• Prijsklasse Midden
  • Website

Jullie gaan trouwen, Gefeliciteerd!

Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn Zankyou pagina.

Wedding&Events by Denise Brouwer helpt jullie graag bij de organisatie van jullie mooiste dag.

Als weddingplanner, professioneel ceremoniemeester of ik help jullie een handje op weg.

Weddings&Events by Denise Brouwer staat voor passie, professioneel en oog voor detail!

Zelf vind ik het hét mooiste vak in de wereld: ik mag bruidsparen begeleiden naar en op één van de mooiste dagen van hun leven, hun huwelijksdag. Dit vak is mijn droom, want ik vind organiseren en regelen geweldig en als onvervalst romanticus is het iedere keer weer prachtig om zo’n intiem moment bij te mogen wonen.

Bel mij en dan gaan we samen in een vrijblijvend gesprek jullie sprookje ontwerpen.

Liefs Denise

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door victoria&martijn
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hadden behoorlijk wat verwachtingen aan onze bruiloft. Denise heeft al deze verwachtingen waar gemaakt en meer! Wij hebben de voorbereiding als ontspannen ervaren door haar professionaliteit, creativiteit en haar inlevingsvermogen. Zonder haar was de dag niet zo perfect geweest. Dank je wel Denise, je bent een Topper!

Misbruik rapporteren
Door clarissa&sjon
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

1.5 jaar voor onze bruiloft wonnen wij een adviesgesprek via een van de Wishes Events van Denise. Dit klikte prima, waardoor zij onze ceremoniemeester werd. Een bruiloft is een hoop geregel, dat is precies waar zij voor staat en goed in is. 

Bedankt Denise, je hebt het echt TOP gedaan!

Misbruik rapporteren
Door pauli&philipe
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Denise was onmisbaar rond onze huwelijksdag. Vooraf heeft ze ons enorm geholpen met adresjes van zaken die we nog niet geregeld hadden. Ze heeft een groot netwerk en is heel goed in het scherp houden van de prijzen. Tijdens de huwelijksdag zelf was ze weergaloos. Echt, ik heb nog nooit zo’n belangrijke dag zo zorgeloos meegemaakt. We hoefden ons helemaal nergens druk om te maken en dat deden we dan ook niet. Dat gevoel had ze ons van tevoren al gegeven en het is gelukt. Als er al iets fout is gegaan tijdens de bruiloft (ik heb geen idee) dan heeft ze dat prima opgelost. Zelfs onverwachte extra gasten (dat weet ik dan weer wel) heeft ze nog aan tafel gekregen! Ze was aanwezig op een elegante, doortastende manier en dat is een moeilijke maar perfecte combinatie. She nailed it! Heel, heel erg bedankt lieve Denise! x, P&P

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Wanneer je kiest voor Weddings&Events by Denise Brouwer ontvangt je een schema voor de betalingstermijnen.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn uw tarieven?
Alle offertes worden op maat voor u gemaakt. Op mijn website heb ik verschillende arrangementen staan. Deze kunnen ook als uitgangspunt gebruikt worden.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Fletcher Trouwmagazine interview: Wat maakt jou als weddingplanner uniek? “Mijn passie, betrokkenheid en professionele uitstraling. Ik vind het belangrijk om kwaliteit te leveren in mijn werk en echt te luisteren naar de wensen van het bruidspaar. Zij voelen mijn passie voor het vak. Daarnaast is mijn horeca achtergrond zeer waardevol in dit werk. Ik heb hierdoor oog voor detail en zie meteen wanneer iets niet helemaal goed gaat." Meer lezen? Vraag het magazine aan bij Fletcher hotels.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015

Adres

Stad: 1321 SB
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden