The Wet ´n Wild Social Club

8

Omschrijving van het bedrijf

The Wet 'n Wild Social Club aan ‘het meer’ is een jonge, frisse horecagelegenheid waar u kunt onthaasten en genieten met een aanbod van onderscheidend eten, hoogstaande gastvrijheid en goed verzorgde hapjes en drankjes in een ontspannen ambiance.

De zon hoog aan de hemel, een schitterend bruidsboeket, de bruidstaart aansnijden, het glas heffen en een toast uitbrengen op het kersverse bruidspaar! Elkaar het jawoord geven op deze unieke romantische locatie is mogelijk want Wet 'n Wild is een officiële trouwlocatie. Wat u ook wenst, het wordt mogelijk gemaakt. De medewerkers zorgen ervoor dat het u en uw gasten op deze bijzondere dag aan niets ontbreekt! 

Details

 • Midden
 • Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?

  Terras
 • Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?

  350
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (10)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 10 reviews
Door geofftal
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Afgelopen zaterdag onze bruiloft hier gevierd. Voor ons was de ceremonie, taart, diner (BBQ) en feest op de locatie. We hebben genoten van begin tot het einde en niets anders dan positieve reacties kunnen ontvangen. Bedankt voor de goede begeleiding en de service, in het bijzonder Charlotte waar we sinds onze eerste ontmoeting contact mee hebben gehad. Extreem veel dank!
Misbruik rapporteren
Door johan3
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij zijn buitengewoon blij met de de trouwlocatie. Alles was tot in de puntjes verzorgd en verliep exact zoals eerder besproken hadden. Deze mensen weten wat een service leveren betekent! Het fijne van deze locatie is dat je alles op dezelfde plek kunt organiseren, dat maakt alles echt veel relaxter. Ook is er alle ruimte voor je eigen input, niets was onmogelijk. Het heeft onze hele trouwdag geregend maar de lichte ruimte zorgde er voor dat dit bijna niet op te merken was. Met mooi weer is dit ook een superlocatie. Wij zouden deze locatie aan iedereen aanbevelen!
Misbruik rapporteren
Door jennifer17
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Prachtige locatie om je bruiloft te vieren! Wij hebben alle onderdelen van onze bruiloft op deze locatie gevierd. Door de natuurlijke schoonheid van de locatie zelf is er weinig aankleding nodig om het sprookjesachtig te laten lijken. De communicatie vooraf was ook uitstekend, er wordt goed meegedacht en ook voor gasten met speciale dieëten is er keuze te over. De bediening is erg behulpzaam en de barbecue was ook erg lekker!
Misbruik rapporteren
Door ricardo39
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Op 31 Mei hebben wij de prachtigste dag van ons leven gevierd op de perfecte locatie. We hebben ook enorm genoten van het goede weer, de mooie omgeving en de fenomenale trouwlocatie. De hele dag is super uitgevoerd, wij hebben geen enkele vorm van commentaar behalve complimenten voor het hele team! Kortom, niets anders dan een grote aanrader! Tot de volgende keer!
Misbruik rapporteren
Door remon
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Dankzij Wet&Wild hebben wij een zorgeloze en fantastische bruiloft gehad. Samen met Selina hebben wij onze dagplanning uitgestippeld, haar kennis en vakkundigheid kwamen hierbij goed van pas. De planning zorgde er voor dat de dag zonder problemen verliep van het diner tot aan het avondfeest. De locatie an sich is al indrukwekkend, met een mooi uitzicht over het meer. Wij kijken dan ook met veel genegenheid terug op een geslaagde bruiloft. Wij hebben dan ook heel veel dank voor alle medewerkers van Wet&Wild die dit mogelijk hebben gemaakt.
Misbruik rapporteren

Adres van The Wet ´n Wild Social Club in Zuid-Holland:

Sportlaan 5 2406 LD Alphen aan den Rijn
 • #Terras
 • #Midden