Love is Love - Liefde overwint alles!

Een Volkswagen bus, een prachtig bruidspaar en een super stijlvolle setting is de perfecte combinatie voor deze Love is Love styled shoot!

  • Real Weddings
  • Homosexueel
  • In de buitenlucht

Een styled shoot met een Volkswagen bus én met een mooi vrouwelijk bruidspaar, dat is wat Beyoutiful Fotografie graag met een team wilde realiseren. Dit in een setting die in iedere omstandigheid gevierd kan worden. Zo ook in deze corona tijd, waarin alles anders is. Het stel zou deze zomer trouwen, maar helaas kon dit niet door gaan. Door deze styled shoot is de liefde toch nog gevierd én is de shoot een ware inspiratiebron voor bruidsparen. Laat je inspireren door de prachtige beelden van Beyoutiful Fotografie van deze Love is Love styled shoot!

“Samen met Drive Vintage voor de Volkswagenbus, Binnenstebuiten Events voor de styling en Flora Lisa voor de bloemen wisten we het perfecte plaatje te creëren. Een heerlijke zomerse shoot met kleur en een heerlijke sfeer.” Aldus Beyoutiful Fotografie.

Lees ook: Trouwen in de Tuin? Tips & trucs om er een onvergetelijk huwelijksfeest van te maken

opslaan
Credits: Beyoutiful fotografie
Adverteren

De bruiden kregen een fantastische jurk aan van Iek’s bridal en Beautysalon Beyoutiful verzorgde de bruidskapsels en make-up. Het prachtige bloemensieraad gemaakt door Flora Lisa was een ware eyecatcher in het afro-haar van Jake. Bruid Karin draagt normaal gesproken nooit een jurk, dus dit was voor haar een geweldige kans om dat eens te doen. Bij het first look moment op de steiger straalden de dames dan ook van oor tot oor.

opslaan
Credits: Beyoutiful fotografie
opslaan
Credits: Beyoutiful fotografie

De liefde tussen deze twee dames is zo mooi en dat zie je ook op de video en foto’s gemaakt door Beyoutiful Fotografie. Het was een feestje om dat vast te leggen. Wie wil er nou niet zo de liefde vieren?” – Beyoutiful Fotografie

De ceremonie, de diner setting en het bruidstaart moment vonden allemaal rond om de Volkwagenbus plaats. Een fantastische setting en waar je niet veel ruimte voor nodig heb! De bruidstaart is gemaakt door de Zoete Suikertoef. Een prachtige eyecatcher met mooie bloemen van Flora Lisa erop. De styling van Binnenstebuiten events maakt het gehele plaatje af.

Lees ook: De top 30 meest romantische liefdesliedjes voor jullie bruiloft!

opslaan
Credits: Beyoutiful fotografie
opslaan
Credits: Beyoutiful fotografie

De prachtige trouwringen zijn gemaakt door Le Mariage trouwringen en de stationery die je in de foto’s ziet door Leintjes. Stuk voor stuk fantastische leveranciers hebben we hier op een rijtje die graag jullie wensen vervullen tijdens jullie grote dag.

De leveranciers van de Love is Love styled shoot zijn:

Organisatie, fotografie en film: Beyoutiful Fotografie | Bruidskapsels en make-up: Beautysalon Beyoutiful | Second shooter: By Elize Photography | Volkswagen bus: Drive Vintage | Styling: Binnenstebuiten Events | Bloemist: Flora Lisa | Bruidstaart: De Zoete Suikertoef | Trouwjurken en schoenen: Iek’s Bridal | Stationery: Leintjes.nl | Trouwringen: Le Mariage Trouwringen

Meer bruiloft inspiratie nodig? Lees dan ook:

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

De Zoete Suikertoef Taart en Zoetigheid
Beyoutiful Fotografie Trouwfotografen
Beautysalon Beyoutiful Haar en Make-up
Le Mariage Juweliers
Leintjes.nl Uitnodigingen en Stationery

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Love is Love - Liefde overwint alles!