Adverteren

Comfortabele bruidsschoenen: zo loop je de hele trouwdag comfortabel op hakken!

Bij deze exclusieve schoenenboetiek weten ze precies hoe jij je voeten kunt verwennen met de mooiste schoenen!

Comfortabele bruidsschoenen: zo loop je de hele trouwdag comfortabel op hakken!
  • Accessoires bruid
  • Aanbeveling
  • Schoenen

Het schrikbeeld van iedere bruid: knellende schoenen en pijnlijke voeten op de trouwdag! Gelukkig is die angst nergens voor nodig, want Lieve en Nardia van Mary Jane Schoenenboetiek weten precies hoe jij je grote dag doorkomt op mooie trouwschoenen die aanvoelen als pantoffels.

Adverteren

De dames staan in hun exclusieve boetiek in Groningen klaar om jouw van advies te voorzien. Zij zorgen er met hun vakkennis voor dat jij naar huis gaat met een stijlvolle én comfortabele schoen. Maar ze zijn ook niet te beroerd om hier al en aantal tips met jullie te delen.

opslaanMary Jane SchoenenboetiekMary Jane Schoenenboetiek
Mary Jane Schoenenboetiek

Draag kwalitatief mooie schoenen
Kies voor materiaal dat soepel draagt, zoals leer of suède. De laatste stof is nog zachter aan de voeten en loopt nog iets meer uit. Lieve en Nardia raden je aan na te gaan waar het materiaal geproduceerd is en of de kwaliteit goed is, want goede kwaliteit zorgt vaak voor een gemakkelijkere en comfortabelere schoen. Daar hoef je niet altijd de hoofdprijs voor te betalen!

Draag de schoenen vooraf
Al is het maar een paar uurtjes, maar als je de schoenen van tevoren al eens aan hebt gehad kunnen ze al even aan je voeten wennen. Je zult merken dat het materiaal zich dan ook al naar de voeten vormt en dat verhoogt het draagcomfort.

opslaanMary Jane Schoenenboetiek
Mary Jane Schoenenboetiek

Kies een merk dat inzet op comfort
Een aantal merken richt zich niet alleen op de esthetische kant van de bruidsschoen, maar ook op het comfort. Atelier content en Chie zijn hier voorbeelden van. Denk hierbij aan een mooie schoen die ook nog eens extra padding heeft in het voetbed. Dit voelt heerlijk zacht en je voeten zullen minder snel moe aanvoelen door een harde ondergrond.

Ga niet voor een te hoge hak
Ook als je normaal gesproken hakken draagt van 12 centimeter, is het geen slecht idee om voor je bruiloft te kiezen voor iets lager hakje. Als je iets niet wil op je bruiloft is het bezig zijn met het comfort van je schoenen. Ga voor zekerheid en kies voor een schoen die volledig vertrouwd voelt.

opslaanMary Jane Schoenenboetiek
Mary Jane Schoenenboetiek

Wil je meer weten of persoonlijk advies? Neem dan contact op met Lieve en Nardia. Je kunt natuurlijk ook altijd een bezoekje brengen aan Mary Jane Schoenenboetiek in Groningen om hun collectie te bewonderen. Want zeg nou zelf? Schoenen passen in een Art Deco-pand terwijl je je waant in de sferen van het Parijs in de jaren 20, dat willen we allemaal wel toch?

Volg ons op FacebookPinterest en Instagram!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!