De 5 leukste Real Weddings van 2018 op Zankyou!

Het is 2019 en dat betekent dat we gaan terugkijken op 2018! Zankyou heeft de leukste vijf Real Weddings, gepubliceerd op Zankyou, van 2018 op een rijtje gezet! Deze prachtige bruiloften zitten boordenvol inspiratie voor jullie bruiloft in 2019!

Foto: Flexmi Fotografie
Foto: Flexmi Fotografie
De Real Weddings worden weergegeven in een willekeurige volgorde.

De multiculturele real wedding van Mirai en Mathieu

Mathieu en de oorspronkelijk uit Syrië komende Mirai gaven elkaar op 30 juni 2017 op landgoed Baak het ja-woord. Het was een bruiloft waarbij verschillende culturen samensmolten om er een onvergetelijke dag van te maken. Deze prachtige dag hebben zij laten vastleggen door Luther Fotografie.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Credits: Marischa’s Fotografie
Van Seoul naar Limbricht: de Real Wedding van Lauren en Loe
Ze leerden elkaar kennen in de metropool Seoul, maar ze trouwden in het pittoreske Limbricht. Lauren en Loe laten ons meegenieten van hun fantastische Real Wedding met shared dining.
Foto: Marlies Dekker Fotografie
De Real Wedding van Mariella & Erik in de Van Nelle Fabriek Rotterdam
Marlies Dekker is weer aanwezig geweest op een heerlijke bruiloft in Rotterdam. De fotoshoot was op een unieke locatie, namelijk de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
Foto: Marischa´s Fotografie
De romantische outdoor Real Wedding van Isis en Martijn.
Een romantische, leuke en spontane outdoor wedding van Isis en Martijn met twee prachtige bruidsmeisjes. Doe hier leuke ideeën op voor jullie grote dag!

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie