Huwelijksbootje

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Huwelijksbootje

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Met een saai praatje getrouwd worden? Dat moet toch leuker kunnen! Maak kennis met Huwelijksbootje; frisse, persoonlijke ceremonies met humor en passie. 

Dat jullie elkaar de liefde verklaren in het bijzijn van vrienden en familie is toch geweldig? De ceremonie mag dus wel een beetje sjeu hebben. Dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is voor emotie, integendeel! Een goed verhaal is soms ontroerend, soms met humor en soms een beetje van beiden. Ieder stel is uniek en allemaal verdienen ze een te gekke ceremonie. Alles voor de liefde, dat is het uitgangspunt als ik jullie verhaal induik. Want niet alleen de grote dag moet een feestje worden, het begint al bij de voorbereiding. Samen ontdekken we wat voor jullie de perfecte ceremonie is.

Als je op zoek bent naar een trouwambtenaar die wekelijks hetzelfde praatje houdt, vol algemeenheden en net iets te lang van stof is, zoek gerust verder. Maar wil je samen jullie liefdesverhaal herbeleven, plezier maken en een geweldige persoonlijke ceremonie neerzetten? Dan zijn we misschien wel voor elkaar gemaakt. Laten we ontdekken wat ik voor jullie kan doen. 

HUWELIJKSBOOTJE IS…

  • no nonsense – Lekker direct, dat is hoe ik werk en hoe ik ben.
  • sterk in tekst – Echt goede verhalen, met hart en ziel.
  • origineel – Jullie hebben recht op de allerleukste ceremonie. Ik ga jullie verbazen en verrassen.
  • de ideale sparringpartner – Met een frisse blik help ik jullie moment tot de meest bijzondere te maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op of ga naar www.inhethuwelijksbootje.nl voor meer informatie. 

Zet hem op met het maken van alle keuzes en hopelijk tot binnenkort. Vier de liefde!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een aanbetaling van 50%, daarmee verzeker ik jullie dag in mijn agenda. Het restbedrag dient vóór de huwelijksvoltrekking overgemaakt te zijn.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2019

Meningen over Huwelijksbootje

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 3583 RN

Ik woon in Utrecht maar voor de liefde reis ik door heel Nederland. Zelfs als jullie liever in het buitenland trouwen, stap ik voor jullie in het vliegtuig. Alles is bespreekbaar.

PS: Als zelfstandig trouwambtenaar ben ik alleen bevoegd om in Nederlandse gemeenten een wettig huwelijk te voltrekken. Maar ik kan jullie waar dan ook in de wereld ceremonieel verbinden. Dit betekent dat jullie in Nederland voor de wet trouwen (of door een plaatselijk bevoegde ambtenaar op locatie) en ik de ceremonie verzorg. Ik reis met jullie mee om jullie daar in de echt te verbinden als ceremoniespreker.

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact