Tilly Fotografeert

ZIWA 2018
35

Omschrijving

Jezelf mooi voelen op je trouwdag, dat vind ik belangrijk!

Ik raak altijd ontroerd bij het zien van de liefde tussen twee mensen. Ik houd van mensen en ik geloof dat iedereen mooi is. Daarom krijg ik ook altijd de mooiste foto's van bruidsparen.  Want weten dat je mooi bent maakt dat jullie je kunnen ontspannen. Zo krijgen jullie waanzinnig mooie foto's waar je 'verliefd' op wordt.

Mijn stijl is te vangen met de woorden: Spontaan, fris en romantisch. Als je daar aan toevoegt mijn oog voor schoonheid en detail dan krijg je foto’s als in een Magazine. Ongedwongen & Relaxed!

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  vanaf €895,-
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Nadat we de overeenkomst hebben gemaakt ontvangen jullie een factuur voor een aanbetaling. De laatste betaling vindt plaats nadat jullie het trouwalbum hebben ontvangen. Uiteraard is het ook mogelijk om in verschillende termijnen te betalen.
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  Meer dan 6 maanden
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Een tijdje terug wilde een bruidspaar een foto gemaakt met het vennetje op de achtergrond. Geen probleem, ik deed een paar stappen op zij en ging van het pad af. Toen ontdekte ik dat het daar nog al moerasachtig was. Een beetje springend van graspol naar graspol kon ik uiteindelijk de foto maken. Niet met droge voeten voor mij maar het is wel een top foto geworden. Zoek de foto nog maar eens in gallerij. Ook help ik met hoepels die uit de jurk vliegen, schoenen schoonmaken, ringen zoeken. Dit soort dingen gebeuren en als ik dichtbij ben dan help ik natuurlijk graag. Maar niet voordat die ene mooie foto is gemaakt:)
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2013
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  Ik werk samen met heel veel ondernemers die jullie verder kunnen helpen van bruidsbloemen, trouwringen, en trouwkaarten. Kijk maar eens op www.partnersintrouwen.nl
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Ik doe altijd mijn best om 3-5 weken na jullie trouwdag de foto's op USB aan jullie te kunnen geven. Het trouwalbum ontvang je 6 weken na jullie laatste goedkeuring op de proefdruk.

Reviews (4)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 4 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben het voorrecht dat Tilly onze (schoon) moeder is. Het was dan ook extra bijzonder om haar als fotograaf Aan het werk te zien. Ze kent de beste fotolocaties in Groningen en Drenthe omgeving ( wat heel handig is als je niet zoals wij in deze regio woont). Ze is ontzettend creatief, en geen idee is te gek. Ze wringt zich in alle mogelijke hoekjes en posities om de beste foto te krijgen. Wij zijn erg blij met onze love shoot foto's en onze trouwshoot foto's die wij op een later moment hebben gemaakt. ( Op de bruiloft hadden wij een andere fotograaf zodat Tilly de hele dag als moeder van de bruid aanwezig kon zijn:))

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een fantastische fotograaf die een van de mooiste dagen van je leven vastlegt. De hele dag aanwezig maar toch onzichtbaar. Op het juiste moment de perfecte foto knippen en na afloop een hele lading foto's hebben en een nog mooier album afleveren!

Wij hebben nog geen enkel moment spijt gehad van onze keuze voor Tilly, een absolute aanrader voor je trouwdag!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Enthousiast en gepassioneerd dat is Tilly. Tijdens de loveshoot en trouwdag ontzettend mooie foto's. Ze is geweldig met kinderen en elke foto weer een ow en ahhh. Prachtig!!! Wanneer ik een nadeel moet noemen..... De foto's zijn zo mooi dat je bijna geen keuze kan maken ;)

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tilly heeft hele mooie spontane foto's gemaakt op onze bruiloft. Ze heeft een prettige manier van werken. We genieten nog steeds van de prachtige foto's. Tilly, bedankt!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Anders Bloemstyling
Trouwen in Drenthe: deze leveranciers zorgen voor jullie droomdag!
Foto: Richard Broekhuijzen Fotografie
De beste nieuwe trouwfotografen uit Drenthe op Zankyou!
Credits: Tilly Fotografeert
Styled Shoot: Sweet Summer Wedding om je klaar te maken voor de zomer!

Adres van Tilly Fotografeert in Drenthe:

Groningerweg 94b 9766 TR Eelderwolde
 • #Midden
 • #Fotografie
 • #Spontane Fotojournalistiek