• Prijs vanaf: 1.600 €
  • Bedrijfskenmerk: Informeel met humor en pit

Ik reken af met de saaie, stoffige, veel te zoete trouwceremonie en bezorg mensen de liefdesceremonie van hun leven. Want echt jongens, het kan zó te gek zijn!

Aangenaam. Mijn naam is Charlotte en ik doe aan liefdesfeestjes. YES!

Ik zie de liefde vieren als een kans. Een kans om er een bruisende, levendige, interactieve, hilarische en liefdevolle herinnering voor het leven van te maken met een professionele spreker die weet wat ie doet. Iemand die investeert. In jullie, en misschien ook wel in de belangrijkste mensen om jullie heen.

En die kans wil ik heel graag samen met jullie inkoppen!

Of jullie nu officieel willen trouwen of juist niet; of jullie nu op zoek zijn naar een klassieke trouwceremonie; een festival bruiloft op blote voeten; een jubileum te vieren hebben; een intiem samenzijn met familie en vrienden voor ogen hebben of gewoon zin hebben in een giga dik liefdesfeest... Als jullie besluiten met mij samen te werken dan stort ik me met hart en ziel in jullie liefdesverhaal, en dan garandeer ik jullie de ceremonie van jullie leven, met álles erop en eraan!

Ik ben professioneel actrice & spreker en mijn ceremonies onderscheiden zich door de combinatie van energie, eerlijkheid, warmte, interactie, pit, humor en een juiste dosis relativering. Daarnaast zoek ik altijd naar de juiste balans tussen humor & ernst en tussen liefde & lol.

Ik leid ceremonies in binnen- en buitenland, ook volledig in het Engels.

Omdat een ceremonie voorbereiden om maatwerk vraagt, wil ik jullie heel graag vrijblijvend ontmoeten om naar jullie ideeën en wensen te luisteren. Dan kan ik jullie vervolgens vertellen wat jullie van mij mogen verwachten en wat de bijbehorende kosten zijn.

Ik zie jullie bericht heel graag tegemoet!

VIER DE LIEFDE!

Bezoeker, laat een review achter over Charlotte de Moel en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Charlotte de Moel

4.9 8 reviews
Door christalenkian
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Charlotte als trouwambtenaar was de beste keuze die we konden maken! Vanaf de eerste ontmoeting hadden we een klik met Charlotte. Graag willen we je bedanken voor je mooie toespraak met humor en liefdevolle momenten. Dit was precies wat we wilden en eigelijk was het zelfs beter dan dat. Deze ceremonie was perfect dankzij Charlotte!
Misbruik rapporteren
Door remonenellen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Lieve Charlotte, Vanaf de dag dat wij kennis maakten voelden wij een klik en konden wij jou gerust meenemen in onze relatie en in ons avontuur met als eindbestemming onze grote dag. Hoe jij ons een onvergetelijke ceremonie hebt bezorgd is fantastisch. Vol met herkenbare momenten en humor waarbij je ons en alle gasten meenam in ons en jouw verhaal. Vele gasten hebben ons laten weten dat ze je fantastich vonden en dat vinden wij natuurlijk ook! Dankjewel :)
Misbruik rapporteren
Door Ed en Hes
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Charlotte is een vrouw die heel enthousiast is in haar werk en weet wat ze doet. Op haar manier leidt ze een unieke ceremonie en weet ze een liefdesverhaal met veel passie en energie over te brengen. Charlotte zorgt voor de nodige humor, maar emotie is ook te vinden in haar ceremonie. Wij wilden altijd getrouwd worden door een bekende, omdat het dan persoonlijker is. Dit was totdat wij Charlotte aan het werk zagen op de bruiloft van mijn neefje. Op dat moment wisten we dat wij Charlotte wilden op onze bruiloft! Samen met Charlotte hebben wij een geweldige ervaring gehad van het begin tot de ceremonie zelf. Ze nam echt de tijd om ervoor te zorgen dat de ceremonie perfect verliep. Ze luisterde naar ons en naar ons liefdesverhaal en heeft zelfs dierbaren gevraagd om een bijdrage. Dit betekende dat we een ceremonie hadden die én persoonlijk was én tegelijkertijd een verassing. Onze grote dag was geweldig, met onze eigen unieke ceremonie als hoogtepunt! Wij willen Charlotte graag heel erg bedanken voor haar bijdrage aan onze trouwdag.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Aanbetaling 25%
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1600
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Informeel met humor en pit

Adres

Stad: 3522