Something Blue Bruidsmode

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Something Blue Bruidsmode

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 2.200 €

Something Blue Bruidsmode is geen doorsnee boetiek, wij hebben een andere visie op bruidsmode en verwelkomen graag unieke, eigenzinnige, zelfverzekerde bruiden in alle vormen en maten. Iemand die trouw wil blijven aan zichzelf en die een jurk wil vinden welke een weerspiegeling is van haar bijzondere persoonlijkheid.

Bij het ontwerpen van de uitstraling en huisstijl van de winkel willen we ervoor zorgen dat de bruid en haar gasten zich thuis voelen. Wij geloven dat de boetiek zich onderscheidt van de rest vanwege de unieke inrichting, huiselijke stijl en klantgerichtheid.

We zijn zeer bedreven in het geven van ‘on-trend’ advies en helpen de bruid graag op weg bij het vinden van haar droomjurk. We bespreken welke vormen en silhouetten jouw figuur flatteren, welke kleuren het mooist passen bij jouw huidskleur en welk ondergoed het beste past bij jouw jurk en in jouw behoefte.

Van petite tot plus en van musclular tot curvy, alle bruiden mogen zich mooi en thuis voelen in onze prachtige winkel. Onze jurken zijn anders en uniek en omdat we geloven dat geen enkele bruid hetzelfde is, willen we ook jou het gevoel geven dat je geliefd bent en je comfortabel mag houden jezelf.

We hebben in de winkel heel veel pasmodellen van maat 32 - 58 hangen in verschillende modellen, van €1299,- tot €3499,- euro, schoenen, lingerie en accessoires, wees welkom op afspraak!

Jessica

Het volgen van haar hart heeft een droom doen uitkomen. Begonnen als visagiste en als wedding- en eventplanner gewerkt, maar het verlangen om een complete bruidservaring te bieden, is blijven bestaan. In een omgeving die ieders unieke stijl en persoonlijkheid verwelkomt en waar de bruid zich ontspannen voelt en informeel benaderd wordt. De liefde voor mode, gastvrijheid, inrichting en marketing wordt hiermee allemaal samengebracht in één passie

We kijken er erg naar uit jullie een de winkel te mogen ontvangen! Neem een kijkje via www.somethingbluebruidsmode, bel of app me 0622661060!

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2.200 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij het kiezen van jouw jurk, vragen wij een aanbetaling van 50% en dan bestellen wij jouw droomjurk. Spullen die direct meegenomen worden, zoals schoenen, lingerie en accessoires, kunnen voor 100% worden afgerekend. Er kan bij ons met pin of contant betaald worden. Something Blue Bruidsmode is een CWB erkende winkel, hierdoor ben je als bruid beschermd en is jouw aankoop verzekerd.
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
Dinsdag 10:00-17:00 uur Donderdag 10:00-17:00 uur Woensdag 10:00-17:00 uur Vrijdag 10:00-17:00 uur Zaterdag 09:00-17:00 uur
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2020

Meningen over Something Blue Bruidsmode

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
mvansanten1992
Door Mireille
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Something Blue is een hele gezellige boetiek met een ongedwongen sfeer. Jessica en haar moeder hebben ons helemaal in de watten gelegd en ik ben geslaagd voor mijn droomjurk. Ik was verbaasd over het aantal jurken en de mooie kwaliteit hiervan. Zoek je een toegankelijke en verzorgde boetiek? Ga dan naar Something Blue! 

Misbruik rapporteren
rosaliedewaard22
Door Rosalie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een geweldige middag heb ik gehad in de prachtige winkel van Jessica. Er hangt een geweldige collectie voor iedere bruid. Ze neemt alle tijd voor je en gaat met respect met je om. De winkel was een rustige plek om samen te komen met mijn entourage. Ik zou het hier iedereen aanraden!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 2991 CS

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Afspraak maken
Ga naar het gesprek Afspraak maken