Sexy White Bridal Boudoir Shoot

Super sexy boudoir in combinatie met de meest prachtige bruidskapsels en bruidsmake-up vormen samen het perfecte plaatje voor deze bruidsboudoir shoot!

Sexy White Bridal Boudoir Shoot
Foto: PD Fotografie
  • Real Weddings
  • Bridal Beauty (haar / make-up)
  • Bruid

Yvon Geurts is hair & make-up artist én bruidsstylist en heeft een team van leveranciers samengebracht voor deze fantastische boudoir shoot. Yvons motto  is: “love my job.” Dit zien we zeker terug in haar werk én haar oog voor detail! Yvon zit al 20 jaar in het vak en heeft een aantal jaar als top hairstyliste gewerkt bij Cosmo Hairstyling voor De Bijenkorf in Rotterdam. Verder geeft ze ook les bij de Nederlandse Kappersakademie. Door Yvon haar professionele aanpak, onderscheidende smaak én oog voor detail heeft ze al aan verschillende grote campagnes mogen werken, waaronder voor Balmain en Ziengs. Tenslotte heeft ze ook gewerkt voor internationale fotoshoots in o.a. Londen, Saint-Tropez, L.A. en New York. Jelenaa Petrovic is het model voor de boudoir shoot waar Yvon graag mee samenwerkt.

Adverteren

Voor deze boudoir shoot heeft Yvon samengewerkt met award-winnend fotograaf Pascale Dekker van PD Fotografie. Zo heeft Pascale o.a. een Amerikaanse Boudoir Award op haar naam staan! Pascale heeft tijdens haar opleiding Vakdiploma Fotografie ontdekt dat ze het maken van portretten erg leuk vindt én het fotograferen van vrouwen en het vrouwelijk lichaam in het bijzonder. Zo is haar fascinatie voor boudoirfotografie ontstaan, want: “in elke vrouw schuilt een ‘femme fatale‘ en het is mijn missie die naar boven te halen.”

De styling van de boudoir shoot is verricht door bruidsboutique ANKii My Vintage Boudoir. Het doel van ANKii is om aanstaande bruiden te laten schitteren in een bruidsjurk die voor hen gemaakt lijkt. Naast designer jurken biedt ANKii ook nog een hippe collectie tweedehands (vintage-) bruidsjurken. Daarnaast biedt de bruidsboutique ook nog een prachtige collectie aan bruidslingerie.

Verder zijn de wedding flowers & event styling verzorgd door Nicolle den Braver van Pure & Trust. Nicole verzorgt een creatieve en stoere sfeer voor bruidswerk en event styling. Daarnaast verzorgt Pure & Trust rouwwerk en afscheidsbloemen met een personal touch.

De leveranciers van deze styled shoot zijn:

MUAH: Yvon Geurts | Fotograaf: PD Fotografie | Styling & boudoir: ANKii My Vintage Boudoir | Bloemen & styling: Pure & Trust | Model: Jelenaa Petrovic

opslaan
Foto: PD Fotografie
opslaan
Foto: PD Fotografie
opslaan
Foto: PD Fotografie

Voor een bruid is het aanstaande huwelijk de perfecte gelegenheid om een bridal boudoirshoot te doen. Pascale Dekker van PD Fotografie vertelt aan Zankyou: “Een boudoirsessie kan een vrouw ontzettend veel zelfvertrouwen geven. Het is een boost voor je ego om jezelf op zo’n verleidelijke, sensuele, smaakvolle, sexy manier terug te zien. En niet alleen nu, maar ook wanneer je terugkijkt over 10 jaar, 20 jaar, 50 jaar! Het is het perfecte cadeau voor je aanstaande echtgenoot/echtgenote. Reken maar dat hij/zij het een geweldige verrassing vindt!”

opslaan
Foto: PD Fotografie

Pascale vertelt: “Omdat je een bridal boudoirsessie doet voordat de grote dag is aangebroken, heb je ervaring op kunnen doen om je vrijer te bewegen voor de camera. Deze ervaring neem je mee op je huwelijksdag, waardoor je je meer op je gemak voelt. Dit zie je terug op de foto’s. Verder is de bruidslingerie van deze bridal boudoirsessie is écht prachtig. Bruidslingerie heeft vaak een meer praktische functie en mag niet zichtbaar zijn onder de bruidsjurk, vandaar het strapless corset. Maar je wilt natuurlijk ook dat je lingerie verleidelijk en spannend is voor de huwelijksnacht. Zoals bijvoorbeeld de kanten top met de knoopjes aan de achterkant. Jarretels doen het ook altijd goed. Ik ben nog niemand tegengekomen die dat niet mooi vindt.”

opslaan
Foto: PD Fotografie
opslaan
Foto: PD Fotografie

De bruid van deze bridal boudoirsessie is een mooie, slanke dame, maar Pascale werkt ook met vrouwen in alle vormen en maten. Pascale: “Boudoirfotografie is geschikt voor iedere vrouw. Juist voor vrouwen die wat minder zelfverzekerd zijn, is het doen van een boudoirsessie een ego boost!”

opslaan
Foto: PD Fotografie
opslaan
Foto: PD Fotografie

Bridal boudoirsessies zijn vaak light & airy, licht en zacht van kleur, vaak ook iets onschuldiger. Voor Pascale als boudoirfotograaf is het fotograferen van een bruid elke keer weer een bijzondere ervaring. Want de bruid heeft veel moeite gedaan om haar bruidsjurk en bijpassende lingerie uit te zoeken. Pascale: “Aan mij de taak haar zo mooi mogelijk vast te leggen. Ik probeer alle details zo goed mogelijk in beeld te brengen zoals bijvoorbeeld de sluier, haaraccessoires, bruidsboeket, een kousenbandje, de trouwring.

opslaan
Foto: PD Fotografie
opslaan
Foto: PD Fotografie

Voor Pascale is een bridal boudoirsessie echt teamwork: “We doen het met z’n allen; bruid, visagiste, bloemiste, bruidsboutique én ik als fotograaf. Ik vind het belangrijk dat de bruid zich op haar gemak voelt, daarom kletsen we veel over van alles en nog wat. Op de achtergrond hebben we een lekker muziekje aan, maar dat mag ook jouw eigen playlist zijn. Ik coach en begeleid de bruid in de juiste poses, je hoeft geen ervaring in poseren te hebben. En vaak zal ik de poses ook voordoen. Door middel van de juiste poses en het beste licht komen je curves het best tot z’n recht. Als ik het resultaat op de achterkant van mijn camera aan de bruid laat zien en ze roept WOW en herkent zichzelf niet meer terug, is mijn missie geslaagd!

opslaan
Foto: PD Fotografie
opslaan
Foto: PD Fotografie

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

ANKii | My VINTAGE BOUDOIR Bruidsmode Boetiek
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!