Ken jij de aquarel taarten al? Ontdek deze trend nu!

Wij laten je één van de nieuwste trends zien in de wereld van bruiloften: de aquarel (of canvas) taart. Dit wil je niet missen!

  • Bruidstaart
  • Adviseren
  • Bruiloftstaart

De wereld van bruidstaarten- en gebak is een van de vele dingen in de bruidsindustrie die erg zijn veranderd in de laatste jaren. De bruidstaart vormt een symbool van eenheid van het bruidspaar; kijk alleen maar naar de traditionele taart topping waar het bruidspaar op is afgebeeld. Tegenwoordig hebben de standaart smaken en designs plaats gemaakt voor meer gepersonaliseerde taarten. Deze taarten hebben zoveel details dat je ze gerust kunt zien als echte kunstwerken! In deze galerij laten wij je één van de nieuwste trends zien in de wereld van bruiloften: de aquarel (of canvas) taart, waarop allerlei tekeningen en details te zien zijn. Dit is zeker een goed idee voor op jouw trouwdag!

Adverteren

De techniek van de canvas taarten bestaat uit het beschilderen van een effen fondant, meestal wit. De taart wordt vervolgens beschilderd met allerlei dingen die jullie leuk vinden! Het is erg populair om bloemen te verwerken in de taart; geschilderd, eetbaar of vers. Naast de nieuwe trends van ¨naked cakes¨ en boeket taarten, kunnen we erop rekenen dat we deze aquarel taarten veel terug gaan zien dit jaar!

Ontdek enkele van deze prachtige aquarel taarten en laat je inspireren in het kiezen van jullie eigen bruidstaart: een dessert dat iedereen zich zal herinneren!

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!

Ken jij de aquarel taarten al? Ontdek deze trend nu!