• Prijsklasse Midden
  • Website

YES! Jullie hebben zin om de liefde te vieren!

Wat een fantastisch mooi voornemen!

Trouwen, een jubileum vieren, geloften hernieuwen, of gewoon de liefde vieren omdat die het waard is: ik maak er graag samen met jullie iets onvergetelijks van.

Met mijn 34 jaar behoor ik tot de jongere generatie trouwambtenaren & ceremonie sprekers en dit werk past me als een jas. Ik vind het fantastisch. 

Een liefdesfeestje hoort wat mij betreft bruisend en levendig te zijn, met een professionele ambtenaar of spreker die met de juiste woorden en de juiste toon het liefdespaar centraal stelt. Voor mij voelt dat als iets vanzelfsprekends en ik beschouw het als een grote verantwoordelijkheid en tevens een voorrecht om zo'n ceremonie te mogen leiden. Kom maar op!

Hoe langer ik dit werk doe, hoe meer ik me realiseer waar het in een liefdesceremonie eigenlijk om gaat. Het is een moment waarop we samen proberen woorden te geven aan het overweldigende gevoel van liefde tussen twee mensen. We vieren dat gevoel, in het hier en nu, met álles wat we in ons hebben. En dat is te gek!

Als ik tegenover twee mensen zit die uitstralen dat ze niets liever willen dan bij elkaar zijn, dan voelt dat als iets magisch. Daar zit een verhaal achter, want ooit zijn ze ontzettend voor elkaar gevallen en dat is uitgegroeid tot het moment waarop ze het samen van de daken willen schreeuwen, met al hun dierbaren erbij. Dát wil ik vieren en dáár gaan we "ja" tegen zeggen. Of het nu een officiële trouwceremonie is of niet.

Als Trouwambtenaar of Ceremonie Spreker begeleid ik jullie graag in het proces naar de meeste intieme, uitbundige, klassieke, romantische of stoere ceremonie, waarin ruimte is voor gastsprekers, (live)muziek, bijzondere rituelen en nog zoveel meer. Jullie wensen staan bij mij centraal!

Half werk bestaat voor mij niet. Ik stort me met hart en ziel in elk liefdesverhaal en beschouw het als mijn taak om jullie te verrassen met jullie eigen woorden. En dat alles op een sprankelende, humoristische en liefdevolle manier.

De ceremonie is het belangrijkste deel van de dag. Door mijn ervaring in de wereld van het theater weet ik als geen ander hoe je een mooie opbouw kunt maken in de ceremonie, zodat we met z'n allen toeleven naar het hoogtepunt: jullie ja-woord. Timing, improvisatievermogen, humor en gevoel voor sfeer zijn daarbij essentieel. Met jullie instemming betrek ik graag jullie familie en vrienden bij de ceremonie, zodat het een interactief en nog persoonlijker geheel wordt. Daarnaast is mijn kracht dat ik altijd zoek naar de juiste balans tussen humor en ernstin een trouwceremonie. Want hoe mooi en vrolijk een trouwdag ook kan zijn, soms spelen er tegelijkertijd vervelende dingen of denk je juist ook aan diegene(n) die er om wat voor reden dan ook niet bij kunnen zijn. Ik zoek in dat geval graag samen met jullie naar een gepaste manier om daarbij stil te staan, zonder dat de ceremonie daardoor zwaar zal aanvoelen.

Voor meer informatie verwijs ik jullie heel graag door naar www.charlottedemoel.nl.

VIER DE LIEFDE!

Lieve groet,

Charlotte

Note:

Mochten jullie in de gemeente Utrecht officieel willen trouwen, dan loopt de weg daar naartoe ook via de gemeente Utrecht. Ik doe geen officiële huwelijksvoltrekkingen op freelance basis in deze gemeente vanwege mijn vaste aanstelling aldaar. Wel kunnen jullie een voorkeur voor mij uitspreken als jullie trouwambtenaar en dan kijk ik samen met burgerzaken of dat lukt. De kosten voor mij als trouwambtenaar zitten in dat geval bij de leges inbegrepen. De mogelijkheden voor deze ceremonies zijn wat beperkter, maar dat neemt niet weg dat ik er evengoed een feest van maak.

Als jullie ceremonieel (dus niet officieel) willen trouwen in de gemeente Utrecht kunnen jullie wél rechtstreeks bij mij terecht! 

Bezoeker, laat een review achter over Charlotte de Moel en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 8 reviews
Door christelenkian
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Charlotte als trouwambtenaar was de beste keuze die we konden maken! Vanaf de eerste ontmoeting hadden we een klik met Charlotte. Graag willen we je bedanken voor je mooie toespraak met humor en liefdevolle momenten. Dit was precies wat we wilden en eigelijk was het zelfs beter dan dat. Deze ceremonie was perfect dankzij Charlotte!
Misbruik rapporteren
Door remonenellen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Lieve Charlotte, Vanaf de dag dat wij kennis maakten voelden wij een klik en konden wij jou gerust meenemen in onze relatie en in ons avontuur met als eindbestemming onze grote dag. Hoe jij ons een onvergetelijke ceremonie hebt bezorgd is fantastisch. Vol met herkenbare momenten en humor waarbij je ons en alle gasten meenam in ons en jouw verhaal. Vele gasten hebben ons laten weten dat ze je fantastich vonden en dat vinden wij natuurlijk ook! Dankjewel :)
Misbruik rapporteren
Door eden.hes
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Charlotte is een vrouw die heel enthousiast is in haar werk en weet wat ze doet. Op haar manier leidt ze een unieke ceremonie en weet ze een liefdesverhaal met veel passie en energie over te brengen. Charlotte zorgt voor de nodige humor, maar emotie is ook te vinden in haar ceremonie. Wij wilden altijd getrouwd worden door een bekende, omdat het dan persoonlijker is. Dit was totdat wij Charlotte aan het werk zagen op de bruiloft van mijn neefje. Op dat moment wisten we dat wij Charlotte wilden op onze bruiloft! Samen met Charlotte hebben wij een geweldige ervaring gehad van het begin tot de ceremonie zelf. Ze nam echt de tijd om ervoor te zorgen dat de ceremonie perfect verliep. Ze luisterde naar ons en naar ons liefdesverhaal en heeft zelfs dierbaren gevraagd om een bijdrage. Dit betekende dat we een ceremonie hadden die én persoonlijk was én tegelijkertijd een verassing. Onze grote dag was geweldig, met onze eigen unieke ceremonie als hoogtepunt! Wij willen Charlotte graag heel erg bedanken voor haar bijdrage aan onze trouwdag.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betaling per factuur
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Vrije ceremonie
Vanaf welke prijs wordt de service aangeboden?
1200 euro
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Als je de liefde viert dan kan het mooi zijn om ook iets naar elkaar uit te spreken tijdens de ceremonie. Ik ben daar een groot voorstander van, omdat het je even dwingt om gedachten en gevoelens onder woorden te brengen.. Sommige stellen worden daar bloed nerveus van. Begrijpelijk, want je bent op dat moment heel kwetsbaar. Ik geef daarom ook altijd de mogelijkheid om geloften naar mij te mailen, zodat ik ze citeer en namens het bruidspaar uitspreek. Maar als ze die uitdaging toch zelf aangaan dan levert dat vaak fantastische momenten op. Zo heb ik een stel getrouwd dat tijdens de geloften zó ontzettend moest huilen dat ze er de slappe lach van kregen. En met hen de hele zaal, inclusief ikzelf. En daarmee werd het moment eigenijk alleen maar mooier, liefdevoller en kwetsbaarder. Prachtig.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 3522

Vergelijkbare leveranciers

Ceremooiste

Trouwambtenaar | Odijk
3

Trouwambtenaar zijn is zo ontzettend leuk! Geen wonder dat ik ook zelfstandig trouwambtenaar/BABS ben. Voor bruidsparen die zelf de regie in handen willen houden de meest logische keuze. Ons contact start met een vrijblijvende (!) eerste kennismaking bij een kop koffie, telefonisch of misschien wel... Zie +

Callistas weddings

Trouwambtenaar | Breukelen
2

Callista van Delft van Callistas weddings gelooft in een soepele en ontspannen huwelijksceremonie. Ziet jullie graag optimaal genieten. Maakt met grote passie van jullie ceremonie een persoonlijke en onbezorgde belevenis. Met liefde vertelt zij mooi jullie verhaal. Met betrokkenheid, inlevingsvermogen,... Zie +

Twee voor Twee

Trouwambtenaar | Groenekan
1

Twee voor Twee zijn twee trouwambtenaren die er helemaal voor jullie tweeën zijn! Jullie staan voor Twee voor Twee altijd in het middelpunt. Jacqueline en Willem hebben dit allebei als uitgangspunt, en vullen dat ieder op hun eigen wijze in. Stijl, warmte, respect en humor zijn voor beiden kernwaarden... Zie +

Trouwambtenaar Rick

Trouwambtenaar | Houten
4

Gefeliciteerd!! Jullie hebben besloten te gaan trouwen. In de periode tot de grote dag er is, komt er een heleboel op jullie af: Een datum vaststellen (of hebben jullie die al?), een trouwjurk uitzoeken, een pak kopen, een trouwlocatie vinden, trouwkaarten (laten) ontwerpen en ga zo maar door, maar... Zie +

Jaap Loonen

Trouwambtenaar | Baarn

Op zoek naar een jonge, vlotte en energieke trouwambtenaar? STOP met zoeken, want hier ben ik! Ondanks dat jullie zelf jullie eigen verhaal natuurlijk het allerbeste kennen, is mijn doel om jullie én jullie gasten te kunnen verrassen met jullie verhaal…  Aan de hand van jullie levensverhalen schrijf... Zie +

Karin van de Ven Trouwambtenaar

Trouwambtenaar | Gorinchem

Op deze heel bijzondere dag in jullie leven, vieren jullie de liefde! Bij deze verbintenis hoort een ceremonie die helemaal bij jullie past. Dat kan een wettelijk huwelijk zijn óf een ceremoniële verbintenis, afhankelijk van jullie wensen. Voor een wettelijk huwelijk is een benoeming bij de betreffende... Zie +

Ilse de Zwart

Trouwambtenaar | Amersfoort
8

Hoi! Met veel plezier, met een warm gevoel én met een big smile willen jullie graag terug kijken op een persoonlijke, relaxte, vrolijke, informele, 'echt typisch jullie’ trouwceremonie. Samen zullen we gaan brainstormen hoe jullie ceremonie past binnen jullie dag. Ik help en adviseer jullie graag! Fris,... Zie +

Gerelateerde tags:
  • Trouwambtenaar
  • Midden