Heb je al de nieuwste collectie avondjurken van Pronovias 2017 gezien? Bekijk het hier!

De nieuwe collectie van Pronovias is hier en brengt de meest prachtige en elegante ontwerpen met zich mee!

  • Feestjurken
  • Bruid
  • 2017
  • Pronovias
  • Galleries

Er zijn weinig bruidsmode ontwerpers zo wereldwijd geliefd als Pronovias. Dit bedrijf, dat van origine uit Spanje komt, zit inmiddels al in 90 landen en is razend populair! Onlangs zijn ze weer met een onwijs mooie collectie uitgekomen die je echt moet zien! Pronovias 2017, perfect voor elke bruid en bruidsgast. 

Jurken gemaakt met de meest fijne matrialen als crepe, kant, chantilly of mikados maken de jurken zowel elegant en sensueel. Handgemaakte kanten bloemen, jurken die hoger op het middel vallen of het bekende zeemeermin ontwerp. Deze collectie heeft het allemaal! Zelfs voor de bruiden die in de aankomende warme maanden hun benen willen laten zien zijn er korte jurken die voor een speels en leuke uitstraling zorgen.

Bekijk nu ook de prachtige jurken uit de Pronovias 2017 collectie en laat je betoveren door de mooie jurken die geschikt zijn voor elke bruid en bruidsgast. Natuurlijk heeft Pronovias ook een 2017 collectie met uitsluitend bruidsjurken die net zo betoverend is, bekijk ook deze gallerij voor meer inspiratie.

Om up-to-date te blijven met alle nieuwe collecties en trends uit bruidsmodeland, volg ons op Instagram en Facebook!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!