12

Omschrijving

YES! Jullie hebben zin om de liefde te vieren!

Wat een fantastisch mooi voornemen!

Trouwen, een jubileum vieren, geloften hernieuwen, of gewoon de liefde vieren omdat die het waard is: ik maak er graag samen met jullie iets onvergetelijks van.

Met mijn 33 jaar behoor ik tot de jongere generatie trouwambtenaren en ceremonie sprekers en dit werk is het beste wat me in tijden is overkomen. Ik vind het een voorrecht om zoveel verschillende mensen te mogen ontmoeten en vooral ook om in korte tijd even heel dichtbij hen te mogen komen, zodat ik tijdens de ceremonie ook écht een persoonlijke, op maat gemaakte speech ten gehore kan brengen.

Nog steeds hoor ik van veel bruidsparen dat ze "de trouwambtenaar" associeren met saai en stoffig en met tenenkrommend slechte anekdotes waar je als bruidspaar of gast niet op zit te wachten. Hoog tijd om daar eens iets anders tegenover te zetten! Een liefdesfeestje hoort wat mij betreft juist bruisend en levendig te zijn, met een ambtenaar of spreker die met de juiste woorden en de juiste toon het liefdespaar centraal stelt. Voor mij voelt dat als iets vanzelfsprekends en ik beschouw het als een grote verantwoordelijkheid en tevens een voorrecht om zo'n ceremonie te mogen leiden. Kom maar op!

Willen jullie kiezen voor een officiële Trouwambtenaar of past een Ceremonie Spreker beter bij jullie? Geen nood, ik ben het allebei! Ik trouw jullie officieel of onofficieel in binnen- en buitenland.

Als Trouwambtenaar of Ceremonieel Spreekster begeleid ik jullie graag in het proces naar de meeste intieme, uitbundige, klassieke, romantische of stoere ceremonie, waarin ruimte is voor gastsprekers, (live)muziek, bijzondere rituelen en nog zoveel meer. Jullie wensen staan bij mij centraal!

Half werk bestaat voor mij niet. Ik stort me met hart en ziel in elk liefdesverhaal en beschouw het als mijn taak om jullie te verrassen met jullie eigen woorden. En dat alles op een sprankelende, humoristische en liefdevolle manier.

De ceremonie is het belangrijkste deel van de dag. Door mijn ervaring in de wereld van het theater weet ik als geen ander hoe je een mooie opbouw kunt maken in de ceremonie, zodat we met z'n allen toeleven naar het hoogtepunt: jullie ja-woord.Timing, improvisatievermogen, humor en gevoel voor sfeer zijn daarbij essentieel. Met jullie instemming betrek ik graag jullie familie en vrienden bij de ceremonie, zodat het een interactief en nog persoonlijker geheel wordt. Daarnaast is mijn kracht dat ik altijd zoek naar de juiste balans tussen humor en ernst in een trouwceremonie. Want hoe mooi en vrolijk een trouwdag ook kan zijn, soms spelen er tegelijkertijd vervelende dingen of denk je juist ook aan diegene(n) die er om wat voor reden dan ook niet bij kunnen zijn. Ik zoek in dat geval graag samen met jullie naar een gepaste manier om daarbij stil te staan, zonder dat de ceremonie daardoor zwaar zal aanvoelen.

Voor meer informatie verwijs ik jullie heel graag door naar www.charlottedemoel.nl/trouwambtenaar.

VIER DE LIEFDE!

Lieve groet,

Charlotte

Note:

Mochten jullie in de gemeente Utrecht officieel willen trouwen, dan loopt de weg daar naartoe ook via de gemeente Utrecht. Ik doe geen officiële huwelijksvoltrekkingen op freelance basis in deze gemeente vanwege mijn vaste aanstelling aldaar. Wel kunnen jullie een voorkeur voor mij uitspreken als jullie trouwambtenaar en dan kijk ik samen met burgerzaken of dat lukt. De kosten voor mij als trouwambtenaar zitten in dat geval bij de leges inbegrepen. De mogelijkheden voor deze ceremonies zijn wat beperkter, maar dat neemt niet weg dat ik er evengoed een feest van maak.

Als jullie ceremonieel (dus niet officieel) willen trouwen in de gemeente Utrecht kunnen jullie wél rechtstreeks bij mij terecht! 

Details

 • Midden
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Midden
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Betaling per factuur
 • Wat voor soort ceremonies begeleidt u?

  Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
 • Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?

  850 euro
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Als je de liefde viert dan kan het mooi zijn om ook iets naar elkaar uit te spreken tijdens de ceremonie. Ik ben daar een groot voorstander van, omdat het je even dwingt om gedachten en gevoelens onder woorden te brengen.. Sommige stellen worden daar bloed nerveus van. Begrijpelijk, want je bent op dat moment heel kwetsbaar. Ik geef daarom ook altijd de mogelijkheid om geloften naar mij te mailen, zodat ik ze citeer en namens het bruidspaar uitspreek. Maar als ze die uitdaging toch zelf aangaan dan levert dat vaak fantastische momenten op. Zo heb ik een stel getrouwd dat tijdens de geloften zó ontzettend moest huilen dat ze er de slappe lach van kregen. En met hen de hele zaal, inclusief ikzelf. En daarmee werd het moment eigenijk alleen maar mooier, liefdevoller en kwetsbaarder. Prachtig.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2017

Reviews (3)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 3 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Charlotte heeft deze unieke dag nóg specialer gemaakt! Van het gesprek dat we hebben gehad en met de extra input heeft zij er een absoluut super verhaal van gemaakt. Als klap op de vuurpijl was haar voordracht van het verhaal ook nog eens geweldig. Naast ons zelf waren ook vele gasten zeer te spreken over Charlotte, wij gunnen iedereen hetzelfde genot!
Misbruik rapporteren
Door joris1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Charlotte is persoonsgericht, betrokken en vol met humor. Onze huwelijksceremonie heeft zijn op fantastische wijze voltrokken.
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Deze dag is door Charlotte helemaal onvergetelijk gemaakt. Zowel mijn man als ik zijn niet bepaald fan van het middelpunt van de aandacht zijn, Charlotte heeft enorm tegen de zenuwen geholpen doordat zij de speech grappig en luchtig gehouden heeft. Het verhaal dat ze over ons vertelde was prachtig, ze wist precies welke hoogtepunten er waren en wanneer het een goed moment was deze tevoorschijn te halen en over te brengen. Als bijkomstigheid is het ook zo dat mijn familie Duits is. Om hen niet het gevoel uitgesloten te worden was ons verzoek om de begroeting in het Duits te doen, maar Charlotte zei meteen dat er toch meer moest zijn om mijn familie bij de ceremonie te betrekken. Op een verrassende manier wist ze delen van de speech in het Duits te vertalen en deze geheel foutloos over te brengen. Het was geweldig dat mijn familie zich op deze manier ook kon verbinden met de ceremonie en zich niet langer buitengesloten voelde. Als we alles over zouden doen zouden wij meteen weer voor Charlotte kiezen! Zij heeft meer gedaan dan aan onze verwachtingen voldoen, ze heeft ze met ruime marge overschreden!
Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Trouwen voor de wet? Hier moet je allemaal aan denken
Trouwen voor de wet? Hier moet je allemaal aan denken

Adres van Charlotte de Moel in Utrecht:

Oudegracht 2 3512 Utrecht

Dit is geen bezoekadres.

 • #Midden