Zolang je haar maar goed zit: 70 bruidskapsels voor 2018!

Last van lak aan inspiratie voor jouw bruidskapsel? No worries! Zankyou heeft de 70 mooiste bruidskapsels voor 2018 op een rij gezet.

  • Haarstylisten en Kapsel
  • International

Oh the choices… Er zijn enorm veel verschillende bruidskapsels. Kies je ervoor om je haar op te laten steken of voel jij je toch prettiger met een losse coupe? Er zijn duizenden vragen die bruiden hebben bij het kiezen van een bruidskapsel. Het is geen gemakkelijke taak om het kapsel te vinden dat perfect past bij die bruidsjurk waar jij al je hele leven over hebt gedroomd. Maar maak je geen zorgen! In deze galerij staan maar liefst 70 bruidskapsels die helemaal in zijn in 2018. Bij het zien van de foto’s zullen je twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen en kies jij zo de look die bij jou past.

Adverteren

De trends van afgelopen jaar vervolgen hun weg en ook de bruidskapsels met vlechtjes kunnen we volgend seizoen niet links laten liggen. Je ziet ze terug in kapsels met los haar of op een heel natuurlijke manier opgestoken, maar ook in knotjes en andere stijlen. Golvend haar is een andere stijl die we veel tegenkomen. Deze wordt mede veel uitgekozen, omdat het makkelijk te combineren is met populaire accessoires, zoals bloemenkransen. Ook half-opgestoken bruidskapsels of bruidskapsels voor kort haar zijn present in deze selectie.

Mis de meer dan 70 voorstellen die we je in deze galerij laten zien niet. De bruidskapsels voor 2018 laten een fantastische indruk achter.

Wil je nóg meer Zankyou? Volg ons dan op FacebookPinterest en Instagram voor je dagelijkse dosis inspiratie!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Zolang je haar maar goed zit: 70 bruidskapsels voor 2018!