Trouwen in het buitenland met LoveVibes!

Een geheel nieuw concept door trouwleveranciers die dé oplossing bieden voor bruidsparen die dromen van een bruiloft in het buitenland

Trouwen in het buitenland met LoveVibes!
Foto: Bas Driessen
  • Na de bruiloft
  • In het buitenland

Topleveranciers uit de trouwindustrie starten een nieuw concept: LoveVibes! Trouwen in het buitenland is een droom van vele bruidsparen, een intiem samenzijn met geliefden zal zorgen voor onvergetelijke herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren!

Weddingplanner Martine, bruidsfotograaf Bas Driessen en zelfstandig trouwambtenaar Carina Roemers zagen samen een gat in de markt. Zij vinden dat meer bruidsparen in het buitenland moeten kunnen trouwen. Er zijn namelijk veel bruidsparen die dat ook graag willen, maar zien het vaak als een ingewikkelde en kostbare uitdaging. Maar daar biedt LoveVibes nu de oplossing voor!

opslaan
Foto: Bas Driessen

Als jullie in het buitenland willen trouwen en voor LoveVibes kiezen, zal de eerste editie plaatsvinden in oktober 2020 op Ibiza. In het jaar daarna zal het concept zich uitbreiden naar andere landen, zoals: Portugal, Italië en Curacao. 

Initiatiefneemster trouwambtenaar Carina Roemers reist zelf door heel binnen- en buitenland om haar bruidsparen te trouwen. Zij vertelt aan Zankyou: “Met z’n drieën zullen wij ons de komende jaren op verschillende buitenlandlocaties settelen voor enkele weken. Bruidsparen kunnen van te voren zien wanneer we waar zijn en kunnen ons als ‘Packagedeal’ boeken. Doordat het drietal meerdere bruidsparen in een kort tijdsbestek van dienst kunnen zijn, betalen de bruidsparen slechts een fractie van hun reis- en verblijfskosten. Carina vervolgt: “Zo heeft het bruidspaar ons er alledrie bij; een sterk team waar je maximaal op kunt vertrouwen, ze kunnen optimaal gebruik maken van onze kwaliteiten en ervaringen en ons netwerk.”

Ook Bas Driessen, trouwfotograaf, is erg enthousiast, hij vertelt aan Zankyou: “Als je wilt trouwen in het buitenland, heb je eigenlijk een paar goede Nederlandse leveranciers nodig die met je mee gaan om alles in goede banen te leiden. Vaak wenst het bruidspaar een Nederlandse weddingplanner voor een strakke organisatie en de taalbarrière, een Nederlandse fotograaf voor de meest dierbare herinneringen nadien en een Nederlandse trouwambtenaar voor een betekenisvolle ceremonie. Dat kunnen wij bieden. Het unieke van LoveVibes is dat we telkens alledrie tegelijk beschikbaar zijn, omdat we hier echt delen van het jaar voor vrijhouden.”

De samenwerking tussen deze drie professionals komt niet geheel onverwacht: ze werken momenteel ook al veel samen. Onlangs hebben ze het grootste huwelijk van Nederland mogen organiseren, ieder in zijn eigen professie. Tijdens het Breda Live festival met 16 duizend bezoekers organiseerden zij een succesvol huwelijk. Martine vertelt: “We hebben een uitzonderlijke klik met elkaar en werken met veel passie, energie en humor. Met z’n drieën hoeven we nauwelijks te praten; een knikje en we begrijpen elkaar. Als in een soort van estafette nemen we continu het stokje van elkaar over en maken we van iedere bruiloft een succes!”

opslaan
Foto: Bas Driessen

Zo hoopt LoveVibes dat steeds meer bruidsparen durven te kiezen voor een huwelijk in het buitenland. Op de vraag of het dan niet te veel gaat kosten om alle gasten in te laten vliegen reageren ze: “Vaak denken bruidsparen dat ze alles voor iedereen moeten betalen, maar als je je gasten op tijd laat weten wat jullie plannen zijn, zul je zien dat de gasten vaak bereid zijn (een deel van) hun eigen reis- en verblijfskosten te betalen, dit scheelt aanzienlijk.”

Op zondag 27 oktober 2019  organiseert LoveVibes een Meet & Greet in Noordwijk.

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!