19

Omschrijving

Vanuit het hart…

Ik fotografeer met passie en enthousiasme  vanuit mijn hart. Het is mijn grootste wens dat jij je mooi voelt op je trouwdag zodat jij je kunt ontspannen. Zo krijgen jullie waanzinnig mooie foto's

Mijn stijl is te vangen met de woorden: Spontaan, fris en romantisch. Als je daar aan toevoegt mijn oog voor Schoonheid dan krijg je foto’s als in een Magazine. Ongedwongen & Relaxed!

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  vanaf €895,-
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Spontane Fotojournalistiek
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Als trouwfotograaf moet je heel flexibel zijn en plotseling in kunnen spelen op een verandering in het programma. Zo mocht ik zelfs een keer de ringen aan de pastoor overhandigen omdat er niemand was om de ringen te brengen, natuurlijk ook snel nog even foto's maken. En die keer dat ik rennend naar de auto ging om het bruidsboeket te halen terwijl de ceremonie al aan de gang was of helpend bij een bruidegom die een naadje los had in zijn broek of... en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dat is ook fotograaf zijn ; snel handelen en blijven fotograferen zodat die ene bijzonder foto wordt gemaakt.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  Ik doe altijd mijn best om 3 weken na jullie trouwdag de foto's op USB aan jullie te kunnen geven. In de maanden juni en juli wil dat nog wel eens iets uitlopen. Het trouwalbum ontvang je 6 weken na jullie laatste goedkeuring op de proefdruk.

Reviews (4)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 4 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben het voorrecht dat Tilly onze (schoon) moeder is. Het was dan ook extra bijzonder om haar als fotograaf Aan het werk te zien. Ze kent de beste fotolocaties in Groningen en Drenthe omgeving ( wat heel handig is als je niet zoals wij in deze regio woont). Ze is ontzettend creatief, en geen idee is te gek. Ze wringt zich in alle mogelijke hoekjes en posities om de beste foto te krijgen. Wij zijn erg blij met onze love shoot foto's en onze trouwshoot foto's die wij op een later moment hebben gemaakt. ( Op de bruiloft hadden wij een andere fotograaf zodat Tilly de hele dag als moeder van de bruid aanwezig kon zijn:))

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Een fantastische fotograaf die een van de mooiste dagen van je leven vastlegt. De hele dag aanwezig maar toch onzichtbaar. Op het juiste moment de perfecte foto knippen en na afloop een hele lading foto's hebben en een nog mooier album afleveren!

Wij hebben nog geen enkel moment spijt gehad van onze keuze voor Tilly, een absolute aanrader voor je trouwdag!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Enthousiast en gepassioneerd dat is Tilly. Tijdens de loveshoot en trouwdag ontzettend mooie foto's. Ze is geweldig met kinderen en elke foto weer een ow en ahhh. Prachtig!!! Wanneer ik een nadeel moet noemen..... De foto's zijn zo mooi dat je bijna geen keuze kan maken ;)

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Tilly heeft hele mooie spontane foto's gemaakt op onze bruiloft. Ze heeft een prettige manier van werken. We genieten nog steeds van de prachtige foto's. Tilly, bedankt!

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Richard Broekhuijzen Fotografie
De beste nieuwe trouwfotografen uit Drenthe op Zankyou!
Credits: Tilly Fotografeert
Styled Shoot: Sweet Summer Wedding om je klaar te maken voor de zomer!

Adres van Tilly Fotografeert in Drenthe:

Groningerweg 94b 9766 TR Eelderwolde
 • #Midden
 • #Fotografie
 • #Spontane Fotojournalistiek