De Christian Louboutin schoenencollectie 2016: zo indrukwekkend dat je gewoon geen keuze kunt maken!

  • more 39+

Bij het uitzoeken van je bruiloftsoutfit gaan je gedachten 9 van de 10 keer als eerste uit naar de trouwjurk. Je doet grondig onderzoek, leest en past je suf en pas veel later schiet je te binnen dat je ook nog wat accessoires moet uitzoeken. Als eerste denk je dan vaak aan sieraden of iets voor in je haar of op je hoofd. Bruidsschoenen komen meestal pas als laatste om de hoek kijken (deze zitten immers toch verscholen onder je lange jurk). Je zou kunnen zeggen dat ze lange tijd letterlijk het ondergeschoven kindje van de bruidsmode waren. Ik zeg inderdaad “waren”, want er is een groeiende trend zichtbaar waarbij bruidsschoenen bovenaan het accessoire lijstje staan.

Een ontwerper die op veel fans kan rekenen onder de toekomstige bruiden is Christian Louboutin. Beroemdheden dragen zijn ontwerpen met liefde naar premières; Christian Louboutin is er net als Jimmy Choo en Manolo Blahnik in geslaagd uit te groeien tot een van de meest prestigieuze merken in de schoenenwereld.

Zijn 2016 collectie is een verzameling prachtige zomerse modellen met indrukwekkende hakken, waarbij intense kleuren en gedurfde prints de boventoon voeren. Klassiek, romantisch, punk, stiletto’s, sandalen of peep-toe´s; de keuze is eindeloos.

Kortom, met Louboutin geef je gegarandeerd een very fashionable en kleurrijk accent aan je bruidslook!

Wil je weten welke schoenen het beste bij jou passen? Lees dan over onze tips en tricks voor de trouwschoenen.

Laat een bericht achter

15 Pura López bruidsschoenen 2018: een chique touch voor je grote dag!
Pura López bruidsschoenen 2018: een chique touch voor je grote dag!
Omdat de bruidsschoenen voor 2018 van Pura López een synoniem zijn voor enerzijds verfijning en anderzijds ambachtelijk werk. Ontdek ze hier!
41 40 bruidsschoenen voor 2018 die je absoluut niet mag missen!
40 bruidsschoenen voor 2018 die je absoluut niet mag missen!
Bekijk hier de mooiste bruidsschoenen voor 2018 uitgekozen door Zankyou en kies een prachtig ontwerp uit voor jouw bruiloft!
28 Indrukwekkende gekleurde trouwschoenen: geef kleur aan jouw bruidslook
Indrukwekkende gekleurde trouwschoenen: geef kleur aan jouw bruidslook
In deze galerij geven je een alternatief voor de klassieke witte schoen die veel bruiden inmiddels links laten liggen. We hebben hier de beste gekleurde trouwschoenen voor je geselecteerd.

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie