Adverteren

Maxi oorbellen: de nieuwste trend onder de bruiden!

Als je op zoek bent naar de perfect accessoires voor jouw bruiloft, neem dan snel een kijkje in onze nieuwste Gallery met Maxi oorbellen!

  • Accessoires bruid
  • Galleries

Als aanstaande bruid is vaak het eerste waar je aan denkt bij het plannen van de bruiloft, welke prachtige jurk je gaat dragen. En wat maakt jouw bruidslook voor de grote dag compleet? De perfecte accessoires natuurlijk! Zo kun je op zoek gaan naar de passende schoenen, prachtige riemen en sieraden. Maar als er één sieraad opvalt op je bruiloft (behalve je trouwring uiteraard) zijn het wel de oorbellen. Aangezien deze verfraaing zo dicht bij je gezicht is, kan het jouw look net dat extra’s geven waardoor je gaat stralen. Van knopjes tot hangers, oorbellen zijn geschikt voor elke bruid en maakt jouw look ongetwijfeld compleet.

Adverteren

Wanneer je een iets wat simpelere jurk draagt en je toch een opvallende look wilt creëeren, is het misschien een optie om voor maxi oorbellen te gaan. Dit prachtige statement sieraad laat jouw look echt knallen. Laat je voor jouw bruiloft inspireren door deze gallery met deze prachtige voorbeelden.

Bekijk ook onze andere accessoires suggesties voor de 2016 bruid!

Laat een bericht achter