Tropical Styled Shoot Between The Palm Trees

Waan je op een tropisch eiland met deze Tropical Vibes styled shoot! Laat je verrassen door een prachtig bruidspaar tussen de palmbomen in de kas.

  • Real Weddings
  • Thema Bruiloft

Afgelopen juni is er met een fantastisch team van leveranciers een geweldige styled shoot neergezet. Het idee voor de shoot is ontstaan met de gedachte dat het op moest vallen als je op een website of op Instagram zou kijken. Daarom is er gekozen voor het Tropical Thema. Lieselotte van Lots of Love Styling vertelt: “Ik vind de sfeer van de bladeren echt iets hebben. Het is een perfect thema nu iedereen in Nederland verblijft met vakanties. Zo ben je toch nog even op vakantie, zonder echt weg te hoeven.” En wij van Zankyou zijn het daar helemaal mee eens! Je zou zeker niet zeggen dat de locatie gewoon in ons kikkerlandje is verborgen, echt een tropisch pareltje… Lees snel verder voor leuke details over de shoot en laat je inspireren!

opslaan
Credits: Christine’s Moments
opslaan
Credits: Christine’s Moments
Adverteren

Lots of Love Styling: “We hadden gigantische planten en een vijver met vissen. En natuurlijk toppertjes als leveranciers die stuk voor stuk met prachtige ideeën kwamen aanzetten. Want, we mochten zelfs met een bruidsjurk in het water, hoe gaaf is dat! Waar je anders veel gedoe zou hebben over stoomkosten, kwam de leverancier van de bruidsjurken zelf met het idee om met een trouwjurk in het water te gaan.” En wat een pracht plaatjes zijn daaruit gekomen! “Buiten dat we met de jurk in het water mochten, hadden we een gigantisch mooie kaart en een prachtige backdrop met de mooiste bloemen en bladeren gedecoreerd. Deze zag je ook weer terug in het boeket en de tafelstyling. Uiteraard mocht een fantastische bruidstaart niet ontbreken. “

Lees ook: Top 30 meest romantische liefdesliedjes voor jullie grote dag

opslaan
Credits: Christine’s Moments
opslaan
Credits: Christine’s Moments

Ook Christine, fotograaf van de styled shoot, Christine’s Moments vertelt over de dag van de shoot: “Een super warme dag in een prachtige kas. Een super leuk idee om de bruiloft neer te zetten met een tropical vibe. Veel groen, verschillende palmbomen en genoeg ruimte voor een backdrop vol mooie bloemen. Toen Josca (model) de jurk aan trok die op de foto’s is te zien rende ze bijna naar de spiegel en bleef ze met een grote glimlach naar zichzelf in de jurk staren. Toen wisten we dat dit de jurk was die ze aan moest doen voor de shoot. Het is belangrijk dat je je mooi en goed voelt, want dit straalt er vanaf.”

Lees ook: Hoe kies je de perfecte bruidstaart? Wij helpen je!

opslaan
Credits: Christine’s Moments
opslaan
Credits: Christine’s Moments

De leveranciers van de Tropical Vibes Styled Shoot zijn:

Fotograaf: Christine’s Moments | Bloemstylist: Flora Lisa | Bruidstaart: De Taartenstudio | Make-up & haarstyling: Esmiralda de Waal | Stylist: Lots of Love Styling | Bruidsjurk: Lets Shine Bruidsmode | Stationery: Jolien Kramer Fotografie en Grafisch Ontwerp

Prijzen geleverde diensten:

Fotograaf Christine’s Moments € 1549,-
Bloemstylist Flora Lisa € 450,-
Bruidstaart De Taartenstudio € 200,-
Make-up en haarstyling Esmiralda de Waal € 300,- inclusief proefsessie
Stylist Lots of Love Styling Prijzen in overleg met het bruidspaar
Bruidsjurk Lets Shine Bruidsmode Tot € 1500,-
Stationery Jolien Kramer Fotografie en Grafisch Ontwerp Prijs hangt af van gemaakte keuzes

Meer bruiloft inspiratie opdoen? Bekijk dan ook deze Styled Shoots:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Jolien Kramer Fotografie & Grafisch ontwerp Uitnodigingen en Stationery

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Tropical Styled Shoot Between The Palm Trees