ZIWA
2018
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Jezelf mooi voelen op je trouwdag, dat vind ik belangrijk!

 Ik houd van mensen en ik geloof dat iedereen mooi is. Want weten dat je mooi bent maakt ontspannen. Zo krijgen jullie waanzinnig mooie foto's waar je 'verliefd' op wordt.

Mijn stijl is te vangen met de woorden: Spontaan, fris en romantisch. Als je daar aan toevoegt mijn oog voor schoonheid en detail dan krijg je foto’s als in een Magazine. Ongedwongen & Relaxed!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 7 reviews
Door eiske.v.d.lei
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Tilly is een geweldige fotograaf, de foto's van onze bruiloft zijn prachtig. Ze is professioneel en heeft goede ideeën. Ze weet precies de juiste foto te maken, zodat zelfs iets heel simpels er prachtig uitziet. De communicatie verliep soepel en Tilly is een lieve vrouw, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen! 

Misbruik rapporteren
Door friedahamming
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tilly heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft! Voor de bruiloft aan hebben wij eerst nog een mooie loveshoot gehad. Op die manier konden wij al wennen aan de camera. Van te voren hebben wij alles besproken hoe de dag zou gaan en wat wij graag wilden. Tilly hielp ons ook met de planning voor de dag. Dat was erg handig. Tilly is een hele fijne fotograaf om op je bruiloft te hebben! 

Misbruik rapporteren
Door harmenkoopman
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tilly heeft geweldige foto's gemaakt op onze bruiloft in september in Friesland. Door omstandigheden moesten we 2 weken van tevoren op zoek naar een nieuwe fotograaf en we hadden geen betere dan Tilly kunnen wensen. Met slechts een korte kennismaking aan de telefoon, zagen we elkaar voor het eerst op de trouwdag. Het klikte direct en de fotoshoots gingen zo soepel alsof we ze maanden van tevoren uitgebreid hadden besproken. We voelden ons heel vertrouwd bij haar en ze wist de kleine, leuke momenten tussen ons precies vast te leggen. Tijdens de dienst scheen ze er ook geweest te zijn (de foto's bewijzen dat), maar ze viel totaal niet op, in de meest positieve zin van het woord. Ook tijdens het feest erna maakte ze originele, leuke en mooie foto's van de gasten. Tilly: nogmaals bedankt voor de onvergetelijke bruidsfoto's, het trouwalbum en je hartelijkheid!

Misbruik rapporteren
Dank je wel Harmen,
Het was superfijn om met jullie samen te werken. Ik ben er trots op dat ik jullie mocht fotograferen.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
vanaf €895,-
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
0:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat we de overeenkomst hebben gemaakt ontvangen jullie een factuur voor een aanbetaling. De laatste betaling vindt plaats nadat jullie het trouwalbum hebben ontvangen. Uiteraard is het ook mogelijk om in verschillende termijnen te betalen.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Een tijdje terug wilde een bruidspaar een foto gemaakt met het vennetje op de achtergrond. Geen probleem, ik deed een paar stappen op zij en ging van het pad af. Toen ontdekte ik dat het daar nog al moerasachtig was. Een beetje springend van graspol naar graspol kon ik uiteindelijk de foto maken. Niet met droge voeten voor mij maar het is wel een top foto geworden. Zoek de foto nog maar eens in gallerij. Ook help ik met hoepels die uit de jurk vliegen, schoenen schoonmaken, ringen zoeken. Dit soort dingen gebeuren en als ik dichtbij ben dan help ik natuurlijk graag. Maar niet voordat die ene mooie foto is gemaakt:)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Ik werk samen met heel veel ondernemers die jullie verder kunnen helpen van bruidsbloemen, trouwringen, en trouwkaarten. Kijk maar eens op www.partnersintrouwen.nl
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Ik doe altijd mijn best om 3-5 weken na jullie trouwdag de foto's op USB aan jullie te kunnen geven. Het trouwalbum ontvang je 6 weken na jullie laatste goedkeuring op de proefdruk.

Adres

Stad: 9766 TR