Prachtige bruidskapsels voor 2019 die je moet zien!

Ben je nog op zoek naar een mooi kapsel voor je bruiloft? Bekijk dan deze gallery en ontdek alle trends voor 2017!

  • Haarstylisten en Kapsel
  • Aanbeveling
  • Bruid
  • 2018
  • 2019
  • Galleries

Als je het aankomende jaar gaat trouwen dan ben je vast en zeker al druk bezig met de voorbereidingen van je bruiloft. Grote kans dat de datum, de locatie en de fotograaf al gekozen zijn want dit zijn vaak de eerste stappen als het om de organisatie van deze belangrijke dag gaat. Als deze keuzes zijn genomen is het tijd om aan de slag te gaan met het kiezen van de “bruidslook” die het best past bij jouw stijl. Het kiezen van de bruidsjurk is een taak die steeds makkelijker wordt gemaakt met het groeiende aantal gevarieerde collecties. Maar wat doen we met ons haar als we eenmaal onze stijl hebben gekozen? Let goed op want in deze galerij kan tientallen betoverende haarstijlen vinden voor de bruiden van 2019. Voor elke smaak is er wel een stijl te vinden!

Als we moeten besluiten hoe ons haar er uit gaat zien moet er ook rekening worden gehouden met de accessoires die hiermee gecombineerd worden. Het haar word op een heel andere manier gedragen als de bruid kiest voor een sluier of bijvoorbeeld een bloemenkrans of hoofdtooi, wat op dit moment vooral de populaire keuzes zijn. Als je graag een gevlochten kapsel wil heb je geluk, want dat is op het moment enorm in de mode en daarnaast creëer je een elegante look zonder te veel schuifjes te moeten gebruiken. Echter als je gaat voor meer romantische stijl, zoals een princess-cut model, zou het ideaal zijn om voor een opgestoken kapsel te gaan of  voor een knot om zo bij te dragen aan het ¨glamorous¨ geheel.

Gelukkig hebben we voor jou deze fantastische haarstijlen voor 2019 bij elkaar gezet zodat je kan bekijken welke het best bij je past. Je kan je haar zo op verschillende manieren stijlen voor niet alleen je trouwdag maar bijvoorbeeld ook voor “posthuwelijksfeestjes en dan bijvoorbeeld voor een meer luchtige look gaan door je haar los te dragen. Oftewel, dit wil je niet missen!

Wil je nóg meer Zankyou? Volg ons dan op FacebookPinterest en Instagram voor je dagelijkse dosis inspiratie!

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!