Twee voor Twee

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Twee voor Twee

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 800 €

Twee voor Twee zijn twee trouwambtenaren die er helemaal voor jullie tweeën zijn! Jullie staan voor Twee voor Twee altijd in het middelpunt. Jacqueline en Willem hebben dit allebei als uitgangspunt, en vullen dat ieder op hun eigen wijze in. Stijl, warmte, respect en humor zijn voor beiden kernwaarden bij het begeleiden van jullie grote dag!

 

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met Jacqueline en/of Willem van Twee voor Twee. 

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
800 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bij het definitief geven van de opdracht wordt een deel betaald, de rest een aantal weken vóór het huwelijk
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Meningen over Twee voor Twee

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
achuberts
Door Anne-Maro Huberts
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Twee voor Twee. In 1 woord: magisch!

Als je het draaiboek van je huwelijk in elkaar zet, weet je zo ongeveer hoe de grote dag eruit gaat zien. Echter is er is één ding wat je niet kunt scripten: en dat is de magie die je BABS'en kunnen losmaken tijdens de ceremonie. Wat waren wij dan ook blij met de magie van Willem en Jacqueline op onze bruiloft. 

Dit duo van Twee voor Twee zijn uniek in hun soort. Ze creëerden een custom-made concept met een fantastische verhaallijn die naadloos aansluit op onze beider levens. Het was slim, doordacht, liefdevol en een feest om naar te luisteren. 

Voordat het zover is, is er een voortraject die naar deze magie opbouwt. De gesprekken en de beetjes huiswerk die we her en der meekregen waren ongelooflijk leuk en gezellig. Maar bovenal: enorm productief. Je merkt dat ze aan een verhaallijn werken, zonder hier ook maar iets teveel van prijs te geven. 

De dynamiek die een tweetal BABS'en geeft aan een ceremonie, vonden we ook een enorme toevoeging. Ze vullen elkaar aan, zijn beide hun eigen persoon en veel belangrijker, ze maken van 2 levens, 2 liefdes voor elkaar, 1 magisch verhaal. 

Niet alleen wij vonden het fantastisch, we kregen van onze vrienden en familie als feedback dat het grappig en slim was. Het was intiem en voor nabije vrienden en familie en heel toegankelijk voor verre vrienden en collega's. Wat zijn wij dan ook blij met onze keuze... we hadden ons werkelijk geen betere BABS'en kunnen wensen. 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 3737 AB

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact