Real Wedding van hardwerkende mensen! Laat je inspireren door hun succesvolle bruiloft

Deze Real Wedding is een perfect voorbeeld van dat zelfs met twee drukke levens het mogelijk is om een top bruiloft te regelen met goede planning en wilskracht. Dit bruidspaar wist in een korte periode topleveranciers te regelen voor hun bruiloft. Laat je inspireren door hun verhaal!

De liefde tussen Olga en Walter begon op de werkvloer. In de zomer van 2013 leerde zij elkaar bij de koffiemachine op werk kennen! Ze werkten toendertijd beiden bij Unilever op dezelfde etage maar echter op compleet verschillende afdelingen. De afdelingen deelde daarintegen wel dezelfde koffiemachine en dit was dan ook het punt waar ze aan de praat raakte. De rest is geschiedenis…

Dat het stel honderd procent op één lijn zit is duidelijk aangezien de beslissing om te gaan trouwen een gezamenlijke keuze was. Deze keuze werd op een ochtend, terwijl ze rustig naast elkaar lagen te praten, gemaakt.

Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo

De grote dag

De bruiloft vond plaats in april op een zonnige dag in Rotterdam. De ceremonie vond plaats in het Stadhuis van Rotterdam in de Coolsingel Burgerzaal. De ceremonie was voor beiden een bijzonder moment. Vooral het moment waarop de mooie bruid, Olga, binnenkwam herinneren ze zich alletwee goed. Olga kwam met haar vader binnen op het nummer Unchained Melody van The Righteous Brothers.

Ze droeg een mooie jurk van Tzariena met een ronde, hoge halslijn. Hierbij droeg ze lichtroze schoenen van Dior. Het stijlvolle kapsel en make-up werden gedaan door Olga Petrenko. Het prachtige boeket was van Redwhitebluepink en bestond uit roze Pioen rozen (David Austin) met ranonkels en lisanthus.

De bruidegom droeg een net donkerblauw maatpak van OGER. Dit combineerde hij met donkerbruine schoenen van Santoni.

Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo

Het feest

Zowel het diner als het feest werden gehouden bij Fjord Rotterdam. Hier was een DJ aanwezig en heeft het paar, samen met vrienden en familie, genoten van het heerlijke eten om vervolgens lekker met ze allen te gaan feesten.

De heerlijke bruidstaart werd verzorgd door de winnaar van “de Wedding Cake Specialist van 2015”, Sugarlips en die waren tevens ook verantwoordelijk voor de leuke cake pop bedankjes voor de gasten.

Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo
Credits: Fotosolo

Mede dankzij alle topleveranciers die ze in zo korte tijd hebben kunnen regelen, was het een erg leuke en succesvolle dag voor het bruidspaar. Als gouden tip geven ze daarom ook mee: Probeer niet alles zelf te regelen maar maak gebruik van specialisten waarvoor het dagelijks werk is dat spaart je een hoop tijd en ergernis.

Wij wensen dit leuke bruidspaar al het geluk van de wereld toe! Wil jij ook de beste van de beste leveranciers op jouw bruiloft? Bekijk dan onze selectie met de beste bruidsfotografen uit 2016.

Credits:
Wedding Planner: BEST DAY EVER Events | Fotograaf: Fotosolo | Bruidsboeket: Redwhitebluepink | Bruidstaart & bedankjes: Sugarlips Cakes | Haar & make-up: Olga Petrenko

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Neverending Magic Photography
De bourgondische real wedding van Eva & Hein
Laat je inspireren door de bourgondische Real Wedding van Eva en Hein en zie dat regen jullie bijzondere dag nooit kan verpesten
De onvergetelijke en romantische Real Wedding van Monica en Randy.
De onvergetelijke en romantische Real Wedding van Monica en Randy.
De romantische Real Wedding van Monica en Randy blaast ons omver met de prachtige beelden! Bekijk het nu!
Credits: Angela Haas
De intieme Real Wedding van Frank en Meyke
Ondanks een klein budget zijn Frank en Meyke groots getrouwd. Neem een kijkje in deze intieme Real Wedding.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie