Pronovias 2020 feestjurken: een collectie van contrasten!

Bekijk hier 40 prachtige jurken voor bruiloftsgasten, waarmee je een verpletterende indruk achter kan laten op een bruiloft!

  • Feestjurken

Een zeer verfijnde en verscheidene creaties, zo definiëren wij de collectie feestjurken en Pronovias 2020 voor bruiloftgasten. De collectie bevat veel metallic tinten en pailletten die de Hollywood rode loper doet oproepen, in contrast met warme en sobere gekleurde jurken, allemaal ontworpen om op een feest of een bruiloft te dragen, of deze nou overdag of ‘s avonds plaatsvinden.

Adverteren

Deze collectie kent dus grote verschillen en tegenstellingen: Lange feestjurken en korte jurken, met strakke snit en structuren; jas- en broekpakken, en zelfs een smoking; een verscheidenheid aan ontwerpen waarin elke vrouw, ongeacht leeftijd en lichaamstype, zich mooi zal voelen.

En natuurlijk vergeten we de vrouwen die hun sensualiteit willen oproepen zonder de grenzen te overschrijden niet, in feestjurken met diepe openingen in de rokken of zeer gedefinieerde silhouetten die hun rondingen benadrukken. Wat de kleuren betreft, hebben we de metalen al genoemd, maar we vonden als trend en nu de zwarte kleur voor een huwelijk of nachtelijke gebeurtenis; het onvermijdelijke rood, het elegante zilvergrijs of de pasteltinten, die het ook altijd goed doet bij jurken voor bruiloftgasten.

Maak kennis met deze 40 Pronovias 2020 feestjurken en kies voor dat ontwerp dat je het gevoel geeft dat je de perfecte gast bent. Misschien kan je ook eens een kijkje nemen bij de Pronovias 2019 feestjurken.

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Pronovias 2020 feestjurken: een collectie van contrasten!