• Prijsklasse Midden
  • Website

Persoonlijke huwelijksvoltrekkingen, geschreven op maat:

Trouwen zoals alleen jullie dat willen!

Sinds 2016 ben ik ceremoniespreker en ben ik te boeken om jullie huwelijksvoltrekking een persoonlijk tintje te geven. De mooiste dag van jullie leven verdient toch een persoonlijke ceremonie? Daarom bereid ik me uitgebreid voor om een mooie toespraak te kunnen schrijven, dit doe ik onder andere door een aantal inhoudelijke gesprekken met het bruidspaar te houden en indien gewenst ook met naaste familieleden of vrienden.

Maar het begint bij het kennismakingsgesprek.

Tijdens het [gratis] kennismakingsgesprek kunnen we er beide achter komen of er een wederzijdse klik is. Voor jullie is zo'n klik enorm belangrijk, jullie gaan me immers jullie prachtige levensverhalen toevertrouwen. Voor mij als ceremoniespreker is zo'n klik ook enorm essentieel, ik kan namelijk alleen maar een echte persoonlijke toespraak schrijven, wanneer ik voel dat het vertrouwd voelt en goed zit! Het eerste kennismakingsgesprek doe ik graag bij jullie thuis. Het geeft mij meteen het gevoel wie jullie zijn en hoe jullie wonen. Hebben jullie na dit gesprek geen goed gevoel? Geen enkel probleem, ga dan gerust op zoek naar een ceremoniespreker die wel bij jullie past.

Voelen we alle drie een klik? Gefeliciteerd, dan kunnen we aan de slag.

De eerste taak die ons te wachten staat is om uit te zoeken hoe de gemeente, waar jullie gaan trouwen omgaat met ceremoniesprekers / trouwambtenaren van buitenaf. In heel veel gemeentes is het mogelijk om iemand te laten benoemen en beëdigen voor 1 dag. Let op: Ik ben niet benoemd binnen een vaste gemeente. Kan ik in jouw gemeente niet benoemd worden voor 1 dag? Geen probleem, er zijn nog een aantal andere mogelijkheden om mij toch op jullie bruiloft te laten spreken. De eerste mogelijkheid is dat jullie op een eerder moment (het bekende 'gratis' maandagochtend huwelijk) al officieel voor de wet trouwen. Later, op jullie grote dag, verzorg ik dan een ceremoniële huwelijkvoltrekking inclusief jawoord en het tekenen van de aktes. Door alle onderdelen en aspecten van het gemeentelijk huwelijk te gebruiken zullen jullie gasten niet eens bedenken dat dit geen officieel moment is, maar gewoon genieten van dit liefdevolle moment. Voelt deze mogelijkheid voor jullie niet goed? Dan is er nog een tweede, veel gebruikte, mogelijkheid: de ambtenaar van de burgerlijke stand van jullie gemeente doet alleen het officiële gedeelte met het jawoord (ongeveer 10 minuten) en dan doe ik de rest (ongeveer 30/45 minuten)!

 

Tijd om jullie beter te leren kennen!

Om een persoonlijke ceremonie over jullie te kunnen schrijven, wil ik heel veel van jullie weten! Na ons eerste kennismakingsgesprek stuur ik jullie een lijst met een aantal leuke, grappige en serieuze vragen. Na het invullen van deze vragen (het leukste is natuurlijk als jullie dit afzonderlijk van elkaar invullen) spreken we af voor het eerste inhoudelijke gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur en houden we op een rustige locatie bij mij in de buurt. Tijdens dit gesprek besluiten we samen wie ik ga ontmoeten voor het tweede inhoudelijke gesprek, misschien wel gewoon met jullie twee, maar het kan ook zijn dat jullie het leuk vinden dat ik jullie ouders, broers, zussen of getuigen ontmoet om van hen ook jullie verhaal aan te horen, maar dan nèt even van de andere kant belicht.

 

Nu ga ik aan het werk.

Jullie werk zit er nu op. Het enige wat jullie nu nog hoeven te doen is relaxen en jullie voor te bereiden op jullie grote dag! In de laatste twee weken voor jullie huwelijk begin ik met het schrijven van jullie persoonlijke verhaal. Mijn ceremonies worden gekenmerkt door jullie 'serieuze' verhaal met veel humor af te wisselen. Ik houd van interactie met jullie gasten, maar ik ben géén cabaretier, dat ga ik ook niet proberen te zijn, maar ik houd er van om uiteindelijk bij iedereen een lach én soms een traan op het gezicht te toveren.

 

Jullie grote dag.

Na samen weken intensief contact te hebben gehad, is het tijd voor jullie grote dag. Ik zal op deze dag ruim op tijd aanwezig zijn om alles op mijn gemak te kunnen klaarzetten en jullie laatste zenuwen proberen weg te nemen alvoor we gaan beginnen!

 

Het enige wat jullie nu nog moeten doen: JA zeggen, de rest doe ik!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een aanbetaling van €250,- daarmee 'verzeker' ik jullie dag in mijn agenda. Het restbedrag dient vóór de huwelijksvoltrekking overgemaakt te zijn.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Burgerlijke ceremonie, Religieuze ceremonie, Vrije ceremonie

Adres

Stad: 3741 WJ