De Real Wedding van Karen & William met Bohemian thema!

Fris groen, een bohemian thema en een waanzinnige zonsondergang, laat je inspireren door deze bijzondere real wedding!

De Real Wedding van Karen & William met Bohemian thema!
Foto: WilmavanHoeselFotografie
  • Real Weddings
  • In de buitenlucht
  • Thema Bruiloft

In een mooie, frisse en groene omgeving in Sapor te Valkenswaard is het bruidspaar Karen en William getrouwd. Met de dresscode Boho Chic & Bohemian vormen ze een prachtig paar! ¨Relationship is the rainbow between two hearts sharing seven colors of feelings love – sadness – happiness – truth – secret and respect.¨ Deze emotionele tekst staat mooi bijgeschreven bij de eerste foto van de real wedding en omschrijft de liefde perfect. Het bruidspaar wou graag een spontane trouwdag zonder strakke kaders. Op de bruiloft waren ook veel kinderen aanwezig die voor een speelse en gezellige sfeer zorgden op de mooie en zonnige trouwdag.

Adverteren

Trouwfotograaf Wilma van Hoesel, van WilmavanHoeselFotografie, vertelt aan Zankyou over hoe zij de real wedding heeft beleefd:

Karen & William hebben mij de vrije hand gegeven. Hun uitgangspunt was dat zij vooral veel moesten kunnen genieten van hun trouwdag, dat alles spontaan moest zijn en dat dit te zien moest zijn in de foto’s. 
Als fotograaf vind ik het belangrijk dat mensen zichzelf herkennen in de foto’s die ik voor ze maak. Niet dat ze in een stijl worden gedwongen omdat dat de stijl van de fotograaf is. Voor mij maakt het niet uit wat het thema van de dag is, als de emoties maar goed in beeld worden gebracht en ik ook humor mag laten zien. Hoewel het thema van deze trouwdag, Bohemian Wedding, mij wel heel erg aansprak.
Bij de bruids -shoot met het bruidspaar alleen, was het ook voor mij genieten. De locatie, Sapor, had allerlei hoekjes en genoeg groene omgeving waar mijn fotografenhart sneller van gaat slaan. 
Zoals op mijn website staat: ”de eerste klik is niet van de camera” geeft dat aan dat een persoonlijke klik tussen de fotograaf en een bruidspaar een beslissende factor is.
Het resultaat laat daardoor ook spontaniteit zien in de foto’s en vertellen het ware verhaal van de trouwdag van Karen & William.

 

Karen draagt een trouwjurk met kanten bovenlijfje, optische illusie hals en een A-lijn rok. Het bruidskapsel is opgestoken en heeft een mooie headpiece met witte bloemen. De bruidsschoenen met linten sluiting en sleehak vormen een mooi geheel. Het bruidsboeket van Karen met paarse, roze en witte bloemen zit in een korf, wat helemaal in het bohemian sfeertje past. William draagt een grijs trouwpak met strepen, een grijze strik en bruine bretels. Een bijzonder detail: onder zijn kraag staat: ´W & K 10-08-2019¨  wij zijn fan! Een ander leuk detail van het pak is dat de binnenkant van het jasje een voering met stoere doodskoppen heeft.

De gouden trouwringen liggen op een bedje van mos in een glazen doosje met een gouden rand. De beelden van de ceremonie zijn erg emotioneel, maar tonen ware liefde tussen het bruidspaar. Onder een romantische zonnegloed geven Karen en William elkaar het jawoord en laten ze vol trots hun trouwringen zien.

Dan is het tijd voor taart! De overheerlijke naked cake met veel rood fruit en een gouden topping van ¨Mr & Mrs¨  laat je spontaan watertanden. De shoot zet zich verder in de tuinen waar het bruidspaar tussen het groen en de paarse bloemen poseert. Ook de foto met de twee kinderen van het bruidspaar ziet er geweldig uit!

Op de foto´s in de schuur met hooibalen op de achtergrond wordt er mooi met de lichtval door het dak gespeeld. Een mooi contrast met de eerdere foto´s tussen het groen! Ook op de laatste foto van het bruidspaar is gebruik gemaakt van het lichtcontrast, wat prachtige beelden oplevert! Scrol vooral ook even verder naar de mooie Video d’Amour door WilmavanHoeselFotografie!

De leveranciers van de real wedding zijn: Fotograaf: WilmavanHoeselFotografie | Videograaf: Video d’Amour, by WilmavanHoeselFotografie | Locatie: Sapor Valkenswaard | BABS: Mariëlle Jongmans – Bijzondere Huwelijkssluiting | Trouwjurk: Koonings The Wedding Palace | Pak: Fitz Custom Suits | Muziek/band: Spotlight pianos | Boeket: Oogenlust Valkenswaard | Kinderkleding: POMP de LUX | Bruidsschoenen: Perfectly Basics

Bekijk hier de Video d´Amour door WilmavanHoeselFotografie:

 

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Koonings The Wedding Palace Bruidsmode Boetiek
Wilma van Hoesel Fotografie Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!