Voel je als een echte prinses met het dragen van een van deze prachtige tiara's!

Heb jij altijd al gedroomd van een mooie tiara voor op je trouwdag? Leuk!! alles is mogelijk, hier zijn enkele ideeën...

  • Accessoires bruid
  • Klassiek
  • Origineel
  • Romantisch
  • 2016

Wij willen je voorbereiden, op de komende gala diners, bruiloften en after-parties. Bovendien willen we die mooie jurken laten zien van andere prinsessen en koninginnen uit andere landen, en nog zoveel meer…

Details en accessoires maken het verschil! Zoals de echte kroonjuwelen, en de tiara’s. Unieke stukken die een trend blijven van generatie tot generatie maar ze zijn ook gewoon echt geweldig. Daarom introduceren we een paar ideeën met tiara’s, een prachtige detail om te dragen op jouw trouwdag.

We kunnen misschien wel niet tippen aan de kroonjuwelen van de koningshuizen maar er blijven nog steeds prachtige ontwerpen over voor ons! Zilveren tiara’s met een vintage touch en in sommige ook versierd met kostbare parels. Op jouw grote dag is alles mogelijk!! 

Dus neem een ​​kijkje in deze galerij, misschien een van deze tiara’s kan jouw look voltooiing tot de perfecte bruids-look voor jouw speciale dag.

Voor meer inspiratie en acties volg ons dan op Instagram en Like ons op Facebook en blijf op de hoogte. 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!