Mercedes Benz Fashion Week voorjaarszomer 2018 Madrid: onze favorieten!

Deze galerij bevat een mix van trends en stijlen die je niet mag missen als je er fenomenaal uit wilt zien op je bruiloft en andere evenementen!

  • Trouwjurk stijlen
  • International
  • Nederland
  • Duyos
  • Hannibal Laguna

Van 14 tot 19 september was de Mercedes Benz Fashion Week voor de voorjaarszomer van 2018 in Madrid. Hier hebben we kennis kunnen nemen van de trends die eraan komen. Deze galerij bevat de mooiste ontwerpen en na het bekijken hiervan ben je helemaal up to date voor de trends van de voorjaarszomer. Ontdek de nieuwe stijlen en je zult er op je best uitzien op de aankomende evenementen!

Adverteren

We zien vooral veel spectaculaire feestjurken die verschillende stijlen afdrukken. Het bloemenprintje is weer helemaal in en deze staat dan ook centraal in Hannibal Laguna zijn collectie. Zijn collectie bevat hele vrouwelijke stoffen en halslijnen. De hoofdkleur in de collectie van Duyos is zonder twijfel roze. Daarnaast zijn heldere kleuren dit seizoen helemaal in. Ondertussen gaan de ontwerpers van The 2nd Skin Co terug naar de jaren waar een glansstof essentieel was. Iemand die ons erg opvalt is zonder twijfel Jorge Vázquez. Seizoen op seizoen verleid hij iedereen met zijn collectie. Zo is zijn collectie van dit seizoen een eerbetoon aan de iconische jaren 50 en 60.

Geniet van onze favoriete ontwerpen van de Mercedes Benz Fashion Week Madrid voor de voorjaarszomer 2018. Vergeet niet ook een kijkje te nemen in onze favoriete ontwerpen van de Fashion Week voor de voorjaarszomer 2018 in New York. Na het bekijken van deze galerijen steel jij de show op elk feest!

Wil je niks van ons missen? Volg ons dan op Instagram & Facebook!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Mercedes Benz Fashion Week voorjaarszomer 2018 Madrid: onze favorieten!