Zie nu: een verrassende openingsdans door een prachtig bruidspaar!

Jullie grote dag is in zicht en dat betekent dat jullie druk druk druk zullen zijn met alle voorbereidingen. Hartstikke leuk, maar dat kan ook aardig wat stress met zich meebrengen. Een item wat jullie absoluut niet mogen vergeten, én wat een leuk onderdeel is van de voorbereidingen, is de openingsdans!

Wij zagen deze openingsdans voorbij komen en wilden jullie dit niet voorbij laten gaan. Vinden jullie het leuk om jullie gasten te verrassen? Doe dan inspiratie op bij het bekijken van deze video: het is mooi, liefdevol, humoristisch en zelfs een beetje acrobatisch.

Vergeet even de rest van de planning, trek je partner de dansvloer op en improviseer de choreografie die bij jullie past!

Credits video: Justin Willman Youtube

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloft website

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie