You2wedding

Ga naar het gesprek Meer Informatie

You2wedding

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 750 €


'Het is mijn missie om jullie te laten stralen tijdens de ceremonie! Ik vind het geweldig om een huwelijk te mogen voltrekken en jullie liefde daarmee te bevestigen.

Als trouwambtenaar heb je de belangrijke taak een huwelijksceremonie zo goed mogelijk in te vullen en daar heb je elkaar hard voor nodig! Daarom kom ik graag langs om kennis te maken en jullie het hemd van het lijf te vragen. Jullie verhaal, anekdotes en nog zoveel meer verwerk ik in een speech. De speech en de ceremonie moeten onvergetelijk worden én raken, daar zal ik dan ook alles aan doen en veel tijd in steken.
Als jullie voor mij kiezen, kies je voor een eigentijdse, spontane trouwambtenaar. Ik geloof in de liefde, hou van mensen en straal dat ook uit!  ‘Jij bent zo grappig’ maar ook zo ‘authentiek’ hoor ik vaak. Een groter compliment kan je me niet geven. Mag ik jullie trouwambtenaar zijn? Dan gaan we er samen een unieke ceremonie van maken!'

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
750 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Meningen over You2wedding

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
moniqueneukerk
Door Monique
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het contact met Ellen voelde meteen fijn en vertrouwd. Dit gevoel werd bevestigd toen ze bij ons kwam kennismaken. Ellen heeft veel tijd genomen om ons te leren kennen en heeft ook enkele vrienden/familie gesproken. Ze heeft van alle informatie een prachtig verhaal gemaakt, wat perfect bij ons paste. De plechtigheid was prachtig, ontroerend en ook humoristisch en paste perfect bij ons.Wij kijken dan ook terug op een hele mooie plechtigheid. Ellen, bedankt!

Misbruik rapporteren
ris.amatdakoen
Door Sao Ying
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Persoonlijk, humoristisch en liefdevolle plechtigheid. Ellen heeft de tijd genomen bij de kennismaking en er een heel mooi verhaal van gemaakt. Ellen heeft heel mooi samengevat hoe onze relatie is ontstaan en groeiende is. Daarnaast heeft Ellen de tijd genomen om onze vele naasten te spreken en hun verhaal verwerkt in de plechtigheid.

Dank je wel voor alles! 

Misbruik rapporteren
leontine.schipper
Door Leontine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Humor, empathisch, gedreven, betrokken en blij zijn woorden die Ellen duiden. Ellen heeft er voor gezorgd dat wij een fantastisch huwelijksdag hebben beleefd. Wij zijn haar dankbaar dat ze de kinderen een rol heeft gegeven bij de ceremonie. Fit was een enorme verrassing voor ons. Wij zijn blij dat Ellen degene is geweest die ons in het echt heeft verbonden. Dank, dank, dank lieve Ellen! Dat je nog maar heel veel bruidsparen in het echt mag verbinden. 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 2071 XH

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact