Colorful Chic styled shoot

Laat je inspireren door deze prachtige Colorful Styled shoot met een twist in Het Witte Kasteel in Loon op Zand!

  • Real Weddings
  • Thema Bruiloft

Imke Vis van IV Weddings & Events vertelt ons enthousiast over de dag van de styled shoot: “Wauw! Wat een feestje was het om deze styled shoot te doen. Danielle van Sweet Style Styling en IV Weddings & Events sloegen de handen ineen om een styled shoot te organiseren in het Witte Kasteel in Loon op Zand, maar wel eentje met een twist! Regelmatig zien we het thema boho of romantisch roze/wit terug, dus voor deze shoot wilden we écht even wat anders. Na een aantal brainstormsessies kwamen we uit op het idee om uit te pakken met kleur in de styling, maar de rest ingetogen houden zodat het contrast perfect was.”

opslaan
Credits: Demi’s Design
Adverteren

“Wat dit contrast nog beter tot zijn recht liet komen was de fantastische, strakke en eenvoudige maar toch chique jurk van Amiga’s Bruidsmode, een prachtige bruidsmodezaak in Breda. Alsof de jurk voor haar gemaakt was, zo goed stond hij haar! Dankzij de finishing touches van onze make-up artist Zoella en kapster Melanie van Two Four Two Salon was de look compleet: tijdloos en chic.”

opslaan
Credits: Jordi Sloots

“Ook de bruidegom bleef niet achter! Hij zag er fantastisch uit in zijn strakke, grijze pak. Maar wat het écht afmaakte was het speelse, roze strikje van Gestrikt door Claudia. Terwijl de bruid en bruidegom zich klaarmaakten gingen Danielle en Imke aan de slag met de styling.Terwijl de bruid en bruidegom zich klaarmaakten gingen Danielle en Imke snel aan de slag voor de styling van de dinertafel en de ceremonie. Felle kleuren, veel kaarsen en toch straalde het rust uit.”

opslaan
Credits: Demi’s Design

“Voor de ceremonie werd er een prachtige guirlande, gemaakt door Bloemsierkunst Le Soleil, over de open haard neergelegd, waarnaar het werd afgemaakt met een hele boel witte kaarsen. Ook werden er bloemstukjes aan de stoelen vastgemaakt voor nét dat beetje extra sfeer. De stationery werd verzorgd door Soetzappig, en ook zij hadden het thema perfect begrepen. Kleurrijk, maar toch rustig!”

opslaan
Credits: Jordi Sloots

“En dankzij Goudsmederij Bommel hadden we een paar prachtige ringen. Tijd voor de first look! Dit blijft altijd een speciaal moment en we wilden ze ook echt gescheiden houden tot ze elkaar bij het altaar zouden zien. Aan de blik van de bruidegom te zien kon hij niet wachten om haar in zijn armen te sluiten! Toch moest hij nog even wachten tot Jessica van Ceremonie vol Liefde het officiële gedeelte van de ceremonie had voltooid. Zoals altijd deed zij dit met zoveel humor en plezier, een echte aanwinst voor elke bruiloft!”

opslaan
Credits: Jordi Sloots

“En dan de finishing touch: de taart en sweet table. Miruna van Miruna’s Cakes heeft zichzelf weer overtroffen, want wat zag het er mooi uit en wat smaakte het goed! Niet één maar twee taarten had zij voor deze shoot gemaakt en daarbij nog een aantal heerlijke sweets. Dit alles hebben Jordi Sloots en Demi Bierings (Demi’s Designs) perfect weten vast te leggen op camera en uiteraard wist Naomi Diaz (ByNaomiDiaz) er weer een prachtige aftermovie van te maken.”

opslaan
Credits: Jordi Sloots
opslaan
Credits: Demi’s Design

De leveranciers van deze styled shoot zijn:

Planning & organisatie: IV Weddings & Events | Haar: Two Four Two Salon | Styling: Sweet Style Styling | MUAH: Zoella | Jurk: Amiga Bruidsmode | Ringen: Goudsmederij Bommel | Fotografie: Demi’s Design | Fotografie: Jordi Sloots | Videografie: Naomi Diaz Photography & Film | Strikje: Gestrikt door Claudia | Taart & Sweets: Miruna’s Cakes | Stationery: Soetzappig | Bloemen: Bloemsierkunst le Soleil | Trouwambtenaar: Ceremonie vol Liefde | Locatie: Het Witte Kasteel 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Amiga Bridal Store Bruidsmode Boetiek
Soetzappig Uitnodigingen en Stationery
Sweet Style Wedding & Event Decoratie & Styling
Zoella Haar en Make-up

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Colorful Chic styled shoot