• Online magazine
  • Veel roze en metallic op de rode loper tijdens de Grammy Awards 2019!

Veel roze en metallic op de rode loper tijdens de Grammy Awards 2019!

Uitgesproken jurken op de rode loper van de 61e Grammy Awards, bekijk snel de galerij voor meer inspiratie!

  • Na de bruiloft
  • International
  • Rode loper
  • Verenigde Staten

Afgelopen zondag waren de 61ste Grammy Awards, waarbij prijzen voor de beste Amerikaanse muziek wordt uitgereikt. Het gala werd dit jaar gedomineerd door Girl Power, met als hoogtepunt de aanwezigheid van Michelle Obama, die op het podium verscheen tijdens de aftrap voor het gala in een metallic pak van Sachin & Babi. Alicia Keys was de presentatrice van deze editie en was daarmee de eerste vrouw die in de afgelopen 14 jaar deze rol vervulde tijdens de awards.

Adverteren

De rode loper was gevuld met genomineerden gekleed in flashy, flamboyante kleding en geweldige feestjurken, perfect om aanstaande trouwende koppels te inspireren. Gemetalliseerde kostuums waren uitgesproken aanwezig op de rode loper, zo droeg zangers Lady Gaga een jurk Celine en ook Dua Lipa  had een metallic jurk van Versace aangetrokken. Zilver is dus duidelijk een van de opkomende trend bij jurken voor 2019. 

Naast de metallic trend, zagen wij ook een andere aanwezige kleur; roze! Zo droeg Katy Perry een roze jurk van Balmain Haute Couture, en was Anna Kendrick gekleed in een roze Ralph & Russo. Ook Kylie Jenner droeg een pak van Balmain en Kacey Musgraves verscheen in een jurk van Valentino Haute Couture.

Voor aankomende bruiden die iets anders aan willen op hun trouwdag, zijn dit drie ontwerpen waar zeker inspiratie vandaan gehaald kan worden: Als eerste de jurk van Heidi Klum, ontworpen door Stéphane Rolland. Óf de jurk van Meghan Trainor met een diep uitgesneden hals. Óf toch liever de nauwsluitende jurk van Ralph & Russo die Jennifer Lopez droeg?

Mis geen elke jurk van de rode loper van de Grammy Awards 2019! Bekijk snel de galerij!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Veel roze en metallic op de rode loper tijdens de Grammy Awards 2019!