766 TR