De allerbeste bruidsfotografen uit Overijssel!

Een trouwfotograaf zijn is meer dan het hebben van een goede camera en een prachtig bruidskoppel om te fotograferen. Trouwfotografen zijn gespecialiseerd in het vertellen van een verhaal door middel van foto’s. Deze foto’s zullen het bruidskoppel het gevoel van de dag zelf geven als zij jaren later weer eens dat trouwalbum bekijken. En bij Zankyou selecteren wij top trouwfotografen! Deze fotografen weten het thema, de karakters, scenes, acties en emoties precies op het juiste moment vast te leggen.

Deze week focussen wij op het oosten van ons land, en hebben wij de beste bruidsfotografen uit Overijssel geselecteerd! So sit back, relax en ontdek ze!

Peter van der Lingen, Fine Art Weddings – Bezoek de website

Na het volgen van de ‘Master of Fine Art’ heeft Peter zich volledig gespecialiseerd in zijn passie: bruidsfotografie. Inmiddels heeft hij meer dan 300 prachtige trouwdagen vastgelegd. En stuk voor stuk zijn zijn bruidsreportages prachtig! Als bruidsfotograaf vind Peter het een eer om jullie liefde van zo dichtbij mee te maken. Peter: ”De spontaniteit, de emotie, de lach, de traan en natuurlijk het verstilde ogenblik van de kus. Deze kostbare momenten wil ik voor jullie vastleggen in een tastbare herinnering voor altijd.” 

Foto: Peter van der Lingen
Foto: Peter van der Lingen
Foto: Peter van der Lingen
Foto: Peter van der Lingen

Merette Kuijt Photography – Bezoek de website

Nadat Merette op plekken als Tilburg, Amsterdam, Den Haag en Kaapstad heeft gewoond, is ze uiteindelijk neergestreken in het mooie Twente, in Almelo. Haar passie is het fotograferen van mensen en het vastleggen van emotie. Merette is van mening dat ze de mooiste momenten vastlegt als je ze de persoon zijn gang laat gaan. ”Een mooie foto laat zich niet afdwingen, die ontstaat van zelf als iemand zich prettig voelt”. Wie haar foto’s bekijkt kan zien dat ze dit fantastisch weet vast te leggen!

Foto: Merette Kuijt Photography
Foto: Merette Kuijt Photography
Foto: Merette Kuijt Photography
Foto: Merette Kuijt Photography

Jan van de Maat Fotografie – Bezoek de website

Als fotograaf legt Jan graag op een ongedwongen en sympathieke wijze de bijzondere momenten in het leven vast. Of het nu gaat om bruidsfotografie of een loveshoot, hij zorgt voor een blijvende herinnering. De foto’s zijn persoonlijk en echt. Dit doet Jan door zich op een natuurlijke wijze tussen het gezelschap te mengen. De kleine details worden niet gemist, denk bijvoorbeeld aan die bijzondere manchetknopen tot de pailletjes op de bruidsjurk of het prachtige kant van de sluier! De foto’s van deze top fotograaf worden beschreven als elegant, klassiek en stijlvol.

Foto: Jan van de Maat Fotografie
Foto: Jan van de Maat Fotografie
Foto: Jan van de Maat Fotografie
Foto: Jan van de Maat Fotografie

iSi Weddings – Bezoek de website

De fotografe achter iSi Weddings is Indra Simons. Bij Zankyou zijn we groot fan van de bruidsfotografie van Indra. En we zijn niet de enige! Zo bereikte iSi Weddings in 2015 zelfs een top 10 notering bij de Masters of Dutch Wedding Photography! De fotografie is uniek, tijdloos en echt. Dus geen geposeerde foto’s en een nepglimlach, maar de allermooiste momenten. Indra: ”Elke trouwdag is uniek, heeft zijn eigen verhaal. De ziel van jullie dag, wat je voelt voor elkaar en je familie en vrienden, de momenten die het bijzonder maken: om precies dát vast te leggen, dat is voor mij de absolute meerwaarde van goede bruidsfotografie.”

Foto: iSi Weddings
Foto: iSi Weddings
Foto: iSi Weddings
Foto: iSi Weddings

Bertil van Wieren Photography – Bezoek de website

Bertil van Wieren is een freelance fotograaf met inmiddels ruim 30 jaar (!) ervaring. Bertil maakt van de mooiste dag van jullie leven een beeldverhaal van liefde. De ontroering van je vader bij binnenkomst. De strikjes in de haren van de bruidsmeisjes. De schaterlach van je beste vriendin. De schittering van je oorbellen. Het zijn deze details die Bertil niet over het hoofd zal zien en wat zijn stijl van bruidsfotografie zo uniek maakt! Bertil: ”Het mooiste aan het fotografie vak vind ik de uitdaging om iemand zó in beeld vast te leggen zoals hij of zij écht is. Dat het karakter, de persoonlijkheid en eigenheid die iemand zo uniek maken naar voren komen in een foto.”

Foto: Bertil van Wieren
Foto: Bertil van Wieren Photography
Foto: Bertil van Wieren Photography
Foto: Bertil van Wieren Photography

JeroenFotografie.nl – Bezoek de website

Als jullie houden van sport en natuur dan zijn jullie bij Jeroen van Vliet uit Markelo aan het goede adres. De combinatie van bruidsparen met deze insteek en Jeroens ervaring werkt geweldig. Tijdens jullie bruiloft probeert Jeroen zo  onopvallend mogelijk te fotograferen en jullie mooie en ontroerende momenten vast te leggen. Door zijn ervaring weet Jeroen vaak wanneer deze momenten komen en zorgt hij er voor op de juiste plek te staan met het beste licht zodat de sfeer goed wordt vastgelegd!

Foto: Jeroenfotografie.nl
Foto: JeroenFotografie.nl
Foto: JeroenFotografie.nl
Foto: JeroenFotografie.nl

Anne Noor Photography – Bezoek de website

In plaats van geposeerde en gestylde foto’s gaat Anne Noor Photography voor spontane foto’s van mensen en hun omgeving. Het liefst fotografeert ze het dagelijks leven, liefde en belangrijke evenementen. Met haar camera legt ze de momenten vast die écht zijn. De perfecte foto voor Anne? Als jullie de dag herbeleven bij het bekijken van die foto! Anne: ”Photography gives the opportunity to make a visual timeline of life and your brain is able to combine this with your mood, feelings, thoughts, experiences.”

Foto: Anne Noor Photography
Foto: Anne Noor Photography
Foto: Anne Noor  Fotografie
Foto: Anne Noor Fotografie

Scholten Linde Fotografie – Bezoek de website

De top fotografe achter Scholten Linde Fotografie is Carla Scholten Linde. Als bruidsfotografe wilt Carla echte emoties, indrukken, details en heel veel liefde vastleggen. Het zijn vooral de onverwachte momenten die ze zo belangrijk vind. Carla probeert die momenten te vinden door op een ongedwongen, vrolijke manier te fotografen en zo maakt zij mooie foto’s waarmee jullie de bruiloft echt zullen herbeleven! Een enthousiast bruidspaar zei over Scholten Linde Fotografie het volgende: ”Het was echt fantastisch! We vonden de foto’s al zo mooi en kregen er zoveel reacties op in de avond. We kijken er zeker met een grote glimlach op terug! Echt ontzettend bedankt dat je zo fijn aanwezig was terwijl je zulke mooie foto s hebt gemaakt!”

Foto: Scholten Linde Fotografie
Foto: Scholten Linde Fotografie
Foto: Scholten Linde Fotografie
Foto: Scholten Linde Fotografie

Deze fotografen zijn geselecteerd door de redactie van zankyou.nl. Meningen verschillen, dus vind je dat er een fotograaf uit Overijssel tussen had moeten staan die er nu niet tussen staat? Laat het ons weten!

Benieuwd naar meer informatie? Onderaan deze pagina zijn de bedrijven te vinden die deel hebben genomen aan dit artikel! Neem contact op met deze toppers om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op met de service providers die in dit artikel zijn genoemd!

Laat een bericht achter

Foto: Melike Doganbas
De beste bruidsfotografen uit Amsterdam! Zij leggen de allermooiste momenten vast
Kunstenaars die met hun talent alle bijzondere momenten prachtig weten vast te leggen! Bekijk hier onze selectie...
Foto: Fotobelle
De beste bruidsfotografen uit Rotterdam!
Kies je voor professionele fotografie op jouw bruiloft? Wij presenteren je een aantal top fotografen!
Foto: First Days Of Summer
De beste bruidsfotografen uit omgeving Den haag!
Die kleine details die jij zelf even niet ziet omdat er al zoveel gebeurt op die grote dag, die zien deze fotografen wel. En jij ook, als jij uiteindelijk het prachtige trouwalbum in je handen gedrukt krijgt!

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Bent u een professional in de bruiloft industrie? Dan geeft Zankyou u en uw bedrijf de mogelijkheid om uw diensten te publiceren op onze website. Kom in contact met duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om hun bruiloft te organiseren met Zankyou. Ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden die Zankyou uw bedrijf kan bieden! Meer informatie