Adverteren

Bruidskapsels voor kort en half-lang haar!

Ben je er nog niet uit met wat voor kapsel jij wilt gaan pronken tijdens je trouwdag? Laat je dan inspireren door dit artikel..

  • Haarstylisten en Kapsel
  • Aanbeveling
  • Semi opgestoken
  • Bruid

Bruidskapsels zijn vaak lang, maar dat betekent niet dat je met kort haar niets speciaals kan doen. Met behulp van diverse technieken kan een kapper zelfs van kort of halflang haar een klein knotje toveren. Neem het advies van de kapper ter harte want deze luistert niet alleen naar jouw wensen, maar weet ook wat bij de vorm van jouw gezicht en jouw haartype past. Laat je alvast inspireren door onderstaande ideeën.

1. Diademen en haarbanden

Adverteren

Korte kapsels geven vaak een stoerdere indruk. Met een eenvoudig diadeem kun je heel simpel een zachtere, vrouwelijke look creëren. De variatie is enorm: ga voor opvallend met een diadeem met felle kleuren of glittersteentjes of kies juist een eenvoudig, smal diadeem voor een subtieler effect.

opslaanfoto: Fotosolo Fotografie
foto: Fotosolo Fotografie

2. Fascinators

Een stapje verder dan een diadeem of een haarband is een fascinator. Het is een soort diadeem met een aandachttrekkende decoratie als veertjes of een klein hoedje. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus mocht je zelf uiteindelijk iets anders kiezen dan kun je nog altijd overwegen om fascinators aan te schaffen voor je bruidsmeisjes.

opslaanfoto: Patrick Siemons
foto: Patrick Siemons

3. Bloemen

Bloemen en corsages zijn er in alle soorten en maten. Kies één grote opvallende bloem of ga voor een romantische look met meerdere kleine bloemetjes op een rij. Er zijn bloemen die je makkelijk in je haar kunt klemmen of sommige bind je eenvoudig met een elastiekje om een knotje. Wil je iets gedurfds? Kijk dan voor een bloemenkrans die je heel mooi kunt afstemmen op je bruidsboeket.

opslaanfoto: Wit Photography
foto: Wit Photography

4. Schuifspeldjes en haarsieraden

Ben je dol op mooie sieraden maar komen deze niet goed tot hun recht bij je jurk? Kies er dan voor ze in je haar te dragen: schuifspeldjes en haar sieraden zijn elegant en subtiel tegelijk.

opslaanfoto: Arma Fotografie
foto: Arma Fotografie

5. Haarkammen

Als je ervoor kiest om je halflange haar op te steken, denk dan eens aan een haarkam. Haarkammen zijn eenvoudig in het haar te steken en geven vaak een glamoureus effect. Ga voor glittersteentjes, pareltjes, kristallen of kies een simpele gekleurde kam die perfect bij je jurk past.

6. Bridecage sluier

Als je echt niets standaards wil, overweeg dan een bridecage sluier; nog zo’n mooi vintage accessoire dat weer helemaal in is. De sluier is een kort netje dat net over je gezicht valt en daardoor wordt de aandacht vooral op de contouren van je gezicht gevestigd. Ze zijn er allerlei kleuren en vaak met mooie details als veertjes of steentjes. Pas wel op: de bridecage sluier gaat alleen samen met een jurk zonder al te veel details.

opslaanfoto: Annelien Nijland
foto: Annelien Nijland

En mocht je nou een kapsel met een pony hebben, dan hebben wij ook leuke tips voor jou klaarstaan met de laatste trends wat betreft een bruidskapsel met een pony

Veel plezier met het ontdekken van jouw kapsel!

 

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Arma Fotografie Trouwfotografen
Wit Photography Trouwfotografen
Annelien Nijland Fotografie Trouwfotografen
Fotosolo Trouwfotografen
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!