New York Fashion Week voorjaarszomer 2018: adembenemende ontwerpen!

Bekijk deze galerij voor de nieuwste modetrends uit de New York Fashion Week voor de voorjaarszomer 2018!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Nederland
  • Badgley Mishka
  • Carolina Herrera
  • Monique Lhuiller

De crème de la crème van de internationale mode gaven ons een kijkje in hun collectie voor het komende seizoen in de New York Fashion Week voor de voorjaarszomer van 2018. Als eerste zien we alle trends voor het komende seizoen. The city that never sleeps heeft haar week van de mode gevierd in samenwerking met de meest invloedrijke ontwerpers en dit zorgt voor spectaculaire ontwerpen. Ontdek een selectie van de mooiste ontwerpen in deze galerij van de New York Fashion Week voor de voorjaarszomer 2018.

Adverteren

De galerij bevat diverse ontwerpen en contrasterende stijlen die precies passen bij de moderne vrouw die zich elegant wilt kleden. We zien veel adembenemende feestjurken vol met exclusieve details. Terugkerende elementen van de collecties zijn paillettes, bloemenprinten en geometrische figuren, zo ook bij de ontwerpers Carolina Herrera en Badgley Mischka. De meeste ontwerpen uit de collecties zijn lange jurken die helder van kleur zijn. De jurken variëren tussen strak en netjes, naar loszittend en sexy. 

Geniet van het eindeloze aanbod aan ontwerpen die de meest prestigieuze merken aanbieden voor het komende seizoen. Kies uit de vele trends en selecteer de meest verfijnde stijlen van de New York Fashion Week voor de voorjaarszomer 2018. Je zult ze geweldig vinden!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

New York Fashion Week voorjaarszomer 2018: adembenemende ontwerpen!