• Prijs vanaf: 75 €
Ik ben Marga Kuipers van Dazzling Celebrations. Ik vind het belangrijk dat jullie zorgeloos kunnen genieten op jullie dag. Ik voel als geen ander aan wat jullie nodig hebben en zal daar meteen op inspringen, zonder dat jullie dit meekrijgen of denken zelf nodig te hebben. Leeg het maar bij mij neer dan weten jullie zeker dat het goed komt. Ik gun het jullie te kunnen genietende van een geslaagde dag met bijzondere momenten die ik mede met jullie gecreëerd heb. Hoe meer bijzondere momenten hoe mooier de dag. Het leven is te kort om niet van het moois om jullie heen te genieten met de mensen die belangrijk voor jullie zijn.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
75 €
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via factuur en dan bankoverschrijving & Contant
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over Dazzling Celebrations en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Dazzling Celebrations

4.9
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(5)
Prijs/kwaliteit
(4)
(1)
Aanrader?
(5)
daphne2017
Door daphne
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Ik heb Marga leren kennen tijdens de styled shoot waarvan hier de prachtige foto's op haar pagina staan! De viltbloemen op tafel en de bruidsboeketten heb ik voor deze shoot mogen maken.Deze shoot was een verademing tov eerdere shoots. Er was een plan, duidelijke mailberichten, afspraken en alles was tot in de puntjes verzorgd en georganiseerd. Ik voelde me zeer welkom en ze had voor iedereen aandacht en Marga is makkelijk benaderbaar. Een positieve kracht met een prachtig resultaat voor iedereen die mee deed.  Ik zou me zo weer beschikbaar stellen!

Misbruik rapporteren
NMMC
Door M
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben Marga leren kennen via het Wishes-event bij Rhederoord. Hier hadden wij een prijs gewonnen die wij uiteindelijk verzilverd hadden bij Marga. In het eerste gesprek, dat wij bij ons thuis hebben gehad, was al gelijk duidelijk hoeveel ervaring zij heeft in het organiseren van o.a. bruiloften. We hadden tijdens dit gesprek gelijk een goed draaiboek gemaakt waardoor alles strak en overzichtelijk op papier stond, zij gaf hierbij veel bruikbare tips. Het was een fijn gesprek waarbij alles tot in detail werd besproken wat ons veel vertrouwen gaf en onzekerheden wegnam. Zo kwamen er veel punten aan het licht die wij als aankomend bruidspaar over het hoofd hadden gezien. Marga heeft naar aanleiding van dit gesprek de aankleding verzorgd tijdens onze bruiloft. In de aanloop naar de bruiloft hebben wij veelvuldig contact gehad over de aankleding. Samen met ons is zij meegegaan naar de locatie om daar de daadwerkelijke aankleding tot in detail te bepalen en te kijken hoe en waar wat moest komen. Op de dag zelf heeft Marga veel werk verzet wat resulteerde dat alles precies zoals afgesproken was aangekleed. Het gaf ons veel rust om te weten dat niemand van onze familie of vrienden op deze dag druk was met iets anders dan genieten van onze bruiloft. Wij zouden iedereen Marga aanbevelen als weddingplanner en stylist omdat zij zorgt dat wat er is afgesproken ook daadwerkelijk gebeurt en alles tot in de puntjes geregeld is.

Misbruik rapporteren
IrenetobeB
Door Irene
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Marga heeft mij enorm geholpen in de voorbereiding van onze bruiloft. Ze denkt over de kleine dingen na, waar ik als bruid niet aan had gedacht. Bijvoorbeeld over de details in het draaiboek maar ook over hoe een gast denkt met bijvoorbeeld de bewegwijzering en inrichting van de locatie. Ook qua styling heeft ze top ideeën. Verder is ze ook gewoon heel aardig en leuk. 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6991 DH

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier