Bruidslingerie: ga voor één van deze onweerstaanbare setjes!

Op jouw bruiloft gaat het namelijk niet enkel om hoe je eruit ziet, maar ook om hoe je je voelt. Een zachte en goed verzorgde huid, lekkere parfum en natuurlijk mooie bruidslingerie: wat voor lingerie ga jij dragen?

  • Accessoires bruid
  • Bruid

Net zo belangrijk als het kiezen van de perfecte trouwjurk voor je grote dag en de ‘ja ik wil,’ is iets dat voor de gasten niet te zien is. Alleen jouw partner zal dit geheimzinnige onderdeel zien, en wel aan het einde van jullie grote dag, als de huwelijksnacht begint. We hebben het natuurlijk over: jouw bruidslingerie.

Adverteren

Op jouw bruiloft gaat het namelijk niet enkel om hoe je eruit ziet, maar ook om hoe je je voelt. En je goed voelen begint met een mooie basis. Een zachte en goed verzorgde huid, lekkere parfum en natuurlijk mooie bruidslingerie. Belangrijk is dat je lingerie goed bij je figuur past en je je er mooi en comfortabel in voelt. Jouw bruidsset mag niet knellen en moet naast mooi zijn, ook goede ondersteuning geven. Als je nog twijfelt over welk setje je onder jouw trouwjurk wilt dragen, bekijk onze galerie en laat je verleiden!

Er is vandaag de dag veel keus dus je zult zeker weten je perfecte bruidslingerie vinden. Mooie setjes met onderbroekje en bh, helemaal van kant, in wit, crème of zelfs poederroze. Brazillian broekjes die prachtig om je billen zitten en geen lijntjes achter laten zijn ook een mooi begin van je huwelijksnacht. Hip en fijn zittend zijn de body’s die we tegenwoordig veel zien. Deze body’s zijn perfect voor als je een trouwjurk met open rug draagt, maar toch wat ondersteuning wilt. Er zijn veel soorten: met bandjes, strapless, met lage halslijnen, V-hals en nog duizenden andere soorten. Alle luxe bruidslingerie uit deze galerij is gemaakt van de meest zachte, chique en vrouwelijke stoffen die er te vinden zijn. Completeer de bruidsset met satijnen gewaden, nachthemden en bretellen voor een prachtige huwelijksnacht.

Want de sluier, riem, sieraden en alle overige details zijn optioneel, maar lingerie is hoe dan ook een must, dus waarom niet de allermooiste lingerie kiezen? Bekijk de prachtige setjes uit de galerij en maak je bruidslook af!

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle trends wat betreft trouwmode? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Pinterest en mis niks!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Bruidslingerie: ga voor één van deze onweerstaanbare setjes!