Real Wedding van Benjamin en Justin bij Kasteel Heeswijk!

Doe een leuke inspiratie op bij de geweldige real wedding van Justin en Benjamin!

  • Real Weddings
  • Schoenen
  • Bruidegom voorbereiding
  • Bruidspaar
  • Utrecht

“Sit back and relax”, want je gaat een fantastische bruiloft ontdekken. Dit leuke stel heeft elkaar ontmoet via het internet op een profielenwebsite en zijn sindsdien niet meer van elkaar af te slaan. Hun eerste date vond plaats in Utrecht, waarna al gauw een vervolg-date kwam wat in het sprookjesachtige Efteling plaats vond. En daar, sloeg de vonk écht over en vanaf 22 augustus 2010 hebben zij het officieel kunnen maken. Wat blijft het toch bijzonder, op welke manier mensen elkaar weten te vinden en echt geschikt zijn voor elkaar. 

Op 31 januari 2014 heeft Justin Benjamin een aanzoek gedaan. Hoe? Ze verbleven in Disneyland Parijs en Justin heeft op een stiekeme manier de kamer weten te versieren met rozenblaadjes en met een enorm grote kaart op het bed. Bij terugkomst in de hotelkamer moest Benjamin de kaart voorlezen en tijdens het lezen ging Justin op zijn knieën. Precies 5 jaar later, na de datum van de dag dat zij verkering kregen, vond hun bruiloft plaats op 22 augustus 2015.

opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus

De dag voor de bruiloft en tijdens hun huwelijksnacht verbleven Justin en Benjamin in de prachtige B&B Life is Good in Heeswijk-Dinther. Hier hebben zij op de ochtend van de bruiloft een heerlijk ontbijt kunnen nuttigen, voordat de grote dag aanbrak. B&B Life is Good verzorgde ook een heerlijke picknickmand voor in de middag van hun fotoshoot. De heren hebben hun pak vandaan bij Salvatore Vacerra, waar zij hun pak geheel naar eigen keuze op maat hebben kunnen maken. Als verrassing voor elkaar hebben zij in de kraag van het pak (aan de onderkant) een persoonlijke tekst laten zetten. In het pak van Justin staat ‘Benjamin Forever’ en in het pak van Benjamin staat ‘Jij & ik voor altijd’. Verder zijn de pakken precies gelijk, behalve de kleur aan de buitenkant: blauw voor Justin en zilvergrijs voor Benjamin.

opslaanB&B Life is Good
B&B Life is Good
opslaanB&B Life is Good
B&B Life is Good

F+ Manola 002

opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus

En de schoenen? Daar is lang naar gezocht, maar uiteindelijk is de perfecte keus gevallen op de schoenen van Van Bommel en hebben zij ervoor gekozen deze prachtige schoenen beide in hetzelfde paar te nemen. Oké, dit was niet hun eerste keus, maar omdat de schoenen niet in een andere kleur te verkrijgen waren hebben zij deze keus gemaakt en is dit uiteindelijk ook de meest perfecte keus geweest.

opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus

In de middag zijn Justin en Benjamin samen met de fotograaf en de bestuurder van het trouwvervoer, Chris van Heesch, in een fantastische roze TukTuk er op uit gegaan om op een mooie plek te picknicken.

opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus

Via de Open Toptrouwlocatie Route zijn Benjamin en Justin een kijkje gaan nemen bij Kasteel Heeswijk. Wat voor hen het meest belangrijke was, was dat zij alles op één locatie konden doen. Ook omdat zij dicht in de buurt konden overnachten en op de grote dag zelf ook echt het kasteel ‘voor henzelf’ zouden hebben.

opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus

De ringen hebben zij vandaan bij Lonneke Keuten. Lonneke was heel enthousiast, en heeft naast het ontwerpen en maken van de ringen ook de manchetknopen bedacht en (hand)gemaakt, het silhouet van een Mickey Mouse hoofd. En, ook niet geheel onbelangrijk, ze heeft, in overleg met Kevin en Marijke ook bedacht hoe de ringen gebracht zouden worden. Dit is voor ons tot op het laatste moment geheim gehouden, we wisten alleen dat het zoontje van Kevin en Marijke, Mik, de ringen zou komen brengen, maar het was een hele leuke verrassing toen we hem zagen aankomen lopen met een houten auto, met hierin allemaal blokken waartussen wij het blokje moesten zoeken met onze ringen erin.

De burgelijke ceremonie vond plaats bij Kasteel Heeswijk. Buiten het feit dat trouwen in de kerk in Nederland voor 2 mannen (nog?) niet kan, hadden zij er alletwee ook absoluut niet de behoefte aan. De live muziek tijdens de ceremonie was een erg mooi moment. Deze werd verzorgd door Sanne Groefsema met pianobegeleiding van Sjoerd Arends van LoveSound (Floor Hansen) met 4 prachtige nummers.

opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus

Mede-eigenaaresse van de horeca van Kasteel Heeswijk, Sabine Sleddens, heeft de bloemendecoratie verricht op locatie. De kleuren van de bloemen die zij gebruikt heeft komen ook terug in de trouwkaart. Via een persoonlijke aanvraag van Benjamin en Justin heeft zij ook zelfs hun corsages prachtig gemaakt.

De ceremonie werd druk bezocht en na de ceremonie stond buiten de bruidstaart klaar, die hebben zij laten maken door Marijke, van Zoetesnoete. Het was nog een verrassing hoe de taart er precies uit zou zien, maar ze heeft heel leuk de verschillende elementen van de trouwkaart laten terugkomen in de taart. En ook niet onbelangrijk, de taart was erg lekker!

opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus
opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus

De niet dag-gasten zijn vervolgens naar huis gegaan en de daggasten hebben een rondleiding gekregen op het kasteel terwijl het bruidspaar een geweldige fotoshoot heeft laten maken. Na deze rondleiding hebben zij met alle daggasten lekker genoten van een ijsje en een drankje, om vervolgens in de kelders van het kasteel aan de dinertafel te schuiven. Tijdens het diner vond er nog een grappig moment plaats: “Bij het diner werden we nog verrast door een cadeau van de ceremoniemeesters, voor het trouwen is het namelijk een keer over cadeau’s gegaan, en om één of andere reden is het toen over een slacentrifuge gegaan. Benjamin heeft toen heel erg hard geroepen: “Als je dat maar niet geeft op de bruiloft, want dat vind ik echt geen leuk cadeau!” En tsja, dus kregen we een slacentrifuge.”

opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus
opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus

Na het diner was er voor het bruidspaar even de gelegenheid om te rusten en om 20:30 begon het feest, ook in de kelders van Kasteel Heeswijk. Tijdens het feest draaide de DJ Robert de Haas van SkyFly en een leuk moment was dat het jongste neefje van Justin ook even achter draaitafel mocht staan en een nummertje heeft gedraaid. En de openingsdans? Die was fantastisch, dankzij Annika Palm van Danszinning, want zij heeft voor hen een spetterende choreografie in elkaar gezet!

opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus
opslaanFotografie Plus
foto: Fotografie Plus

Het vertrek aan het einde van het feest erg origineel, want Justin en Benjamin zijn letterlijk in het huwelijksbootje gestapt en hebben om 1:00 uur ’s nachts een stukje door de gracht van Kasteel Heeswijk mogen roeien. Voor de gasten hadden ze een bedankje laten maken via Jos de Laat uit Schijndel. We hadden hier een eigen ontwerp aangeleverd voor een etiket voor een flesje wijn. We zijn zelf wijnliefhebbers, en vonden het een leuk idee om zo een gepersonaliseerd flesje mee te geven.

Lief, leuk bruidspaar: wij willen jullie een fantastisch huwelijk toewensen, geniet ontzettend van elkaar en van de dierbare vrienden en familieleden om jullie heen!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Salvatore Vacerra Utrecht Winkels Bruidegom
DANSZINNIG Dansscholen
LoveSound Live muziek

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Reacties (3)

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!