Adverteren

De mooiste bloemen op jullie bruiloft van deze bloemisten uit Rotterdam

Met de creaties van de beste bloemisten uit Rotterdam weet je zeker dat jouw bruidsboeket perfect bij jouw trouwjurk en bruiloft past!

  • Bloemen
  • Nederland
  • Zuid-Holland

Bloemen: ze zijn onmisbaar op je trouwdag. Natuurlijk wil jij het allermooiste bruidsboeket, maar bloemen zijn ook de perfecte decoratie. In de kerk, in de trouwzaal of wat dacht je van een mooi bloemstuk op tafel tijdens het diner? Zankyou zocht uit met welke leveranciers in Rotterdam je beste contact kunt opnemen voor de bloemen op je bruiloft!

De volgende bloemisten worden in dit artikel genoemd:

Deze bloemisten zijn gekozen door Zankyou en worden op willekeurige volgorde weergegeven.

opslaanBusje Bloemen. Foto: Ilja Huner
Busje Bloemen. Foto: Ilja Huner

Busje Bloemen Bezoek de website

Adverteren

Een rijdende bloemenwinkel! Busje Bloemen was de eerste in Nederland met dit concept. Dus als jij van vernieuwend en uniek houdt, is dit jouw bloemist. Bij Busje bloemen maken ze namelijk altijd een persoonlijk bruidsboeket. Door middel van voorbeeldafbeeldingen of het maken van een moodboard wordt er iets gecreëerd dat helemaal bij jou past. Ook kun je hier onder andere terecht voor corsages, boeketjes voor de bruidsmeisjes, tafeldecoraties en decoraties op locatie.

opslaanBusje Bloemen. Foto: Bianca RijkenbargNeem nu contact op met Busje Bloemen!
Busje Bloemen. Foto: Bianca Rijkenbarg
opslaanBusje Bloemen. Foto: Marnix de Stigter BruidsfotografieNeem nu contact op met Busje Bloemen!
Busje Bloemen. Foto: Marnix de Stigter Bruidsfotografie

Mullers Floral ArtBezoek de website

Oog voor detail en een eigenzinnige kijk op styling zijn kenmerkend voor Mullers Floral Art. Keven Muller zet jouw wensen graag om in een prachtig bruidsboeket of complete locatie styling. Hij varieert graag om jou een zo mooi mogelijk product aan te bieden. Volgens hem bestaat een standaardboeket niet en daarom levert hij alleen maatwerk. De bloemen op jouw bruiloft moeten sfeer ademen en Keven denkt dat aan mooie structuren, kleuren met lef en een kloppend geheel.

opslaanMullers Floral ArtNeem nu contact op met Mullers Floral Art!
Mullers Floral Art
opslaanMullers Floral ArtNeem nu contact op met Mullers Floral Art!
Mullers Floral Art

Taste of FlowersBezoek de Website

Je trouwdag is uniek en dat moeten de bloemen die je gebruikt voor je bruidsboeket en decoratie ook zijn. Bij Taste of Flowers passen ze daarom alles aan op jouw voorkeuren. Hun statement: de kleuren van de bloemen accentueren de kleuren van de kleding en maken het plaatje compleet. Naast het bruidsboeket kun je bij Taste of Flowers onder meer terecht voor corsages, autoversiering, tafeldecoratie en aankleding van de trouwlocatie. Er is voor iedereen een afgestemd arrangement.

opslaanTaste of FlowersNeem nu contact op met Taste of Flowers!
Taste of Flowers
opslaanTaste of FlowersNeem nu contact op met Taste of Flowers!
Taste of Flowers

MK Floral DesignBezoek de Website

Marit Kuypers, van MK Floral Design, is opgegroeid op tussen de bloemen en planten van haar moeder en deed zo in de tuin stiekem al veel kennis op. Op haar 16e startte ze aan de bloemopleiding in Rijswijk en daarna bleef ze zich ontwikkelen. Ze is onder meer gespecialiseerd in het maken van bruidsbloemwerken en kan ervoor zorgen dat je bloemen een geheel vormen met je kleding en uitstraling. Ze werkt voornamelijk met seizoensbloemen. Wist je dat Marit inmiddels haar eigen biologische bloemen kweekt in haar MK bloemenpluktuin?

opslaanMelissa MilisNeem nu contact op met MK Floral Design!
MK Floral Design. Foto: Melissa Milis
opslaanAmanda Drost FotografieNeem nu contact op met MK Floral Design!
MK Floral Design. Foto: Amanda Drost Fotografie

