Buenos días! Waan je in de Spaanse stad Sevilla, met haar frisse citrusbomen en blauwe tinten in het tegelwerk in de straten en op pleinen. Samen met het groen een mooi contrast met het geel en oranje van de sappige vruchten. Laat je betoveren door de prachtige beelden gemaakt door bruidsfotograaf Rika Conradi en de Zuid-Spaanse taferelen en prachtige bruidsjurken van het merk Zavana Bridal, verzorgd door La Nova Bruidsmode en sieraden van DRKS. Ook de video van de Bridal Fashion styled shoot hieronder door Dennis Simons mag je zeker niet missen!
Wat een plaatje! Een prachtig model met donkere huid in een stoere bridal dress/jumpsuit: een perfecte match. De transparante rok van de bruidsjurk laat de benen van het model nóg mooier uitkomen.
Daarnaast een pittig model met lang donker haar en zwoele blik in een japon die haar om het lijf is gegoten met losse kapmouwtjes. Met een losse vlecht en de bruidsmake-up, beide verzorgd door bruidsstyliste Yvon Geurts en haar assistent Carola Boer is deze bridal fashion look helemaal compleet.
En als laatste een dromerig model in een jurk met lange cape op de mouwen. De witte bloemen die van het lijfje tot de rok de taille van de bruid omarmen maken deze jurk een ware lust voor het oog.
Om af te sluiten willen we jullie graag een lekker fris recept meegeven voor het zomerse drankje Sangria, wat ongetwijfeld ook lekker smaakt in de winter! (Recept via de website van Gall & Gall).
Ingrediënten
- 75 cl droge, rode wijn (gekoeld)
- 250 ml bruisend water of cava
- 1 à 2 el suiker
- Het sap van 1 sinaasappel (voor een friszure smaak kun je ook limoen gebruiken)
- Fruit voor in de sangria. Bijvoorbeeld appel, citroen, perzik, peer, bessen, etc.
- IJsklontjes
Volg de volgende stappen voor een overheerlijke Spaanse sangria te maken:
- Was het fruit en indien gewenst schil het ook. Verdeel in partjes en doe alles bij elkaar in een grote kan
- Pers het sap van 1 sinaasappel uit in een apart glas. Zo voorkom je dat er pitjes in je sangria terechtkomen
- Voeg de suiker, rode wijn en eventueel de brandy toe aan het fruit in de kan
- Voeg het sinaasappelsap toe
- Schenk hier tot het slot bruisend water of de cava bij
- Roer goed door
Tip! Sangria is het lekkerst als je deze goed gekoeld en met ijsblokjes drinkt!
Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!
Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?
Abonneer je op onze nieuwsbrief
Laat een bericht achter