Stoere styled shoot in Arnhem

Een prachtige styled shoot in de Foodhall in Arnhem met een stoer randje, laat je verwonderen en doe inspiratie op voor je eigen grote dag!

  • Real Weddings
  • Thema Bruiloft

10Een stoer thema… eens wat anders dan anders… Marga Kuipers van Dazzling Celebrations regisseerde en decoreerde de dag en is weddingplanner en stylist en creëert graag schitterende momenten. Zij vertelde aan Zankyou over deze stoere styled shoot: “Bij het creëren van schitterende momenten denken jullie al snel aan een foto. Matty is de fotograaf van Fotografie Natuurlijk die deze schitterende momenten vastlegt als blijvende herinnering. Samen met studio Nanja van Dam die als second shooter aanwezig was.

Adverteren

Deze styled shoot heeft in Arnhem plaatsgevonden. Door een fotoreportage na jullie huwelijk te plannen is de tijdsdruk weg. Jullie hebben voldoende tijd om al jullie wensen qua foto’s mogelijk te maken. De trouwdag gaat altijd heel snel voorbij. Op de dag zelf komt de fotograaf uiteraard “HET” moment vastleggen. We hebben bij de Foodhallen in Arnhem foto’s gemaakt. Deze locatie heeft geen decoratie nodig. Er zijn diverse stijlen. Bij mooi weer is Roses Beach open. Op zoek naar verschillende stijlen is dit een geschikte locatie. Naast Rozet is een fietspad met aan beide zijde hele mooie graffiti. Hou je van stoere foto’s stop hier dan ook. Bij Rozet kan er op het dakterras hele mooie foto’s gemaakt worden. Dek een tafel mooi in en je hebt hele mooie romantisch foto’s. Uitzicht over Arnhem met de Eusebiuskerk op de achtergrond. Daal daarna de trap af en maak nog een paar foto’s voor een blijvende herinnering.”

opslaan
Credits: Studio Nanja van Dam

Hair and make-up zijn verzorgd door Majella Menting van Spiegel M Spiegel. De bruidsjurk van Yalisa’s Bruidsmode met laag uitgesneden rug, laat de vlinder tattoo van de bruid extra mooi tot zijn recht komen. De jumpsuit van de bruid krijgt een rauwer randje door het stoere leren jasje, gecustomized door Aim Your Wedding met “Wild At Heart” op de rug. Zowel het stoere leren jack als de spijkerjacks die de bruid draagt in de shoot kunnen geheel op maat gemaakt worden door Aim Your Wedding.

opslaan
Credits: Studio Nanja van Dam

De bruidegom droeg een stijlvol pak bestaande uit donkerkleurig jasje en een beige broek, verzorgd door DARE Custom Suits. Het bruidspaar is ongetwijfeld perfect op elkaar afgestemd! De gouden trouwringen komen uit de eigen collectie van Zuurdeeg & Ockels.

opslaan
Credits: Fotografie Natuurlijk
opslaan
Credits: Fotografie Natuurlijk

Wauw! Dit unieke bruidsboeket van Viltbloeiers is gemaakt door de Viltbloemist. De bloemen zijn geheel op maat gemaakt van vilt en zijn hierdoor ook erg duurzaam. De Viltbloemist heeft drie mooie bijpassende boeketten gemaakt. Wij van Zankyou zijn verliefd op de kleurkeuze van felroze en gele bloemen in combinatie met pastelroze! Inès Cheffi van Cheffi’s Pastries heeft de bruidstaart ontworpen, geheel passend in het thema. Wat zeker even genoemd moet worden is het fantastische suiker ornament op de taart. Daarnaast is een ornament eens een ander soort taart topper dan een standaard bruidspaartje op de bruidstaart.

opslaan
Credits: Fotografie Natuurlijk
opslaan
Credits: Fotografie Natuurlijk

Een stoere uitnodiging, menukaart en gastenboek (geheel coronaproof) heeft ontwerp- en illustratiebureau Bonte Raaf ontworpen. Met een urban city skyline op de uitnodigingen passen de trouwkaarten perfect bij het dakterras van Rozet als de locatie van het diner. De ballonnen zijn verzorgd door Partymusthaves. Claudia Teunissen van Oils and Hospitality zorgde ervoor dat het lekker ruikt. Door een diffuser met etherische oliën erin kunnen jullie de sfeer zelf bepalen.

opslaan
Credits: Fotografie Natuurlijk

De leveranciers van deze styled shoot zijn:

Weddingplanner, regie en styling: Dazzling Celebrations | Fotografie Fotografie Natuurlijk & Studio Nanja van Dam | Locatie: Rozet | Locatie: Foodhall Arnhem | Bruidsjurken en accessoires: Yalisa’s Bruidsmode | Maatwerk trouwpakken en accessoires: DARE Custom Suits | Taart: Cheffi’s Pastries | Hairstyling en make-up: Spiegel M Spiegel | Ringen: Zuurdeeg & Ockels | Ontwerp stationery: Bonte Raaf | Geuren en Hulp: Gastvrije Evenementen | Bloemen: De Viltbloemist| Customized bruidsjasjes: AIM your WEDDING | Versiering: Partymusthaves |  Etherische oliën: Oils and Hospitality | Modellen: Jules Vaes & Sophie Mulders

Bekijk ook de volgende styled shoots voor meer bruiloft inspiratie:

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

De Viltbloemist Bruidsboeketten
Bonte Raaf Uitnodigingen en Stationery
Cheffi's Pastries Taart en Zoetigheid
Yalisa´s Bruidsmode Bruidsmode Boetiek
AIM your WEDDING Accessoires

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Stoere styled shoot in Arnhem