Tilly Fotografeert

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Tilly Fotografeert

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 895 €

Jezelf mooi voelen op je trouwdag, dat vind ik belangrijk!

 Ik houd van mensen en ik geloof dat iedereen mooi is. Want weten dat je mooi bent maakt ontspannen. Zo krijgen jullie waanzinnig mooie foto's waar je 'verliefd' op wordt.

Mijn stijl is te vangen met de woorden: Spontaan, fris en romantisch. Als je daar aan toevoegt mijn oog voor schoonheid en detail dan krijg je foto’s als in een Magazine. Ongedwongen & Relaxed!

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
895 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nadat we de overeenkomst hebben gemaakt ontvangen jullie een factuur voor een aanbetaling. De laatste betaling vindt plaats nadat jullie het trouwalbum hebben ontvangen. Uiteraard is het ook mogelijk om in verschillende termijnen te betalen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Tilly Fotografeert

4.9
14 reviews
14 reviews
Professionaliteit
(14)
Prijs/kwaliteit
(14)
Aanrader?
(14)
chantal1989
Door Chantal
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Vandaag is het precies 6 maanden na onze bruiloft. Tilly heeft deze prachtige dag voor ons vastgelegd. Tilly is een fotograaf die luistert naar je wensen en ideeën en stelt je absoluut op je gemak. Het contact voorafgaand aan onze dag was erg prettig. Doordat we eerst nog samen een loveshoot hadden gedaan, konden wij wennen aan het voor de camera staan en kregen we echt vertrouwen in haar. Ondanks dat ze op de dag zelf nauwelijks is opgevallen, heeft ze de mooiste momenten voor ons vastgelegd. Hierbij heeft Tilly zeker ook aandacht voor details. Van onze gasten hebben we ook alleen maar complimenten gekregen over de foto’s. Op de vraag of wij Tilly zouden aanraden aan anderen is het antwoord absoluut JA!

Misbruik rapporteren
reinout.huttenga
Door Reinout Huttenga
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Inmiddels hebben wij ons trouwalbum binnen en kunnen wij terugkijken op een fantastische dag. Deze dag heeft Tilly voor ons vereeuwigd door de prachtige foto's die zij heeft gemaakt. Ondanks dat we trouwden op een druilerige oktoberdag, zijn de foto's erg mooi geworden. We hebben Tilly leren kennen als een warme, lieve vrouw die precies weet hoe trouwfoto's eruit moeten komen te zien. Alles is op de foto gekomen en ook kleine, grappige momenten en details ontbreken niet. Het contact met Tilly was erg prettig en meerdere keren zijn we bij haar thuis geweest om het een en ander te bespreken. Het was dan altijd gezellig, maar uiteraard werden ook de juiste dingen besproken. Tilly is een fotograaf die op de bruiloft nauwelijks opvalt, maar zeker wel aanwezig is om de goede foto's te maken. Zo waren de groepsfoto's snel gemaakt, wat ervoor zorgt dat het leuk blijft. Het contact liep erg soepel: afspraken werden nagekomen en we hoefden nooit lang op antwoord te wachten. Mocht je dus een fotograaf zoeken voor je bruiloft, dan raden wij Tilly zeker aan. Ook niet geheel onbelangrijk; de prijzen zijn meer dan acceptabel!

Misbruik rapporteren
iepieveenstra
Door Iepie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tilly heeft onze bruiloft vastgelegd. We zijn heel blij met de prachtige foto's die zij heeft gemaakt. Ook haar werkwijze vonden wij erg goed! Ze is rustig en komt met goede ideeën. Al met al een aanrader om Tilly in te schakelen!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 9766 TR

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact