De collectie bruidsschoenen van Jimmy Choo 2018. Luxe ten top!

Straal glamour uit op jouw grote dag met een ontwerp uit de nieuwe collectie bruidsschoenen van Jimmy Choo voor 2018!

  • Accessoires bruid
  • Jimmy Choo

Heb jij je trouwjurk al binnen en ben je begonnen aan de zoektocht naar de rest van de accessoires voor je grote dag, maar heb je nog geen schoen gevonden? In deze galerij laten wij je kennismaken met de mooiste bruidsschoen in de luxe en elegante stijl. Ontdek de nieuwe collectie bruidsschoenen van Jimmy Choo voor 2018!

Adverteren

Dat Jimmy Choo een synoniem voor luxe en kwaliteit is weet iedereen. Het is één van de meest belangrijke bedrijven in de luxe modesector op internationaal gebied. Voor meer mode inspiratie neem je trouwens een kijkje in de hoogtepunten van de New York en Madrid Fashion Week.

De nieuwe collectie bruidsschoenen van Jimmy Choo voor 2018 is heel gevarieerd. We zien monochrome sandalen in goud en zilver en met kristalletjes, maar ook de klassieke peeptoes en stiletto’s in het wit zijn te vinden in de collectie. Naast de variatie van ontwerpen zien we ook veel variatie in de hoogte van de hak. Jimmy Choo komt enerzijds met gevaarlijk hoge hakken en anderzijds met een schoen voor de bruid die elegantie met comfort combineert op haar grote dag.

Kies een schoen uit de nieuwe collectie van Jimmy Choo voor 2018 en straal glamour uit op jouw grote dag. Ook na je trouwdag zal je geen moment spijt hebben van deze aankoop, want je zal iedereen keer op keer versteld doen staan met deze schoen. Waar wacht je nog op!?

Voor je dagelijkse dosis inspiratie volg je ons op Instagram & Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

De collectie bruidsschoenen van Jimmy Choo 2018. Luxe ten top!