BruidswerkspecialistBezoek de Website

Bij Bruidswerkspecialist houden ze ervan om jouw idee, gevoel of bepaalde uitdrukking die je op je trouwdag terug wil zien te vertalen naar een mooi boeket of bloemwerk. Ze hebben een schat aan ervaring en hebben afbeeldingen van honderden creaties uit eigen werk. Wil je liever iets unieks? Dan kunnen ze aan de slag met hun creatieve ideeën. Ook als je een beperkt budget hebt, kun je bij Bruidswerkspecialist terecht. Ze proberen hun prijzen zo laag mogelijk te houden en je kunt er al een bruidsboeket krijgen vanaf 35 euro.

opslaanBruidswerkspecialistNeem nu contact op met Bruidswerkspecialist!
Bruidswerkspecialist
opslaanBruidswerkspecialist Neem nu contact op met Bruidswerkspecialist!
Bruidswerkspecialist

Boeiend BloemwerkBezoek de Website

Ellen is ervan overtuigd dat bij iedere persoon een specifieke bloem en zelfs een specifieke kleur past. Ze gaat graag met jou uitzoeken welke bloem en kleur bij jullie als bruidspaar past. Graag creëert ze op je trouwdag de juiste sfeer met haar bloemwerk. Bij Boeiend Bloemwerk ga je eerst een persoonlijk gesprek met Ellen aan waarbij zij meer wil weten over jullie dromen en wensen. Daarna brengt zij vrijblijvend advies uit, maar wij weten zeker dat jullie met haar in zee willen gaan!

opslaanBoeiend BloemwerkNeem nu contact op met Boeiend Bloemwerk!
Boeiend Bloemwerk
opslaanBoeiend BloemwerkNeem nu contact op met Boeiend Bloemwerk!
Boeiend Bloemwerk

Bloemen & Wonen bij LizaBezoek de Website

Liza weet dat er bij het plannen van een bruiloft veel op je afkomt. Daarom heeft zij zich met haar team gespecialiseerd in een creëren van op maat gemaakte decoraties met bloemen. Op die manier nemen ze graag een beetje stress van de organisatie weg. Bruidsboeket, corsages, autoversiering en andere decoraties bij Bloemen en Wonen bij Liza draaien ze er hun hand niet voor om. Ze hebben liefde voor bloemen en werken er met oog voor detail. Ze willen dat het bloemwerk net zo onvergetelijk is als de dag zelf.

opslaanBloemen en Wonen bij LizaNeem nu contact op met Bloemen en Wonen bij Liza!
Bloemen en Wonen bij Liza
opslaanBloemen en Wonen bij LizaNeem nu contact op met Bloemen en Wonen bij Liza!
Bloemen en Wonen bij Liza

BloemsierkunstBezoek de website

Voor alle vormen van bloemen en bloemdecoratie zijn jullie bij Bloemsierkunst Sjerp aan het juiste adres. Voor jullie huwelijksdag aangebroken is, zullen jullie een kennismaking en gesprek hebben met Sjerp om samen uit te vinden wat er allemaal nodig is voor de speciale dag zelf. Alles is in overleg mogelijk, van boeketten tot aan sierwerk bij de auto. Neem contact op met Bloemsierkunst Sjerp om samen uit te vinden wat de ideale hoeveelheid fleurigheid is voor jullie bruiloft!

opslaanBloemsierkunst SjerpNeem nu contact op met Bloemsierkunst Sjerp!
Bloemsierkunst Sjerp
opslaanBloemsierkunst SjerpNeem nu contact op met Bloemsierkunst Sjerp!
Bloemsierkunst Sjerp

Deze leveranciers weten als geen ander hoe ze je bruiloft moeten decoreren met bloemen. Dus aarzel niet en neem contact met ze op, zij kunnen je advies op maat geven. Hou jij van bloemen en wil je dit vooral laten terugkomen in je decoratie? Bekijk dan ook de galerij en laat je helemaal inspireren!

Voor meer inspiratie en de laatste trouwtrends volg je ons op PinterestInstagram en Facebook  

Neem contact op met de leveranciers die in dit artikel zijn genoemd!

MK Floral Design Bruidsboeketten
Busje Bloemen Bruidsboeketten
Taste of Flowers Bruidsboeketten
Mullers Floral Art Bruidsboeketten
Bruidswerkspecialist Bruidsboeketten
Bloemen & Wonen bij Liza Bruidsboeketten
Bloemsierkunst Sjerp Bruidsboeketten
Adverteren

Wil jij het laatste nieuws voor jullie bruiloft niet missen?

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laat een bericht achter

Ontvang 100% van uw geschenken in cash!