Een Vintage bruiloft; Inspiratie met een prachtige styled shoot!

We kunnen het niet ontkennen, de vintage stijl is uitgegroeid tot een van ‘de‘ `leukste en meest populaire stijlen voor je bruiloft. Door de inspirerende en soms zelfs een beetje hypnotiserende decoratie – is het vintage thema voor je huwelijk erg romantisch en verrassend. Iedereen heeft waarschijnlijk zijn eigen interpretaties bij dit prachtige thema, dus laat je creativiteit ook lekker gaan. Wij geven je hier wat tips over de verschillende punten die je niet mag vergeten bij een vintage bruiloft.
Credits: Jessica fotografie
De uitnodiging voor een vintage huwelijk.
Zoals je weet, zijn de uitnodigingen het gezicht van jullie bruiloft. Wil je een vintage touch geven aan jullie uitnodigingen, raden wij de kleuren aan zoals Marsala, wit of lichtroze, dit geeft een eenvoudige maar verfijnde kant aan jullie uitnodigingen. Voor de font, kunnen cursieve letters voor een 100% romantisch effect zorgen.

Haar en make-up. 
Houd het simpel. Voor een vintage look moet je aard en frisheid uitstralen. Een eenvoudige eyeliner en wat roze tintjes in de make-up, zal genoeg doen om er oogverblindend uit te zien in het thema.
Credits: Jessica fotografie
Credits: Jessica fotografie
Voor de liefhebbers die van net wat meer meer make-up houden, kun je kiezen voor valse wimpers, maar nogmaals, blijf zo dicht mogelijk bij de natuurlijke look voor het beste resultaat.
En je haren heerlijk los of mooi golvend…
Credits: Jessica fotografie
Wil je je haren toch vast? Kies dan voor een spontaan en wat losser model.
Credits: Jessica fotografie
De perfecte outfit voor een vintage look.
Voor een vintage en modern effect, zal een ​​trouwjurk met eenvoudige lijnen, en een zeer vloeibaar model met elegante materialen zoals kant het beste vintage effect geven.
Credits: Jessica fotografie

Het uiterlijk van vloeibaarheid in de jurk zal je figuur benadrukken en verlengen van je benen. Wij raden aan om een kleur te kiezen die een natuurlijk effect geven dus te blijven bij een witte of romig witte jurk.

Credits: Jessica fotografie
Het bruidsboeket…!
Vergeet perfectie, de ronding van het klassieke boeket en alle voorkeur kleuren, het combineren van meerdere bloemen, een zeer natuurlijk wild ontwerp. Om het effect “vers geplukt uit de tuin” te bereiken, is het op nemen van rozen, dahlia’s, pioenen of vetplanten in het boeket een perfecte keuze. De combinatie van kleuren en verschillende soorten bloemen zal het een beetje “rommelig” maken maar voor een prachtige look zorgen: Rommelig kan verbazingwekkend mooi zijn!
Credits: Jessica fotografie
Credits: Jessica fotografie
De decoratie
Een gouden regel: heb plezier! Voor een succesvol vintage huwelijk, moet de decoratie authentiek, avontuur en plezier uitstralen. Dus je kunt oude tafelkleden ophalen en het personaliseren met een likje verf, dit geeft een wat modernere twist en aarzel niet om het oude bestek aan je grootouders te vragen.
Credits: Jessica fotografie
Credits: Jessica fotografie
De blikvangers ook lekker ‘rommelig’ zoals de bloemen, spelen met vormen, materialen en kleuren om iets uitzonderlijks te bereiken. Kaarsen, bloemstukken, objecten gevonden in rommelmarkten, alles kun je gebruiken om zeer originele decoratie te creëren. 
Credits: Jessica fotografie
Credits: Jessica fotografie
Credits: Jessica fotografie
Credits: Jessica fotografie

De perfecte plek voor een vintage huwelijksreceptie
Een openlucht bruiloft, natuurlijk! De natuur die een rol speelt in de sfeer van jullie bruiloft.

Credits: Jessica fotografie
Dus een plek met een prachtige tuin, een open ruimte, zoals een luifel in de natuur!
Nog geen idee? Bekijk dan hier onze beste buiten trouwlocaties! Nu is het jullie beurt om te spelen met jullie creativiteit!! Veel plezier!
Credits:
Fotografie: Jessica Fotografie | Bruidspaar: Harry & Lieke | En bruid: Rikie Vos | Bruidsjurk: Mariages Bruidsmode | Visagiste: Kimberely Megens | Vintage STYLING: Thanea van der Vleuten

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie