Als jij in 2019 gaat trouwen wil je deze sieraden trends absoluut niet missen!

Ben jij een moderne bruid en wil je er trendy uitzien wanneer je het huwelijksbootje instapt? Vergeet dan niet deze trends voor de sieraden van de bruid in 2019 te bekijken.

  • Accessoires bruid
  • Adviseren
  • Bruid
  • Bruidsmeisjes
  • 2019

2019 staat recht voor de deur en daarom is het tijd om na te denken over iedereen die in 2019 het huwelijksbootje instapt. Hoewel we ons vaak focussen op de trouwjurk is er voor de perfecte look van een bruid meer nodig dan een goed design. Je moet jezelf aankleden en versieren met de mooiste sieraden. Welke sieraden jij absoluut niet mag missen in 2019? Dat lees je hier!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Statement earrings

In 2019 laten wij de meeste simpele sieraden achterwegen en gaan we voor groter en meer opvallend. Zo zien we dat ook terug in de oorbellen. Ga opzoek naar de zogenaamde statement earrings en kies voor een oorbel die je niet kunt verbergen. Kies voor lange oorbellen en speel wanneer gewenst zelfs met verschillende soorten oorbellen om zo voor een verrassend resultaat te zorgen.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Parels, parels, parels 

Yes! Het leuke aan mode is dat alles op een gegeven moment terugkeert. Het is dus weer tijd om de parels uit te kast te vissen. De meeste parels zien we terug in armbanden, kettingen of oorbellen, maar er bestaan ook hele mooie ringen. Bel je moeder op en ga op bezoek bij je oma om te kijken naar de mooiste vintage stukken die je van hen kunt lenen. Zo kun je gelijk je something borrowed af vinken!

opslaanFoto: Oorbellen van Marthje
Foto: Oorbellen van Marthje

Geometrische vormen

Deze trend zagen we in 2018 al en zet voort in 2019. De geometrische vormen zien we vooral terug in de vorm van oorbellen. Denk aan driehoeken in de vorm van hangers, maar ook vierkanten en sterren doen het heel goed. Match ze met elkaar en ga voor de grap ook eens op zoek naar de vormen in kleuren. Het zal je verbazen hoe goed dit bij jouw look als bruid past.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Een mix van metalen voor de trouwring 

Een unieke trouwring is steeds populairder en dat is waarom veel bruidsparen in 2019 voor een mix van metalen in hun trouwring zullen kiezen. Denk aan een mix van goud met koper of zilver en rosé goud. Je kunt het zo gek nog niet bedenken!

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Voeg een riem toe aan jouw look

Als jij een gestroomlijnde, meer simpele trouwjurk hebt kun je overwegen om voor een riem te kiezen om jouw look naar een hoger level te tillen. Kies naar voorkeur voor een vintage riem of een riem met een merk om zo een statement te maken. Over de grootte van de riem beslis je uiteraard zelf, maar houd in gedachte dat we in 2019 over het algemeen voor groot en opvallend kiezen.

opslaanCredits: Hannibal Laguna
Credits: Hannibal Laguna

Gekleurde stenen en layer kettingen 

Een andere rode lijn die we in de trend voor sieraden in 2019 zien is het mixen van stijlen. In plaats van te kiezen voor de standaard sieraden kiezen de meeste van ons ervoor om metalen en stenen te mixen. In 2019 zien we gekleurde stenen en layer kettingen. Het gebruiken van een gekleurde steen door de verschillende lagen van kettingen heen zorgt voor een mooi contrast. Kies voor een steen die bij de kleur van je ogen past om een waar wow-effect te creëren.

opslaanFoto: Oorbellen van Marthje
Foto: Oorbellen van Marthje

Match je sieraden af op je bruidsmeisjes

De laatste trend voor de sieraden in 2019 is om de sieraden van de bruidsmeisjes op die van jou af te stemmen. Kies één of meerdere elementen uit die in jullie sieraden terugkomen om zo voor één geheel te zorgen. Je zult zien dat het prachtig uitkomt op de foto’s.

opslaanCredits: Shutterstock
Credits: Shutterstock

Dit waren ze dan. De trends voor de sieraden van de bruid in 2019. Wij zijn benieuwd hoe jij ze gaat verwerken in jouw look! Bekijk hier de trends voor de bruidsfoto’s in 2019 en de rest van de trouwtrends voor het aankomende jaar.

Voor meer inspiratie volg je ons op Pinterest, Instagram en Facebook!

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!