Something Blue Bruidsmode

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Something Blue Bruidsmode is geen doorsnee boetiek, wij hebben een andere visie op bruidsmode en verwelkomen graag unieke, eigenzinnige, zelfverzekerde bruiden in alle vormen en maten. Iemand die trouw wil blijven aan zichzelf en die een jurk wil vinden welke een weerspiegeling is van haar bijzondere persoonlijkheid.

Bij het ontwerpen van de uitstraling en huisstijl van de winkel willen we ervoor zorgen dat de bruid en haar gasten zich thuis voelen. Wij geloven dat de boetiek zich onderscheidt van de rest vanwege de unieke inrichting, huiselijke stijl en klantgerichtheid.

We zijn zeer bedreven in het geven van ‘on-trend’ advies en helpen de bruid graag op weg bij het vinden van haar droomjurk. We bespreken welke vormen en silhouetten jouw figuur flatteren, welke kleuren het mooist passen bij jouw huidskleur en welk ondergoed het beste past bij jouw jurk en in jouw behoefte.

Van petite tot plus en van musclular tot curvy, alle bruiden mogen zich mooi en thuis voelen in onze prachtige winkel. Onze jurken zijn anders en uniek en omdat we geloven dat geen enkele bruid hetzelfde is, willen we ook jou het gevoel geven dat je geliefd bent en je comfortabel mag houden jezelf.

We hebben in de winkel heel veel pasmodellen van maat 32 - 58 hangen in verschillende modellen, van €1299,- tot €3499,- euro, schoenen, lingerie en accessoires, wees welkom op afspraak!

Jessica

Het volgen van haar hart heeft een droom doen uitkomen. Begonnen als visagiste en als wedding- en eventplanner gewerkt, maar het verlangen om een complete bruidservaring te bieden, is blijven bestaan. In een omgeving die ieders unieke stijl en persoonlijkheid verwelkomt en waar de bruid zich ontspannen voelt en informeel benaderd wordt. De liefde voor mode, gastvrijheid, inrichting en marketing wordt hiermee allemaal samengebracht in één passie

We kijken er erg naar uit jullie een de winkel te mogen ontvangen! Neem een kijkje via www.somethingbluebruidsmode, bel of app me 0622661060!

Bezoeker, laat een review achter over Something Blue Bruidsmode en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Dinsdag 10:00-17:00 uur Donderdag 10:00-17:00 uur Woensdag 10:00-17:00 uur Vrijdag 10:00-17:00 uur Zaterdag 09:00-17:00 uur
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij het kiezen van jouw jurk, vragen wij een aanbetaling van 50% en dan bestellen wij jouw droomjurk. Spullen die direct meegenomen worden, zoals schoenen, lingerie en accessoires, kunnen voor 100% worden afgerekend. Er kan bij ons met pin of contant betaald worden. Something Blue Bruidsmode is een CWB erkende winkel, hierdoor ben je als bruid beschermd en is jouw aankoop verzekerd.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Hoe omschrijft u de stijl van uw jurken?
Originele stijl, Romantische stijl, Glamoureuze stijl, Moderne stijl, Prinsessen stijl, Vintage stijl
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat is de gemiddelde prijs van een trouwjurk?
2200 euro
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Verwacht geen suikerzoete zaak; Something Blue Bruidsmode heeft een eigenzinnig en totaal eigen karakter. Er hangt bij ons een relaxte huiskamer sfeer, maar wel met dat luxe gevoel. Zo hopen we dat jij je thuis voelt en heerlijk jezelf kunt zijn. Perfectly Imperfect!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020

Adres

Stad: 2991 CS
Gerelateerde tags:
  • Bruidsmode Boetiek
  • Midden
  • Moderne stijl
  • Vintage stijl
  • Originele stijl
  • Romantische stijl
  • Glamoureuze stijl
  • Prinsessen stijl