De beste muziek uit Zuid-Holland voor jouw bruiloft. Maak een feestje van de grote dag!

De leukste DJ's, bands en live muziek in Zuid-Holland vind je hier! Laat je verrassen! Deze mensen maken een feest van jullie grote dag.

  • Muziek en Animatie
  • Aanbeveling
  • Nederland
  • Zuid-Holland

Zuid-Holland biedt een geweldige variatie aan fantastische artiesten en DJ’s die van jullie trouwfeest een daverend succes kunnen maken. Of het dak eraf gefeest moet worden, of jullie juist kiezen voor een ingetogen sfeer tijdens de ceremonie of diner: we hebben voor jullie de beste muziek gevonden in Zuid-Holland. Voor ieder wat wils!

Benoemde leveranciers:

Deze leveranciers zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.
JES Music. Foto: SUEGRAPHY
JES Music. Foto: SUEGRAPHY

Bruiloft Discoshow – Bezoek de website

Adverteren

Jullie trouwfeest hoort ook echt júllie feest te zijn, met de muziek die jullie leuk vinden. Mocht je op zoek zijn naar een DJ die exact de muziek draait waar jullie het beste op kunnen feesten, dan moeten jullie echt bij Dé bruiloft disco show zijn. In samenwerking met een sterk team zal de DJ ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan en niemand in de hoek blijft staan! Jullie kunnen van te voren jullie wensen aangeven en de DJ zal hier 100% gehoor aangeven. Jullie favoriete muziek wordt ondersteund met uitstekend geluid en een geweldige lichtshow. Zo wordt jullie trouwfeest een waar topfeest!

Foto: Dé Bruiloft Discoshow
Foto: Dé Bruiloft Discoshow

Dé bruiloft disco show – Bezoek de website

Bij Dé Bruiloft Discoshow zijn jullie aan het goede adres voor een complete show met jullie favoriete muziek voor jullie grote dag. Zij staan voor duidelijkheid en professionaliteit, wat jullie terug zullen zien in de prijzen. Geen verrassingen achteraf! Voor ieder wat wils, want de muziek collectie van Dé Bruiloft Discoshow loopt van de 70´s tot aan de 00´s en alle hits die hier tusseninzitten! Doordat jullie van tevoren zullen bespreken welke muziek er gedraaid zal worden op jullie bruiloft, zullen de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan!

 

Foto: Dé Bruiloft DiscoshowNeem nu contact op!
Foto: Dé Bruiloft Discoshow

The Differences – Bezoek de website

The Differences drive-in zet zich graag in om jullie mooiste dag in jullie leven, geweldig af te sluiten met een feest die niemand zal vergeten. De DJ’s Marcel en Ruud hebben al veel trouwfeesten tot een succes gemaakt in Zuid-Holland en omstreken. Voor de bruiloft wordt er een afspraak ingepland met de DJ’s. Tijdens deze afspraak kunnen jullie aangeven welke muziekwensen jullie hebben op de grote dag. Marcel en Ruud zullen hier tijdens het feest op inspelen en aanvullen met muziek die erbij past. Zowel jongere als oudere gasten zullen heerlijk genieten, want dankzij een uitgebreide muziekcollectie kan iedere generatie vermaakt worden!

Foto: The DifferencesNeem nu contact op!
Foto: The Differences

JES music – Bezoek de website 

Hebben jullie een christelijke achtergrond en/of levensovertuiging en willen jullie graag christelijke nummers op jullie bruiloft? Neem dan contact op met JES music. JES music is hét christelijke platform voor muziek op je bruiloft en verzorgt prachtige live muziek. Je kunt bij hen terecht voor muzikale begeleiding van jullie burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening, receptie of feest. Van een akoestisch duo tot een gipsy trio en van pianobegeleiding naar een DJ met saxofonist, het is allemaal mogelijk bij JES music. 

JES Music. Foto: Mons PhotographyNeem nu contact op!
JES Music. Foto: Mons Photography

JeWelste – Bezoek de website

Met Jewelste wordt het een feest van Jewelste tijdens jullie trouwdag. Niets is zo gezellig en relaxt als dat heerlijke festivalgevoel creëren tijdens de bruiloft door een spontane, gezellig en enthousiaste coverband. JeWelste is niet alleen een steengoede band, maar ook een flexibele band die zich graag aanpast aan jullie wensen. Zo zijn jullie geheel vrij om verzoeknummers aan te geven, jullie wensen voor de openingsdans en mogelijk pauze-acts. De band neemt hun eigen kwalitatieve geluidsinstallatie en lichtinstallatie mee. Hebben jullie zelf of jullie gasten nog een beamer, sfeerverlichting of draadloze microfoons nodig voor bijvoorbeeld toespraken of liedjes? Geef het aan en JeWelste denkt met jullie mee!

Foto: JeWelsteNeem nu contact op!
Foto: JeWelste

Sunny Side Up – Bezoek de website

Op zoek naar een geweldig akoestisch duo voor jullie trouwdag? Neem contact op met Sunny Side Up. Sunny Side Up maakt van jullie ceremonie of receptie een uniek, sfeervol, romantisch en ook een beetje een swingend moment. Eefje en Maarten zijn geweldig goed op elkaar afgestemd en hun twee stemmen passen heerlijk perfect bij elkaar. Met alle liefde spelen ze muziek van vroeger en muziek van nu. Geef jullie huwelijk ook een prachtige sfeervol randje door Sunny Side Up voor jullie en jullie gasten te laten spelen.

Foto: Sunny Side UpNeem nu contact op!
Foto: Sunny Side Up

DJ Te Huur– Bezoek de website 

DJ te Huur biedt diverse geweldige opties voor jullie bruiloft. Zo kunnen jullie kiezen voor een DJ die alles op alles gaat zetten om de gasten te vermaken op de dansvloer. Liever een live band? Ook dat kan geregeld worden. Of willen jullie een DJ die samen met een saxofonist jullie feest laat knallen? DJ te Huur maakt jullie dromen waar! Zij nemen ook graag alle zorgen uit handen. Zo kunnen zij met jullie meedenken om van de zaal voor het feest ook daadwerkelijk een geweldige feestzaal te maken. Naast passende en swingende muziek op het trouwfeest, staat DJ te Huur ook voor jullie klaar als jullie mooie muziek willen tijdens de ceremonie en/of diner.

Foto: DJ Te HuurNeem nu contact op!
Foto: DJ Te Huur

Zijn jullie nog op zoek naar een goede cateraar? Je vindt hier de beste cateraars van Zuid-Holland. Hebben jullie al een trouwlocatie? We hebben hier een mooi overzicht van de mooiste trouwlocaties in Zuid-Holland. Liever trouwen op het strand? Vind hier de perfecte strandlocatie! Bij Zankyou kun je ook de beste visagisten en bruidszaken vinden bij jou in de buurt. Tevens hebben we veel leuke tips en ideeën voor je in petto. Mis niets en volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!