De Real Wedding van Magdalena en Frank in Blaricum

Magdalena en Frank bewijzen ons dat je ook in tijden van corona een prachtige bruiloft kunt hebben. Bekijk hier hun bruiloft in Blaricum.

  • Real Weddings

Op 19 september 2020 zijn Magdalena & Frank de Winter in het huwelijksbootje gestapt. De ceremonie vond plaats in de tuinen van de Vitus Kerk in Blaricum. De receptie was op privé boerderij OERboer Willem in Blaricum van een vriend uit het dorp.

Het verhaal van Magdalena en Frank is een typisch corona bruiloft verhaal. Zoals velen, hadden zij heel andere plannen voor hun bruiloft. Ze hadden grootse plannen voor een driedaagse bruiloft met 130 gasten in een prachtige oude wijngaard in het zonnige Toscane, maar tevergeefs moesten ze deze helaas verplaatsen naar het volgende jaar. De bruiloft helemaal overslaan was voor hen geen optie en dus hebben ze ervoor gekozen elkaar alsnog het jawoord te geven in hun eigen dorp in Nederland, maar dit keer 60 gasten en dit is geweldig uitgepakt. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Adverteren

Het koppel: “we wilden onze ceremonie graag buiten houden en ook al was onze bruiloft geen religieuze stemde de Vitus kerk in Blaricum alsnog in en mochten wij gebruik maken van hun prachtige grote tuin om de ceremonie en aperitief hier te houden. Daarna zijn we verplaatst naar de boerderij voor het diner en een klein dansje tot 12:00, aangezien we het feestje toen moesten stoppen vanwege de corona regels. Hierom zullen we extra hard feesten in Italië volgend jaar waar we onze originele trouwlocatie nog steeds geboekt hebben om ons 1-jarig papier jubileum te vieren! 

Toen duidelijk werd dat de bruiloft in Italië niet door kon gaan moest ook de styling van de bruiloft een twist nemen. In plaats van een focus op de Italiaanse stijl heeft ze er in Nederland voor gekozen meer richting de boho en rustieke stijl te gaan. De decoratie omving veel groen, natuurlijk hout, pampas gras en verse ecalyptus. Het gave aan deze bruiloft is dat er geen weddingplanner aan meewerkte en dat alle leveranciers in Blaricum dus lokaal gevestigd zijn. Ook de stationery heeft ze zelf gedaan. Elk menu, naamkaartje, welkomsbord en de vertaling van de speeches heeft Magdalena zelf verzorgd.

Het plannen van de bruiloft duurde in totaal 1,5 jaar maar in die tijd zijn in principe drie bruiloften gepland. Door de corona regels en veranderingen in maatregelen moest het concept constant aangepast worden. Het uiteindelijke plan is in drie maanden in elkaar gezet.

Ondanks de veranderingen van de plannen heeft het koppel de dag van hun leven gehad. Wanneer wij hen vroegen hoe ze de dag in twee zinnen zouden omschrijven was dit het antwoord: “the most beautiful and emotional day of our lives filled with love and happiness. It was perfect!” Een beter antwoord kan niet!

Magdalena en Frank hebben elkaar lekker old fashioned ontmoet in een bar. Zij was net een maand single en Frank was uit met zijn ex-vriendin van zeven jaar om hun break up te vieren. Ze maakten oogontact op de dansvloer en hoewel Magdalena in eerste instantie dacht dat Frank een lul was, omdat die met haar flirtte terwijl die met een ander was wist zij aan het einde van de avond wel beter. Ze gaf hem haar nummer en zei dat hij haar moest bellen wanneer hij over zijn ex heen was. Diezelfde avond nog ging haar telefoon over en maar liefst zes maanden later stond het koppel in New York om daar samen kerst te vieren. En daar werd het mooiste kerstcadeau gemaakt, hun zoontje Olivier.

Toen Magdalena zeven maaden zwanger was zijn zij op hun laatste vakantie met zijn tweeën naar Toscane gegaan. Hier liepen ze een prachtige wijngaard tegen het lief waar ze beiden instant verliefd op werden en wilden trouwen, ook al waren ze nog niet eens verloofd. Op Nieuwjaarsavond 2019 vroeg Frank Magdalena om haar hand.

Fotograaf Przemek Bialek heeft de bruiloft vastgelegd. Deze heeft het koppel gekozen, omdat een vriendin van Magdalena 10 jaar geleden trouwde en hij daar fotograaf was. Ze was zo ondersteboven van hem dat ze zijn naam op had geschreven en wist dat hij ook haar bruiloft zou moeten fotograferen. Het was dan ook geweldig dat ze hem vanuit Polen in konden laten vliegen op de grote dag.

De trouwjurk van Magdalena vond ze ongeveer een jaar voor de bruiloft toen ze aan het shoppen was in Warschau waar haar ouders wonen. Ze liep naar binnen, paste twee jurken en was meteen zeker van haar keuze. Dit werd bevestigt op het moment dat zij naar het altaar liep en haar man zijn tranen niet kon stoppen. De trouwschoenen zijn van Christian Louboutin, een droom die uitkwam. Het trouwpak van Frank kwam van een bekend Pools designermerk Vistula. 

De trouwtaart komt van de favoriete lokale bakkerij van het koppel Bakkerij Wassenaar Blaricum. Hier komen ze dagelijks om hun brood te halen. De decoratie van de taart kwam echter uit Italië en is een representatie van hun gezin waar een kleine jongen een kussen met een ring daarop vast houdt.

De entertainment van het koppel was een barista koffiestation in een kleine Italiaanse auto, lokaal ijs van de meest bekende ijssalon van het land en DJ’s.

Magdalena haar top drie van favoriete momenten van de dag waren: toen haar vader haar begeleidde naar het altaar en haar aanstaande haar voor het eerst zag, het feit dat hun twee jaar oude zoon deel uit maakte van de ceremonie en hun eerste dans.

Het advies van Magdalena aan aanstaande bruidsparen is: “geniet van elke, maar dan ook echt elke seconde van jouw trouwdag. De voorbereiding neemt veel tijd in beslag, maar op de dag zelf vliegt de tijd en die is sneller voorbij dan je denkt. Heb samen plezier in het plannen van de bruiloft en zorg ervoor dat de man ook betrokken is in de organisatie. Het is ook zijn dag en niet alleen die van de bruid.”

De leveranciers van deze bruiloft: Concept, styling en decoratie: Art Decor Love | Trouwfotograaf: Przemek Bialek Fotografia | Trouwlocatie: Het Vitus Blaricum, Boerderij OERboer Willem Blaricum | Bruidstaart: Bakkerij Wassenaar Blaricum | Trouwringen: Edelsmid Fritz Hörl Blaricum | Catering: Arjan Dijkman Food & Wine | Koffiebar: De Koffie TukTuk | Trouwjurk: Laurelle | Trouwpak: Vistula | Trouwschoenen: Christian Louboutin | Bruidsboeket: Bij Jelle Blaricum | Make-up: Marta Podlipniak | Bruidshaar: Elegance Blaricum | Stationery: Art Decor Love

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Art Decor Love Decoratie & Styling

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De Real Wedding van Magdalena en Frank in Blaricum